Dr unla iletişime geç belki yerleşme kanamasıdırarkadaşlar bişey sormak istiyorum bu kullanılan fitil ve haplar adeti geciktiriyor mu ? Benim bugün transferimin 7. Günü sabah kahverengi akıntı geldi az önce yine geldi adet mi oluyorum acaba sancı da var
Geçtim oda öyle dedi. İalçları bırakma sakın dedi bugün kan testi yaptım ama 0 çıktı yani bilemedim değer yükselir öi kiDr unla iletişime geç belki yerleşme kanamasıdır
Yani eğer yerleşme kanamasıysa sıfır çıkması normal çünkü daha yeni yerleşiyor , yerleştikten sonra bhcg yükselir inşallah bebişin tutunuyordurGeçtim oda öyle dedi. İalçları bırakma sakın dedi bugün kan testi yaptım ama 0 çıktı yani bilemedim değer yükselir öi ki
İnşallah canım. Sende mi bu süreçtesin durumun nedirYani eğer yerleşme kanamasıysa sıfır çıkması normal çünkü daha yeni yerleşiyor , yerleştikten sonra bhcg yükselir inşallah bebişin tutunuyordur
Yani eğer yerleşme kanamasıysa sıfır çıkması normal çünkü daha yeni yerleşiyor , yerleştikten sonra bhcg yükselir inşallah bebişin tutunuyordurS
Evet ben 29 da tranferim olduİnşallah canım. Sende mi bu süreçtesin durumun nedir
Ayyy inşallah canım bende 26 sında oldum akşam 7 gibi. Zorlu bi süreç ya beklemesi zor ama bi o kadar da heyecanlıEvet ben 29 da tranferim oldubekliyorum inşallah bebişlerimiz bizimledir
Çok çok zor ben çok gerginim en ufak şeye sinirleniyorum bağlıyorumAyyy inşallah canım bende 26 sında oldum akşam 7 gibi. Zorlu bi süreç ya beklemesi zor ama bi o kadar da heyecanlı
Galiba öyleymiş evet geciktire biliyormuşSana bişey sorcam canım bu kullanılan fitiller ve ilaçlar adeti geciktirir dimi
Ayy bence verme bak ben verdim morelim bozuldu gününü bekle. Bende de aksine aşırı bi sakinlik oldu bu süreçt eÇok çok zor ben çok gerginim en ufak şeye sinirleniyorum bağlıyorumen ufak şeye ağlamak istiyorum çünkü çok aittesin var , yarın test vericem ama dayanamıyorum
Ayyy inş öyledir bu adet başlangıcı değildir ya çok panikledim bide değer düşük olunca iyice kötü oldumGaliba öyleymiş evet geciktire biliyormuş
Anlıyorum seni , demek sen içine kapanıksın , ben tam tersi evi alt üst etmek istiyorum sinirden, yani elimden bişey düşse ona bile çığlık atıyorum , sakin ol dua et , inşallah bebiş seninledir , kaçıncı gün embriyosuyduAyyy inş öyledir bu adet başlangıcı değildir ya çok panikledim bide değer düşük olunca iyice kötü oldum
Ayyy inşallah canım şenin ki de seninledir umarım. 5. Gün 2 embiryo 1 çok kaliteli diğeri sadece kaliteliAnlıyorum seni , demek sen içine kapanıksın , ben tam tersi evi alt üst etmek istiyorum sinirden, yani elimden bişey düşse ona bile çığlık atıyorum , sakin ol dua et , inşallah bebiş seninledir , kaçıncı gün embriyosuydu
Çok iyimiş , inşallah tutmuştur ya merak etme , Allahım hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte kucağımızı boş bırakmasın inşallahAyyy inşallah canım şenin ki de seninledir umarım. 5. Gün 2 embiryo 1 çok kaliteli diğeri sadece kaliteli
Ayy ne güzel dualar amin inşallahÇok iyimiş , inşallah tutmuştur ya merak etme , Allahım hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte kucağımızı boş bırakmasın inşallahemeklerimizi boşa çıkarmasın
Aminnn aminnn.Ayy ne güzel dualar amin inşallahbak dinle beni erken test yapıp modunu düşürme gününü bekle
Benimde aynısı olmuştu bide kan gelince gittim hemen yaptım sonuç orta da yapmasam kafam daha rahattı İnan şimdi yğkselecek mi acaba adet olacak mıyım korkusu sardı . Senin kaçıncı gün embiryosu ?Aminnn aminnn.İşkence gibi ama haklısın eşimde aynısı söylüyor , diyor dr bişey biliyor da 2 hafta sonra test yap diyor , ama bekleyemiyorum ki beynimi kemiriyor
Benimde 5 gün ikiside iyi kalitede , hemşireler çok ümit verici konuştu , ilk günler sanki eminim tutacak diye ama şu an öyle değilimBenimde aynısı olmuştu bide kan gelince gittim hemen yaptım sonuç orta da yapmasam kafam daha rahattı İnan şimdi yğkselecek mi acaba adet olacak mıyım korkusu sardı . Senin kaçıncı gün embiryosu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?