Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Ay önüme gelene söyledim sanırım. Stigmalı bir konuymuş gibi yaklaşmak istemiyorum ve de ayaküstü yalan uyduramıyorum bir soru sorduklarında :)) Ama nazar değmesin diye annem herkesten saklıyor :)
Ben hem söylemek istiyorum hemde korkuyorum sanırım insanlara açıklama süreç bilgilendirmesi yapmak zor oluyor

Zaman yaklaştıkça heyecan stres artıyor vallahi :) sanıyorum 2-3 ya da 4 Aralık transfer olacak var mı bu tarihlerde başka transfer olacak olan?

15 yumurta ortalamanın üstünde bildiğim kadarıyla. Boyutları da önemli tabiki. Rahim dinlendirme olması sizin için daha sağlıklı olabilir.
Evet canım haklısın, doktora kontrole gittim aynısını söyledi. 2 adet dönemi dinlendirme yapacağız. Daha once rahim dinlendirme yapanlar var mı aramızda acaba 2. Adetin kaçınci günü transfer oluyor ? İlaç sayısı çok mu

Ben de biraz annen gibi düşünüyorum canım, çalıştığım kuruma bile rapor alınca söylemedim doğru zamanda hamileliklerimizin ilerleyen aylarında söyleriz herkese inşallah

Ben hem söylemek istiyorum hemde korkuyorum sanırım insanlara açıklama süreç bilgilendirmesi yapmak zor oluyor
Öyle gerçekten. İsteğim dışında da öğreniliyor bazen. Mesela çok yakın bir arkadaşımızın düğünü yumurta toplamaya geldi ve düğün öncesi bizim grubun büyük bir kısmı (15 kişi civarı) bizim evde toplanacaktı. Hasret giderme falan. İptal etmek zorunda kaldım opu tarihi son dakika değişince. O zaman da herkes aradı sordu tabi o noktada açıklama yapmak zorunda kaldım.

Ben yaptırdım. İlk adet opu sonrası 11. günde geldi, diğer adet de 4 gün gecikmeli geldi. 2. adetle birlikte transfer hazırlığı başlıyor. Ben 25. günde transfer olacağım sanırım çünkü beni ilk adetten sonraki döngüde geçici menopoza soktular transfer tarihi hormonlardan etkilenmesin diye. Doğal siklusta hormonların duurmuna göre değişiyor ama aşağı yukarı 15. ila 20. günler arasında oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…