• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım

Sizde hiç belirti varmı ? Bende ne göğüslerde şişkinlik var ne bişey sadece bazen karnımın aşağısı ağrıyor
Sizde hiç belirti varmı ? Bende ne göğüslerde şişkinlik var ne bişey sadece bazen karnımın aşağısı ağrıyor
Bende de hiç belirti olmadı. İşk günler göğüslerim bay ağrıyordu 3. Günden sonra geçti. Sadece aşırı uyku hali ve sıcak basması vardı onlarda ilaçların etkisi bence. Şuan tek Umudum geç yerleşmiş olması

Benimde 5 gün ikiside iyi kalitede , hemşireler çok ümit verici konuştu , ilk günler sanki eminim tutacak diye ama şu an öyle değilim
Hayır kötü düşünme kötüyü de çağırma. Bebeklerin seninle hayal et illa Kİ belirti olacak diye bişey yok belki de böyle rahat geçireceksin bu süreci 😁

Bende de hiç belirti olmadı. İşk günler göğüslerim bay ağrıyordu 3. Günden sonra geçti. Sadece aşırı uyku hali ve sıcak basması vardı onlarda ilaçların etkisi bence. Şuan tek Umudum geç yerleşmiş olması
Aynen bu gün benim içim yanıyordu sanki ama bence ya ilaç ya sitres , inşalllah öyledir 🤲 dua edelim

Hayır kötü düşünme kötüyü de çağırma. Bebeklerin seninle hayal et illa Kİ belirti olacak diye bişey yok belki de böyle rahat geçireceksin bu süreci 😁
Yani aslında belirti aramamak gerek çünkü belirtti normalde 5,6 haftadan sonra başlar

Dr size dinlenmeyi mi tavsiye etti ? Yoksa normal mi ? Bana bolca dinlen dedi çok yürüme kendine yorma 3 gün ev işiyle falan uğraşma ama bazı yerlerde tam tersini diyorlar çünkü yatınca kan dolaşımını azaltıyormuş ve embriyo o yüzden tutunamıyormuş , 3 gündür hep uzanıyorum iyi mi kötü mü bilemedim
Ağır işler yapma günlük işlerine devam et ama 3 gün dikkat et dedi

Aminnn aminnn. 🤲🤲🤲İşkence gibi ama haklısın eşimde aynısı söylüyor , diyor dr bişey biliyor da 2 hafta sonra test yap diyor , ama bekleyemiyorum ki beynimi kemiriyor
Benim eşim de aynısını söylüyor, 30 Aralık ta 5.gün embriyosu transferi oldum 9 Ocak a kadar nasıl sabredeceğim

Sizden bir gün önce transfer oldu benimki ayın 29 transfer olmuştu bu gün test verdim
Ben de sabırsızım, kan vermem çok kolay çalıştığım hastanede verebilirim ama eşime test gününe kadar yapmayacağıma söz verdim. İlkinde idrarda bakmaya başlamıştım negatifi görüyordum sürekli, test günü kan verdiğimde de biliyordum negatif diye.

Bu arada kızlar bugün ultrason a gittik 2 kese göründü biri büyük digeri küçük. Tek embriyo transferi yine ikiye bölünmüş galiba ama gelişimine bakacaklar

Ben de sabırsızım, kan vermem çok kolay çalıştığım hastanede verebilirim ama eşime test gününe kadar yapmayacağıma söz verdim. İlkinde idrarda bakmaya başlamıştım negatifi görüyordum sürekli, test günü kan verdiğimde de biliyordum negatif diye.
Teşekkür ederim , bence direk kan testi ver idrar testi güvenilmez

Bugün kan verebilirim 🙈 Transferden sonra 5.gün oluyor embriyo da 5 günlük. 5+5 çıkması gerekir.
İnşallah pozitiftir , ben çok korkarak verdim ama çok şükür çıktı ama bizim içimizdeki şüpheler kalp atışlarını duyana kadar geçmeyecek , inşallah bhcg yükselir

Merhaba. Monodoks kaç gün kullandınız ? Günde kaç adet? Bir de adetiniz gecikti mi antibiyotik kullanmadan dolayı
Merhaba bir kaç gündür giremiyordum monodoks kutu bitene kadar kullandım günde iki kere 12 saat arayla doktorum öyle söyledi cumartesi yumurtalar toplandıktan 4 gün sonra adet oldum zaten demişlerdi 1 hafta 10 gün sonra adet olursun diye ama ben erken oldum

Back