- 23 Aralık 2022
- 37
- 32
- 3
- 32
Sizde hiç belirti varmı ? Bende ne göğüslerde şişkinlik var ne bişey sadece bazen karnımın aşağısı ağrıyor
Bende de hiç belirti olmadı. İşk günler göğüslerim bay ağrıyordu 3. Günden sonra geçti. Sadece aşırı uyku hali ve sıcak basması vardı onlarda ilaçların etkisi bence. Şuan tek Umudum geç yerleşmiş olmasıSizde hiç belirti varmı ? Bende ne göğüslerde şişkinlik var ne bişey sadece bazen karnımın aşağısı ağrıyor
Hayır kötü düşünme kötüyü de çağırma. Bebeklerin seninle hayal et illa Kİ belirti olacak diye bişey yok belki de böyle rahat geçireceksin bu süreciBenimde 5 gün ikiside iyi kalitede , hemşireler çok ümit verici konuştu , ilk günler sanki eminim tutacak diye ama şu an öyle değilim
Aynen bu gün benim içim yanıyordu sanki ama bence ya ilaç ya sitres , inşalllah öyledirBende de hiç belirti olmadı. İşk günler göğüslerim bay ağrıyordu 3. Günden sonra geçti. Sadece aşırı uyku hali ve sıcak basması vardı onlarda ilaçların etkisi bence. Şuan tek Umudum geç yerleşmiş olması
Yani aslında belirti aramamak gerek çünkü belirtti normalde 5,6 haftadan sonra başlarHayır kötü düşünme kötüyü de çağırma. Bebeklerin seninle hayal et illa Kİ belirti olacak diye bişey yok belki de böyle rahat geçireceksin bu süreci
Bol bolAynen bu gün benim içim yanıyordu sanki ama bence ya ilaç ya sitres , inşalllah öyledirdua edelim
İnşallah canım ikimizinkide sımsıkı tutunsun inşallahBol bolsen baya stres yapmışsın ama öyle hissettim sakin ol bebişlerş de germe rahat rahat tutunsunlar anneye:)
Ağır işler yapma günlük işlerine devam et ama 3 gün dikkat et dediDr size dinlenmeyi mi tavsiye etti ? Yoksa normal mi ? Bana bolca dinlen dedi çok yürüme kendine yorma 3 gün ev işiyle falan uğraşma ama bazı yerlerde tam tersini diyorlar çünkü yatınca kan dolaşımını azaltıyormuş ve embriyo o yüzden tutunamıyormuş , 3 gündür hep uzanıyorum iyi mi kötü mü bilemedim
Benim eşim de aynısını söylüyor, 30 Aralık ta 5.gün embriyosu transferi oldum 9 Ocak a kadar nasıl sabredeceğimAminnn aminnn.İşkence gibi ama haklısın eşimde aynısı söylüyor , diyor dr bişey biliyor da 2 hafta sonra test yap diyor , ama bekleyemiyorum ki beynimi kemiriyor
Bu gün transferin 5 günüydü , bhcg 54 çıktı , inşallah yükselir , ve beni hiç bırakmaz , inşAllah hepimiz pozitif cevap alırızAğır işler yapma günlük işlerine devam et ama 3 gün dikkat et dedi
Transfer günü hariç 5.gün mü? 5.gün embriyosu muydu?Bu gün transferin 5 günüydü , bhcg 54 çıktı , inşallah yükselir , ve beni hiç bırakmaz , inşAllah hepimiz pozitif cevap alırız
Sizden bir gün önce transfer oldu benimki ayın 29 transfer olmuştu bu gün test verdimTransfer günü hariç 5.gün mü? 5.gün embriyosu muydu?
Ben de sabırsızım, kan vermem çok kolay çalıştığım hastanede verebilirim ama eşime test gününe kadar yapmayacağıma söz verdim. İlkinde idrarda bakmaya başlamıştım negatifi görüyordum sürekli, test günü kan verdiğimde de biliyordum negatif diye.Sizden bir gün önce transfer oldu benimki ayın 29 transfer olmuştu bu gün test verdim
Bu arada hayırlı olsun :)Bu gün transferin 5 günüydü , bhcg 54 çıktı , inşallah yükselir , ve beni hiç bırakmaz , inşAllah hepimiz pozitif cevap alırız
Çok güzel canım gözün aydın olsunBu gün transferin 5 günüydü , bhcg 54 çıktı , inşallah yükselir , ve beni hiç bırakmaz , inşAllah hepimiz pozitif cevap alırız
Yani sizin ki normal iyi çıkmış benim ki biraz yüksek çıktı sanki iki embriyo transfer edildi ikiside tutmuş ola bilirÇok güzel canım gözün aydın olsunbenim 5. Gün 10.98 çıktı
Teşekkür ederim , bence direk kan testi ver idrar testi güvenilmezBen de sabırsızım, kan vermem çok kolay çalıştığım hastanede verebilirim ama eşime test gününe kadar yapmayacağıma söz verdim. İlkinde idrarda bakmaya başlamıştım negatifi görüyordum sürekli, test günü kan verdiğimde de biliyordum negatif diye.
Bugün kan verebilirimTeşekkür ederim , bence direk kan testi ver idrar testi güvenilmez
İnşallah pozitiftir , ben çok korkarak verdim ama çok şükür çıktı ama bizim içimizdeki şüpheler kalp atışlarını duyana kadar geçmeyecek , inşallah bhcg yükselirBugün kan verebilirimTransferden sonra 5.gün oluyor embriyo da 5 günlük. 5+5 çıkması gerekir.
Merhaba bir kaç gündür giremiyordum monodoks kutu bitene kadar kullandım günde iki kere 12 saat arayla doktorum öyle söyledi cumartesi yumurtalar toplandıktan 4 gün sonra adet oldum zaten demişlerdi 1 hafta 10 gün sonra adet olursun diye ama ben erken oldumMerhaba. Monodoks kaç gün kullandınız ? Günde kaç adet? Bir de adetiniz gecikti mi antibiyotik kullanmadan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?