Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım

arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu kullanılan fitil ve haplar adeti geciktiriyor mu ? Benim bugün transferimin 7. Günü sabah kahverengi akıntı geldi az önce yine geldi adet mi oluyorum acaba sancı da var
Dr unla iletişime geç belki yerleşme kanamasıdır

Geçtim oda öyle dedi. İalçları bırakma sakın dedi bugün kan testi yaptım ama 0 çıktı yani bilemedim değer yükselir öi ki
Yani eğer yerleşme kanamasıysa sıfır çıkması normal çünkü daha yeni yerleşiyor , yerleştikten sonra bhcg yükselir inşallah bebişin tutunuyordur

Ayyy inşallah canım bende 26 sında oldum akşam 7 gibi. Zorlu bi süreç ya beklemesi zor ama bi o kadar da heyecanlı
Çok çok zor ben çok gerginim en ufak şeye sinirleniyorum bağlıyorum en ufak şeye ağlamak istiyorum çünkü çok aittesin var , yarın test vericem ama dayanamıyorum

Çok çok zor ben çok gerginim en ufak şeye sinirleniyorum bağlıyorum en ufak şeye ağlamak istiyorum çünkü çok aittesin var , yarın test vericem ama dayanamıyorum
Ayy bence verme bak ben verdim morelim bozuldu gününü bekle. Bende de aksine aşırı bi sakinlik oldu bu süreçt e

Ayyy inş öyledir bu adet başlangıcı değildir ya çok panikledim bide değer düşük olunca iyice kötü oldum
Anlıyorum seni , demek sen içine kapanıksın , ben tam tersi evi alt üst etmek istiyorum sinirden, yani elimden bişey düşse ona bile çığlık atıyorum , sakin ol dua et , inşallah bebiş seninledir , kaçıncı gün embriyosuydu

Ayyy inşallah canım şenin ki de seninledir umarım. 5. Gün 2 embiryo 1 çok kaliteli diğeri sadece kaliteli

Ayyy inşallah canım şenin ki de seninledir umarım. 5. Gün 2 embiryo 1 çok kaliteli diğeri sadece kaliteli
Çok iyimiş , inşallah tutmuştur ya merak etme , Allahım hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte kucağımızı boş bırakmasın inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Çok iyimiş , inşallah tutmuştur ya merak etme , Allahım hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte kucağımızı boş bırakmasın inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ayy ne güzel dualar amin inşallah bak dinle beni erken test yapıp modunu düşürme gününü bekle

Ayy ne güzel dualar amin inşallah bak dinle beni erken test yapıp modunu düşürme gününü bekle
Aminnn aminnn. İşkence gibi ama haklısın eşimde aynısı söylüyor , diyor dr bişey biliyor da 2 hafta sonra test yap diyor , ama bekleyemiyorum ki beynimi kemiriyor

Sizde hiç belirti varmı ? Bende ne göğüslerde şişkinlik var ne bişey sadece bazen karnımın aşağısı ağrıyor

Aminnn aminnn. İşkence gibi ama haklısın eşimde aynısı söylüyor , diyor dr bişey biliyor da 2 hafta sonra test yap diyor , ama bekleyemiyorum ki beynimi kemiriyor
Benimde aynısı olmuştu bide kan gelince gittim hemen yaptım sonuç orta da yapmasam kafam daha rahattı İnan şimdi yğkselecek mi acaba adet olacak mıyım korkusu sardı . Senin kaçıncı gün embiryosu ?

Benimde aynısı olmuştu bide kan gelince gittim hemen yaptım sonuç orta da yapmasam kafam daha rahattı İnan şimdi yğkselecek mi acaba adet olacak mıyım korkusu sardı . Senin kaçıncı gün embiryosu ?
Benimde 5 gün ikiside iyi kalitede , hemşireler çok ümit verici konuştu , ilk günler sanki eminim tutacak diye ama şu an öyle değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…