Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Ay önüme gelene söyledim sanırım. Stigmalı bir konuymuş gibi yaklaşmak istemiyorum ve de ayaküstü yalan uyduramıyorum bir soru sorduklarında :)) Ama nazar değmesin diye annem herkesten saklıyor :)
Ben hem söylemek istiyorum hemde korkuyorum sanırım insanlara açıklama süreç bilgilendirmesi yapmak zor oluyor

Zaman yaklaştıkça heyecan stres artıyor vallahi :) sanıyorum 2-3 ya da 4 Aralık transfer olacak var mı bu tarihlerde başka transfer olacak olan?

15 yumurta ortalamanın üstünde bildiğim kadarıyla. Boyutları da önemli tabiki. Rahim dinlendirme olması sizin için daha sağlıklı olabilir.
Evet canım haklısın, doktora kontrole gittim aynısını söyledi. 2 adet dönemi dinlendirme yapacağız. Daha once rahim dinlendirme yapanlar var mı aramızda acaba 2. Adetin kaçınci günü transfer oluyor ? İlaç sayısı çok mu

Ben de biraz annen gibi düşünüyorum canım, çalıştığım kuruma bile rapor alınca söylemedim 😄 doğru zamanda hamileliklerimizin ilerleyen aylarında söyleriz herkese inşallah

Ben hem söylemek istiyorum hemde korkuyorum sanırım insanlara açıklama süreç bilgilendirmesi yapmak zor oluyor
Öyle gerçekten. İsteğim dışında da öğreniliyor bazen. Mesela çok yakın bir arkadaşımızın düğünü yumurta toplamaya geldi ve düğün öncesi bizim grubun büyük bir kısmı (15 kişi civarı) bizim evde toplanacaktı. Hasret giderme falan. İptal etmek zorunda kaldım opu tarihi son dakika değişince. O zaman da herkes aradı sordu tabi o noktada açıklama yapmak zorunda kaldım.

Evet canım haklısın, doktora kontrole gittim aynısını söyledi. 2 adet dönemi dinlendirme yapacağız. Daha once rahim dinlendirme yapanlar var mı aramızda acaba 2. Adetin kaçınci günü transfer oluyor ? İlaç sayısı çok mu
Ben yaptırdım. İlk adet opu sonrası 11. günde geldi, diğer adet de 4 gün gecikmeli geldi. 2. adetle birlikte transfer hazırlığı başlıyor. Ben 25. günde transfer olacağım sanırım çünkü beni ilk adetten sonraki döngüde geçici menopoza soktular transfer tarihi hormonlardan etkilenmesin diye. Doğal siklusta hormonların duurmuna göre değişiyor ama aşağı yukarı 15. ila 20. günler arasında oluyor

Aralıkta transferi yaklaşanlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Vallahi ben heyecandan uyuyamıyorum bile :) havalar berbat, yürüyüşe falan pek çıkamıyorum. Kafamı dinliyorum evde diyet, yemek, tv dizi derken zaman geçiyor. Bir yandan da hamilelik, anne bebek kitaplarını araştırıyorum yavaş yavaş okumaya başlamak için. Çarşamba günü kontrolüm var transfer tarihi belli olacak. Estrofem, d vitamini ve folik asit içiyorum şimdilik. Sizler ne durumdasınız 😍

Aralıkta transferi yaklaşanlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Vallahi ben heyecandan uyuyamıyorum bile :) havalar berbat, yürüyüşe falan pek çıkamıyorum. Kafamı dinliyorum evde diyet, yemek, tv dizi derken zaman geçiyor. Bir yandan da hamilelik, anne bebek kitaplarını araştırıyorum yavaş yavaş okumaya başlamak için. Çarşamba günü kontrolüm var transfer tarihi belli olacak. Estrofem, d vitamini ve folik asit içiyorum şimdilik. Sizler ne durumdasınız 😍
Benim de cumartesi kontrolüm transfer günüm belli olacak o gün.
Ben seninkilere ilave olarak kan sulandırıcı iğne de yapıyorum.
Benim 4. Deneme olunca pek heyecan yok içimde :KK14:

Merhaba kızlar benimde ikinci denemem olacak Aralık ayı ilki maalesef kimyasalla sonuçlandı ilki böyle olunca ıkıncı denemem de moralim fazla degil aranızda bu durumda olan var mı?

Merhaba kızlar benimde ikinci denemem olacak Aralık ayı ilki maalesef kimyasalla sonuçlandı ilki böyle olunca ıkıncı denemem de moralim fazla degil aranızda bu durumda olan var mı?
Benim 1. Hiç tutmadı
2. Kimyasal
3. Kimyasal
Şimdi 4. Ye hazırlıktayim.

Siz ayni opudan toplanan yumurtaları mi kullanacaksınız ?

Benim 1. Hiç tutmadı
2. Kimyasal
3. Kimyasal
Şimdi 4. Ye hazırlıktayim.

Siz ayni opudan toplanan yumurtaları mi kullanacaksınız ?
Evet opu da 23 yumurta dan 16 sı dollendı 13 u 5.gune geldi ve dolduruldu sımdı 12 var ama kafam karıştı acaba yenı opu mu olsa da ıyı olur

Evet opu da 23 yumurta dan 16 sı dollendı 13 u 5.gune geldi ve dolduruldu sımdı 12 var ama kafam karıştı acaba yenı opu mu olsa da ıyı olur
Canım aynı opudan toplanan yumurtalarla 2 kez kimyasal yaşayınca kalan yumurtalarla ilgili tereddüt ettim. Bunla ilgili baya araştırma yaptım. Her embriyonun genetiği birbirinden farklıymış. Olumsuz olmamak gerek yani

Canım aynı opudan toplanan yumurtalarla 2 kez kimyasal yaşayınca kalan yumurtalarla ilgili tereddüt ettim. Bunla ilgili baya araştırma yaptım. Her embriyonun genetiği birbirinden farklıymış. Olumsuz olmamak gerek yani
Benimde korkum o zaten bakalım hayırlısı olur inşallah acele mi ediyorum acaba ikinci transfer için daha gecen ay İlk transfer oldu sızdı ıkıncı kafam allak bullak

Neler yapıyorsunuz bu arada ? Ben baya bir sıkıldım artık biran önce olsa da bitse 🫠
Düşünmemeye çalışıyorum açıkcası hem kendimi çok kaptırıp tutmazsa üzülmemek için hem de kendimi strese sokmamak için ama yaklaştıkca heycanım artıyor. Yarın net günüm belli olacak transfer için 🙃

Oyyy çok uzun süre iğne kullanacakmışız yaa 🥲 bu cumartesi kontrol var ben iğneler o zamana bitecek sanıyordum allahım hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin amin
Canım gittin mi hastaneye yumurta toplama işlemi ne zaman olucak hayırlısı olsun hakkında

X