Amin güç sarımsak sevemiyorum ki midemi agırtıyor çok fena , birde doktorum multivitamin ilaç yazdı seni dirençli tutar dedi. Ozaman kadar düzenli beslenirim artık psikolojim bozuldu bir düzene girip daha sonra başka şeyler çıkınca kaldıramıyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesinAmiin Amiin Yaa ne güzel hayırla sonuç alalım inşallah güzelce dinlenme düzenli beslenme tık modu yakalayacağız inanıyorum bol yeşillik baklagiller ve avokado tüketiyorum canım birde bende de iltihap vardı hergün bir diş sarımsak ezip yuttum geçti benimki tavsiye ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım
- Konu Sahibi luppali
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek transferi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2022
- 55
- 34
- 3
- 35
Ben Progestan dex kullanıyordum günde 2 tane 436 liraya almıştım 1 kutusunu 7 tane var içinde ama sigortanız varsa karşılıyormuş sigorta ampul şeklinde ilaç enjektöre çekiyorsunuz küçük uçlu iğneler var onu ayriyeten alıp göbekten yaparken o ucu kullanıyorsunuzKızlar şimdi ben progestan 50 kalçadan oluyordum okadar şişlik ve morardiki zorlaniyorum doktor progestan dex 25 mg göbekten devam edebilirsin dedi ama içinde şırınga yok kullanan varmi sabah akşam verdi birde acayip pahalı yazdirabiliyirmusuz
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
progestan dex devlet karşılamıyor maalesef ..Kızlar şimdi ben progestan 50 kalçadan oluyordum okadar şişlik ve morardiki zorlaniyorum doktor progestan dex 25 mg göbekten devam edebilirsin dedi ama içinde şırınga yok kullanan varmi sabah akşam verdi birde acayip pahalı yazdirabiliyirmusuz
- 21 Aralık 2022
- 55
- 34
- 3
- 35
Özel sigorta var bende SSK yok 540 liraya aldım bugün 3.aya kadar kullanmam lazım bir kutu 3 gün gidiyor bakalım artık bir çare bulunur elbetBen Progestan dex kullanıyordum günde 2 tane 436 liraya almıştım 1 kutusunu 7 tane var içinde ama sigortanız varsa karşılıyormuş sigorta ampul şeklinde ilaç enjektöre çekiyorsunuz küçük uçlu iğneler var onu ayriyeten alıp göbekten yaparken o ucu kullanıyorsunuz
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Bana progestan fitil olarak verdi çokta pahalı değildi , progestan 200 mg , 8 saate bir 2 adet , bu arada bu gün taransfer oldum dua edin benim için tutunsun 2 tane transfer ettilerprogestan dex devlet karşılamıyor maalesef ..
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
hadı ınsallaahh sımsıkı tutunsun bebegın canım benımBana progestan fitil olarak verdi çokta pahalı değildi , progestan 200 mg , 8 saate bir 2 adet , bu arada bu gün taransfer oldum dua edin benim için tutunsun 2 tane transfer ettiler
Eczacı bana öyle demişti bende ondan demiştimprogestan dex devlet karşılamıyor maalesef ..
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Kullanan arkadaşlar var SGK karşılamıyor demişlerdiEczacı bana öyle demişti bende ondan demiştim
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Teşekkür ederim inşallah , hepimizin bebeği sımsıkı tutunur inşallahhadı ınsallaahh sımsıkı tutunsun bebegın canım benım
Doğrudur :)Kullanan arkadaşlar var SGK karşılamıyor demişlerdi
- 11 Temmuz 2016
- 40
- 9
- 86
- 35
Kızlar merhabalar bugün Beta HCG verdim bugün 14.gunum çok şükür yükselmiş. Bu ara bende umutsuzluğa kapıldım erken gebelikte çıkmadı kasetlerde çıkmadı.... Kulüplerden çok baktım canım sıkıldı kiyasladim vs. Siz o hataya düşmeyin. Herkesin farklı oluyor arkadaşlar. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Şimdi olmuyorsa da vardır bı bildigi zamanı.
Benim gecmisimde çok olaylı. 2015 de tüp bebek tedavisi ile 2 embriyo transferi yapıldı ve üçüz oldu. Bir embriyo ikiye bölünmüş. 1 tanesini sonlandirdilar. İkiz gebeliğim 25.haftaya kadar sürdü erken doğum. Bir tane bebeğimi kaybettim 35 gün sonra 1 kızım yaşadı çok şükür şimdi 8 yaşında (tabi geçirdigi ameliyatlari hastanede kalma süresini yazmıyorum bile).
Benim gecmisimde çok olaylı. 2015 de tüp bebek tedavisi ile 2 embriyo transferi yapıldı ve üçüz oldu. Bir embriyo ikiye bölünmüş. 1 tanesini sonlandirdilar. İkiz gebeliğim 25.haftaya kadar sürdü erken doğum. Bir tane bebeğimi kaybettim 35 gün sonra 1 kızım yaşadı çok şükür şimdi 8 yaşında (tabi geçirdigi ameliyatlari hastanede kalma süresini yazmıyorum bile).
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Hayırlı olsun inşallah sağ sağlam kucağına alırsın benimde dün transfer oldu bakalım bekliyorum zaman çok yavaş geçiyor ama beklicezKızlar merhabalar bugün Beta HCG verdim bugün 14.gunum çok şükür yükselmiş. Bu ara bende umutsuzluğa kapıldım erken gebelikte çıkmadı kasetlerde çıkmadı.... Kulüplerden çok baktım canım sıkıldı kiyasladim vs. Siz o hataya düşmeyin. Herkesin farklı oluyor arkadaşlar. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Şimdi olmuyorsa da vardır bı bildigi zamanı.
- 11 Temmuz 2016
- 40
- 9
- 86
- 35
Evet canım bir hafta nasıl geçti anlatamam inşallah senden de güzel haberler gelirHayırlı olsun inşallah sağ sağlam kucağına alırsın benimde dün transfer oldu bakalım bekliyorum zaman çok yavaş geçiyor ama beklicez
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
İnşallah çok teşekkür ederimEvet canım bir hafta nasıl geçti anlatamam inşallah senden de güzel haberler gelir
- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 33
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Benimde dondurmaya karar verdiler inşallah hayırlısı olur
İnşallah demekki uygun görmemişler rahmin hazır olduğunda inşallah sımsıkı tutunur bebeğinBenimde dondurmaya karar verdiler inşallah hayırlısı olur
- 29 Aralık 2016
- 522
- 344
- 103
- 37
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Bildiğim kadarıyla 5 gün embriyonu daha yüksek oluyor sizinki 3 gün , yani bence içini ferah tut eğer aksi bişey olsaydı dr hamile olduğunu söylemezdiMerhaba kızlar benimde 3. Gün embriyosu 2 Tane transfer oldu 12. Gün 76 çıktı beta hcg pazartesi tekrar vereceğim doktor gebesiniz dedi ama inşallah değer katlanır Baxılarında değer çok yüksek oluyorsa bilginiz varmıdır