Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Zaman yaklaştıkça heyecan stres artıyor vallahi :) sanıyorum 2-3 ya da 4 Aralık transfer olacak var mı bu tarihlerde başka transfer olacak olan?
Benimde büyük bir ihtimalle 26 27 aralık gibi transfer olucak hayırlısıyla salı günü yumurta toplama işlemi yapacağız

Canım gittin mi hastaneye yumurta toplama işlemi ne zaman olucak hayırlısı olsun hakkında
Evett gittim yumurtalar normal büyüyor dedi ama daha tam büyümediği için elimdeki iğnelere devam dedi bu gün gonalf bitti onun için de yarın kullanacağım bir iğne verdi salı günü de kontrole çağırdı tekrar. yumurta boyutlarına göre toplama günü için daha net konuşabiliriz dedi. Kan sonuçlarına baktı onlarda da bir sorun görmedi çok şükür. Bende burada konuşmuştuk cumartesi birileri daha vardı kontrole gidecek kimdi neredeki konuşmadaydı diye düşünüyordum bulamadım sizi. Sizin nasıl geçti kontrolünüz 🙏🏻

Benimde büyük bir ihtimalle 26 27 aralık gibi transfer olucak hayırlısıyla salı günü yumurta toplama işlemi yapacağız
benim yumurtalar 11-12 mm henüz sizin kaç olmuşlar şimdi siz böyle söyleyince korktum beni salı tekrar kontrole çağırdı ama hemen çarşamba perşembe yumurta toplama der mi ki acaba bu kadar hızlı beklemiyordum sanırım 🙄🫠

Kızlar Kasım başında opu oldum opu sonrası 5 gün sonra regli gibi oldum 4 gün falan sürdü sonrada kendi regli döngüme yine ara kanama gibi regli oldum 4 gün sürdü ne az ne çok şeklinde geldi mi reglim Aralık'taki reglimde kontrole gidip sonra artık transfer sürecine giricez sanırım benim gibi olan oldu mu ay içersinde opu sonra iki kez regli gibi? 🙏🏻

Evett gittim yumurtalar normal büyüyor dedi ama daha tam büyümediği için elimdeki iğnelere devam dedi bu gün gonalf bitti onun için de yarın kullanacağım bir iğne verdi salı günü de kontrole çağırdı tekrar. yumurta boyutlarına göre toplama günü için daha net konuşabiliriz dedi. Kan sonuçlarına baktı onlarda da bir sorun görmedi çok şükür. Bende burada konuşmuştuk cumartesi birileri daha vardı kontrole gidecek kimdi neredeki konuşmadaydı diye düşünüyordum bulamadım sizi. Sizin nasıl geçti kontrolünüz 🙏🏻
Hayırlısı olsun inşallah. Benimde güzel geçti çok şükür bir sıkıntı yok dün gonalf bitti ayrı bir iğne daha kullanıyordum oda bugün bitti bu gece 12 de çatlatma iğnesi kullanacağım ve salı günü yumurta toplama işlemi yapacağız 🥹 Transfer de bir sonraki ay yapılacak

benim yumurtalar 11-12 mm henüz sizin kaç olmuşlar şimdi siz böyle söyleyince korktum beni salı tekrar kontrole çağırdı ama hemen çarşamba perşembe yumurta toplama der mi ki acaba bu kadar hızlı beklemiyordum sanırım 🙄🫠
Benimkiler 19-17 mm arasında 15 yumurta var. Önce çatlatma iğnesi yazar salı gece yaptırırsa iğneyi Perşembe günü yumurta toplama günü der yüksek ihtimal ile gözünü korkutma akışına bırak herşey olacağına varır🫶🏻

Benimkiler 19-17 mm arasında 15 yumurta var. Önce çatlatma iğnesi yazar salı gece yaptırırsa iğneyi Perşembe günü yumurta toplama günü der yüksek ihtimal ile gözünü korkutma akışına bırak herşey olacağına varır🫶🏻
Hımmm çatlama iğnesi olacağını bilmiyordum da yine bende bir iki gün önceden söyler diye düşünmüştüm iğne bahanesiyle öğrenmiş oluyoruz demek ki doğru diyorsun herşey olacağına varır yine de burda sizinle konuşup gidişattan biraz bilgi almak iyi hissettiriyor ben kimseye anlatmadığım için durumu burda motive oluyorum teşekkür ederim 🥰

Hımmm çatlama iğnesi olacağını bilmiyordum da yine bende bir iki gün önceden söyler diye düşünmüştüm iğne bahanesiyle öğrenmiş oluyoruz demek ki doğru diyorsun herşey olacağına varır yine de burda sizinle konuşup gidişattan biraz bilgi almak iyi hissettiriyor ben kimseye anlatmadığım için durumu burda motive oluyorum teşekkür ederim 🥰
Bende de aynı şekilde durumlar kayınvalidem ve annem dışında hiç kimseye bir şey anlatmak istemedim burda biraz motive oluyorum sizinlede tüm süreci birlikte takip edelim😊

merhabaaa, 29 yaşındayım sebepsiz infertilite, 15 ekimde dondurulmuş çift embriyo transferi oldum, tutmadı. Tutmamasına doktorum bile şaşırdı.:KK48: Aralık ortası son kalan çift embriyo ile 2. transferimi yapacak, embriyo glue deneyecekler. O da tutmazsa 2. Tüp bebek tedavinden önce histeroskopi ameliyatı önerdi, rahimim hafif T şekli ama gebeliğe engel değil sadece tedbir amaçlı yapalım dediler. Kararsızım genetik tarama mı yaptırsam ama doktor onu da önermedi şuanlık.
Bence canım önce histeroskopi yapsın sonra transfer yazık günah tedaviye baştan başlayacağına önce tutmama nedeni araştırılsın zor süreçler çünkü yazını görünce fikrimi yazmak istedim bende hamile kaldım kalbi durdu doktorum transfer yapmıcam işk histeroskopi yapalım nedeni araştıralım dedi

Benim de 2 kimyasal olunca Dr kalanları gönderelim dedi. Donmuşlaro cozdurup parça alınıp tekrar dondurmak transfer aşamasında tekrar cozdurmekle kalitesinin bozulacağını düşündük. Göndermedik. Şansımıza deneyeceğiz artik
Merhaba canım seni hatırladım ağustos ayı aynı zamanda hamile kalmıştık ben 9. Haftalıkken düşük yaptım kürtaj oldum seninde kimyasal olmuş sanırım bende genetiğe göndermedim 3 embriyo var genetik test temiz geldi kan pıltılaşmasıma yatkınlık çıkmıştı onada dr etki etmez dedi rahim filmi tekrar çektir bakalım olmadı histeroskopi yaparız dedi hayırlısı olsun hakkımızda sen ne durumdasın şimdi

Merhaba canım seni hatırladım ağustos ayı aynı zamanda hamile kalmıştık ben 9. Haftalıkken düşük yaptım kürtaj oldum seninde kimyasal olmuş sanırım bende genetiğe göndermedim 3 embriyo var genetik test temiz geldi kan pıltılaşmasıma yatkınlık çıkmıştı onada dr etki etmez dedi rahim filmi tekrar çektir bakalım olmadı histeroskopi yaparız dedi hayırlısı olsun hakkımızda sen ne durumdasın şimdi
Senin 9 haftalık kaybın da kötü olmuş. Rabbim sabır versin.
Taransfer hazırlığındayim bende. Cumartesi kontrol var. Doktor değişik bir ilaç baslatmadi henüz, kimyasal oldu diye değişik bir islemmyapar belki dedim ama yapmadı benimki

Senin 9 haftalık kaybın da kötü olmuş. Rabbim sabır versin.
Taransfer hazırlığındayim bende. Cumartesi kontrol var. Doktor değişik bir ilaç baslatmadi henüz, kimyasal oldu diye değişik bir islemmyapar belki dedim ama yapmadı benimki
Hemde nasıl kötü o kürtaj o kadar kötü birşeyki çektiğim acıyı unutamam psikolojik olarak zor toparlandım cnm allah bidaha yaşatmasın allah yardımcımız olsun inşallah herşey yolunda gider

İnşallah sağlıcakla gelir.
1 tane kalınca genetige göndereceğinize keşke transferle şans verseydiniz. Genetikte masraflı.
4-5 tane olunca ayıklamak için pgt olur ama bir tane için zaten elinizde bir tane var
Amin İnşallah. Tekrarlayan düşüklerim olduğu için doktorumla öyle karar vermiştik. Daha fazla olsa daha iyi olurdu tabi

hayırlısı olsun. bize bi tane lazım zaten. inşallah oda olur
genetiğe göndermek yüksek maliyetli diye biliyorum. ne kadar tuttu ?
psikolojik kısmı çok zor evet. gerek kullandığımız ilaçlar gerek ise içinde bulunduğumuz durum çok zorlayıcı. sonu güzel olur inşallah.
benim 2. opu bu. ilkinde 14 yumurta toplandı ama hiç embriyo ulaşmadı.
ikincisinde 11 yumurta toplandı 4 embriyo oluştu çok şükür.
transfer günü belli mi

hayırlısı olsun. bize bi tane lazım zaten. inşallah oda olur
genetiğe göndermek yüksek maliyetli diye biliyorum. ne kadar tuttu ?
psikolojik kısmı çok zor evet. gerek kullandığımız ilaçlar gerek ise içinde bulunduğumuz durum çok zorlayıcı. sonu güzel olur inşallah.
benim 2. opu bu. ilkinde 14 yumurta toplandı ama hiç embriyo ulaşmadı.
ikincisinde 11 yumurta toplandı 4 embriyo oluştu çok şükür.
transfer günü belli mi ?
Evet bi tane olsun sağlıklı olsun inşallah. Genetik bizde bir tane için 15 bin gibi bi ücret ödedik. Sizin de ikincide 4 embriyonuz olmuş çok güzel. İkinci opu için takviye vs kullandınız mı acaba? Benim de yumurta kalitem düşük. Neler yapabilirim diye araştırıyorum.
Transfer genetik olumlu gelirse aralıkta olacak.

X