• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Selam kızlar, bende 3 ocakta transfer oldum, 3 gün evde dinlendim yarın işe başlayacağım masa başı olduğu için sorun olmaz dedi doktor. Brüksel tüp bebekte yaptırdım doktorum dünya tatlısı. Progesteron fitil, produntex iğne estrofen ve folik asit kullanıyorum. İlk denemem benimde umarım pozitifi görürüm içimde çok olumlu bir his var gerçekten
Merhaba hayırlısıyla kucağımıza alırsınız insallah. Dünya tatlısı doktorunuz kim? Dk Cem Celikmi?

Canım hayırlı olsun olmuşsn sanırım transferini , dayanılacak bişi mi ? Hareket etmemen gerekiyor dmi canım ,? Biraz anlatır mısın? Ben kendimi kastığım için anestezili denildi transfer ama narkoz da almak istemiyorum aslında
Merhaba,ben geçtiğimiz cumartesi 3.gün,pazartesi işse 5.gün embriyosu transfer oldum,yani ardışık transfer. 2 si de anestezisiz oldum ve bence anestezi alma,o büyülü anı gör❤️ zaten işlem öyle kısa sürüyor ki girmen çıkman 5 dk

Selam kızlar bende çarşamba günü transfer olucam inşallah Allah nasip ederse 🌸 estrofem gunde 3 içiyorum en son geçen hafta perşembe muane oldum rahim kalınlığına iyi dedi ml söylemedi cmrtesi progestan iğneyi vurmaya başladım 5ci gun emriyosu 20 ci gun transferim olacak sizin kacinci gün olmuştu transferiniz
Bence cumartesi ve pazartesi transfer oldum 🥰 hepimiz hayırlı güzel pozitif sonuçlar alalım

Bana da bugün yapildi . 1 saat falan sürüyor dmi canım süt rengi serum gibi
Yok canım ilk transferim olduğu için serum değilmiş o işlem esnasında birşey sıktılar rahime sanırım hijyen açısından onun ucretiymiş bağışıklık için gibiymiş hem.
İkinci transfer vs durumlarında o beyaz süt gibi olan serumu veriyorlarmış şimdi gerek görmemişler 😊

Back