Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar tüp bebekte transfer zamanı nasıl oluyo hiç tecrübem yok merak ediyorum , adet sonrası mı yapılıyor adet öncesi mi ? Tüp bebek yapanlar birbirni negüzel anlıyor ben öyle baka kalıyorum hiç bişey bilmiyorum
Adetimin 3. Günü kontrole gittim doğal siklus yapacaz bu ay dedi doktorum 5 gün femara kullandım 5 gün bekledim muayene gittim yumurtam çok güzel büyümüştü kan aldılar çatlatma iğnesi yaptım2 gün sonra fitile başladım muayeneden 5 gün sonra transfer oldu
Kızlar tüp bebekte transfer zamanı nasıl oluyo hiç tecrübem yok merak ediyorum , adet sonrası mı yapılıyor adet öncesi mi ? Tüp bebek yapanlar birbirni negüzel anlıyor ben öyle baka kalıyorum hiç bişey bilmiyorum
Ben radyoloji görüntüleme merkezinde çekildim istanbul Sonomed geçen sene bu zamanlardaydı. Ozaman ben 2.500-3 bin civari ödedim ve anestezisiz ağrısız acısız çektirdim mükemmel bir yer normal muayene gibi oluyor C kollu cihazları var onun sayesinde son teknoloji ile anestezi gerek duymadan patır patır çekiyolar hsg