• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

Arkadaşlar merhaba 28 Şubat‘ta tüp bebek transferi oldum 5. Gün embriyosu 6aa kalite bugün 5. günüm gebelik testi yaptım ve çok gölge bir şekilde pozitif gördüm sizce gebelik var mıdır böyle olanlar var mı arkadaşlar lütfen yazabilir misiniz
MasAllah hayırlı olsun ❤️🧿
Nerde yaptırmıştınız öğlen mi yapılıyor transferniz

Arkadaşlar merhaba 28 Şubat‘ta tüp bebek transferi oldum 5. Gün embriyosu 6aa kalite bugün 5. günüm gebelik testi yaptım ve çok gölge bir şekilde pozitif gördüm sizce gebelik var mıdır böyle olanlar var mı arkadaşlar lütfen yazabilir misiniz
Merhaba bende 27 şubat 11 de transfer oldum kasık ve bel ağrılarım var sizinde oluyormu

Arkadaşlar merhaba 28 Şubat‘ta tüp bebek transferi oldum 5. Gün embriyosu 6aa kalite bugün 5. günüm gebelik testi yaptım ve çok gölge bir şekilde pozitif gördüm sizce gebelik var mıdır böyle olanlar var mı arkadaşlar Canım benim testimide yorumlarmısınız 🙏🏻28 şubatta dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum bugün transferle birlikte 6.gün gebelik testi sizce ne durumda yazabilir misiniz

Canım benim testimide yorumlarmısınız 🙏🏻28 şubatta dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum bugün transferle birlikte 6.gün gebelik testi nasıl sizce

Son 1 günüm kaldı iğne bitti
Hayır anlayamadığım kaç gününüz varsa o kdr almıyor musunuz?
Bilmiyorum ki mesela ben 1 hafta kullandım, 1 haftalık toplam kaç dozsa bana göre temin edip verdiler. Tabi parasını ödedim ama onlar verdi. O yüzden sordum. Kaç doz lazım size benim dolapta kalmıştı 175 kdr var ne kdr vuruyorsınuz günde

Menapur ve gonal f kaldı biraz var ama şehirden şehire kargo ile çok sakıncalı aynı sehirde olanlardan temin edin mutlaka ben elimde kalanları merkeze götüreceğim belki eksik kalan olursa vursunlar diye

Menapur ve gonal f kaldı biraz var ama şehirden şehire kargo ile çok sakıncalı aynı sehirde olanlardan temin edin mutlaka ben elimde kalanları merkeze götüreceğim belki eksik kalan olursa vursunlar diye
Evet karstaymış kendisi profilinden baktım. Eve getirirken bile buz kapları içinde getiriyoruz kesinlikle kargo olmaz zaten

Evet karstaymış kendisi profilinden baktım. Eve getirirken bile buz kapları içinde getiriyoruz kesinlikle kargo olmaz zaten
Bide o kadar emek veriliyor herkes aynı titizlikle ilaçları muhafaza ediyormu emin olamam yani bazen kargo ile gönderiyorlar filan kimseye güven olmaz bu konuda

Yumurtam gce büyüdüğü için surekli derece artarak ile4ledikk suan 350 e çıktık pazartesi ye kadar vuracağım hesapladım pazar günü yetmiyor dedikleriniz doğru tesekkur ederim hanımlar

Back
X