• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım

Bana progestan fitil olarak verdi çokta pahalı değildi , progestan 200 mg , 8 saate bir 2 adet , bu arada bu gün taransfer oldum dua edin benim için tutunsun 🙏🏻 2 tane transfer ettiler
Maşallah hadi bakalım hayırlısı olsun canım rabbimden hayırla sana tutunmayı nasip eylesin

Kızlar merhabalar bugün Beta HCG verdim bugün 14.gunum çok şükür yükselmiş. Bu ara bende umutsuzluğa kapıldım erken gebelikte çıkmadı kasetlerde çıkmadı.... Kulüplerden çok baktım canım sıkıldı kiyasladim vs. Siz o hataya düşmeyin. Herkesin farklı oluyor arkadaşlar. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Şimdi olmuyorsa da vardır bı bildigi zamanı.
Benim gecmisimde çok olaylı. 2015 de tüp bebek tedavisi ile 2 embriyo transferi yapıldı ve üçüz oldu. Bir embriyo ikiye bölünmüş. 1 tanesini sonlandirdilar. İkiz gebeliğim 25.haftaya kadar sürdü erken doğum. Bir tane bebeğimi kaybettim 35 gün sonra 1 kızım yaşadı çok şükür şimdi 8 yaşında (tabi geçirdigi ameliyatlari hastanede kalma süresini yazmıyorum bile).
Maşallah rabbim korumuş kızınızı maşallah herşeyde bir hayır varmış 🤲🏻🤲🏻 şuan ben o dönemden geçiyorum hiç beslenemiyorum. Yemek aklıma gelmiyo evde tekim ve doktorum anne karnında bölünebilir dedi. Bu yüzden sağlıklı olmanız gerekiyor çok morelim bozuk

Hiç bir uyarıda bulunmadı ogretmenim minibue bin in cik hizli bile yurudugum oldu olabilir bunlar sebep değil dedi transfer sonrası ne yapmam gerekiyor

Maşallah rabbim korumuş kızınızı maşallah herşeyde bir hayır varmış 🤲🏻🤲🏻 şuan ben o dönemden geçiyorum hiç beslenemiyorum. Yemek aklıma gelmiyo evde tekim ve doktorum anne karnında bölünebilir dedi. Bu yüzden sağlıklı olmanız gerekiyor çok morelim bozuk
Niye yemek yiyemiyorsun ? Aklına gelmesene bütün sevdiğin yemekleri yap , yada zorla kendini , şu dönem biraz zorla bişey olmaz yedikçe iştahın açılır , yemedikçe zaten iştah kapanır

Amin güç sarımsak sevemiyorum ki midemi agırtıyor çok fena , birde doktorum multivitamin ilaç yazdı seni dirençli tutar dedi. Ozaman kadar düzenli beslenirim artık psikolojim bozuldu bir düzene girip daha sonra başka şeyler çıkınca kaldıramıyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin
Buda bizim imtihanımızın öyle düşün canım tevekkül etmek en hayırlısı sen yolumda bulun bulunuyoruz da zaten duamızı ederiz gerisi Allah’ın işi sıkma canını 🌸

Medikal Park oldum bana tavsiye edebileceğiniz bu hsatanede iyi doktor varmı acaba
Ankara bahçeçi Berfu hocaya gidiyorum ben ilgilerinden çok memnunum hep aradılar nasılsınız ilaçları kullanıyorsunuz dimi falan diye ve hocanın herşeyi bizzat takip etmesi ve beni kendisi araması çok şaşırtmıştı

Bana da monodoks verdi doktor kutu bitene kadar bol suyla iç dedi enfeksiyon olmaması içinmiş. Benim opu cumartesi oldu ben bugün adet oldum
Merhaba. Monodoks kaç gün kullandınız ? Günde kaç adet? Bir de adetiniz gecikti mi antibiyotik kullanmadan dolayı

İkizmi oldu sizinde

Zaman çok zor geçiyor ama hızlı hareket etme yani erken test yapma boşuna uzersin kendini
Salı günü dr benden proteston testi istedi , ama ben gitmişken bhcg de vericem 5 gün olacak , yani 5 gün çokta diye düşünüyorum , düşük çıksa bile çıkar 🙏🏻

İnşallah 🙏🏻 demekki uygun görmemişler rahmin hazır olduğunda inşallah sımsıkı tutunur bebeğin
İnşallah canım rahimden ziyade embriyolar gelirmesini tamamlamak için bekledik çok şükür dınduruldu bir sonra ki ay hayırlısı olur inşallah herşey güzel olsun hakkımızda.

Zaman çok zor geçiyor ama hızlı hareket etme yani erken test yapma boşuna uzersin kendini
Dr size dinlenmeyi mi tavsiye etti ? Yoksa normal mi ? Bana bolca dinlen dedi çok yürüme kendine yorma 3 gün ev işiyle falan uğraşma ama bazı yerlerde tam tersini diyorlar çünkü yatınca kan dolaşımını azaltıyormuş ve embriyo o yüzden tutunamıyormuş , 3 gündür hep uzanıyorum iyi mi kötü mü bilemedim

arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu kullanılan fitil ve haplar adeti geciktiriyor mu ? Benim bugün transferimin 7. Günü sabah kahverengi akıntı geldi az önce yine geldi adet mi oluyorum acaba sancı da var

Back