Merhaba hastane sistemi
Ve doktorlar olarak gayet ilgililer verdiğiniz ücretin fazlaca hakkını veriyorlar. Yani diğer kliniklerde fazla ücret verip de ilgilenmeme problemi yaşayanları çok okumuştum o yüzden böyle bişey söylüyorum. Medipol için sistemleri nasıl bilmiyorum ama genel olarak memnunum buradan ilk transferim olumsuz oldu maalesef ama bendeki sorun yumurta kalitesi düşük o yüzden embriyolarım sonlandı bi tane kalmıştı oda tutmadı. Laboratuvarlarına embriyologlarına güveniyorum aslında ama benim Grade aşamasında kalmış embriyom yaşım çok fazla değil o yüzden ona şans verip denemek istediler . Yani bu şekilde gelişim gösterip tutanlar varmış ama bizde nasip olmadı maalesef.
size şunu önerebilirim şöyle bişey yapabilirsiniz ilk görüşme ücretsiz. Sizi detaylıca muayene ediyor 2 Doktor tarafından muayene ediliyorsunuz size sistem detaylı anlatılıyor. Sonra başlayınca da gene yumurta toplama öncesi takip işlemlerinde özellikle 2 doktor devam ediyor gözlerinden bişey kaçmaması adına. Mesala
Sabahtan muayene oldunuz Öğlene kadar da tahliller çıkıyor öğlen ortak kurul dosya hasta durumuna göre ilaç takibi yapıp sizi bilgilendiriyorlar. Yani tek kişinin kararı değil ortak karar veriliyor uygun olan şekilde bu benim hoşuma gitmişti ama tabi siz nasıl uygun görürsünüz bilemem
bu şekilde aklıma ilk gelen şeyler gene bişey olursa yardımcı olmak isterim sorabilirsiniz