- 25 Aralık 2021
- 162
- 59
- 28
- 29
Rahim dinlendirelim dediler 2. Adeti bekleyebilirsin diyorlar ama beklemekte istemiyorum inşallah hayırlısı olurAdetten yaklaşık 19 22 gün sonra oluyor rahim hazirligina bagli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim dinlendirelim dediler 2. Adeti bekleyebilirsin diyorlar ama beklemekte istemiyorum inşallah hayırlısı olurAdetten yaklaşık 19 22 gün sonra oluyor rahim hazirligina bagli
İnşallah Evet taze transfer benimki doktorum başta kararsızım işlem sırasında karar vereceğini söylemişti opu yapılırken çıktıktan sonra taze transfer dedi 3. Gün embriyosu koyuldu perşembe kan vermemi söyledi doktorum bugün bekliyorum bakalım Allah tan hayırlısı artıkBol bol inşirah süresi ve Meryem suresi dinle okumaya çalış canım rahatlarsın inşallah o zaman senin taze transfer olmuş oldu… rahim dinlendirme dediler banada rahim dinlenmesi gerek diye bekliyorum bakalım
3 ile 10 gün arasında olursun dediler banada ilaç vermişlerdi onlar bitince olurdun dediler beklemedeyiz hemen transfer yapacak mısınız sizEvet şuan özel günü bekliyorum halen olmadım
Bende de aynı problem var karnım davul gibi ödem şiş halende ilaç kullanıyorum o yüzden şu an deyoz bitkisel çaylar vs hiçbirşey kullanmıyorum hayırlı sonuç alalım da inşallah düzelecek şeyler bunlarKızlar ben opu fan sonra karnımın aşasında sürekli karıncalanma var yani otururken bile yavaş oturuyorum ama bence gazdan dolayı karnımda şiş ne yapa bilirim
Evet ve akşam üstü oldum yarında endoskopi yapılacak bilemedim şuan nasıl olacak3 ile 10 gün arasında olursun dediler banada ilaç vermişlerdi onlar bitince olurdun dediler beklemedeyiz hemen transfer yapacak mısınız siz
Endoskopi ne için canım çok geçmiş olsunEvet ve akşam üstü oldum yarında endoskopi yapılacak bilemedim şuan nasıl olacak
Midemde yanma var birşey çıkmaz Allah'ın izniyleEndoskopi ne için canım çok geçmiş olsun
Birşey olmaz inşallah doktoruna danışarak hareket edersin zaten… Rabbim şifa versin inşallahMidemde yanma var birşey çıkmaz Allah'ın izniyle
Aminnnn teşekkür ederim ordan sonra da tüp bebek doktoruna nezaman transfer olacam bilgi öğrenecem bakalım hayırlısı olsun senin nezamanBirşey olmaz inşallah doktoruna danışarak hareket edersin zaten… Rabbim şifa versin inşallah
Daha adet olmadım rahminin durumuna bağlı düzeldiyse ilk adette istiyorum ama doktor ikinci adette yapalım dedi şubatı bulacak gibi benimAminnnn teşekkür ederim ordan sonra da tüp bebek doktoruna nezaman transfer olacam bilgi öğrenecem bakalım hayırlısı olsun senin nezaman
Çok geç insan bekleyemiyorum ki olsun Şubat annesi olursun rabbim hayırlısını nasip eylesin. Senden umutluyum bak gördün çiçek gibide kızın olur şuan öyle hissediyorum oluncada birgün bana yazarsın banada dua edersinnnDaha adet olmadım rahminin durumuna bağlı düzeldiyse ilk adette istiyorum ama doktor ikinci adette yapalım dedi şubatı bulacak gibi benim
Benim dün geceden beri aşırı ağrım var yani karnımın aşasınd taş var sanki yürüyemiyorum , kalkamıyorum tuvaletimi yaparken ağırı derece ağrım oluyor , ben gaz sandım ama gaz değil , göbeğimin etrafı ve karnımın aşası çok kötü , Dr aradım yarın gidicem muayeneye , yani gece sabaha kadar ağrıdan göz kırpmadım çünkü uzanamıyordum bile , halen öyleyimBende de aynı problem var karnım davul gibi ödem şiş halende ilaç kullanıyorum o yüzden şu an deyoz bitkisel çaylar vs hiçbirşey kullanmıyorum hayırlı sonuç alalım da inşallah düzelecek şeyler bunlar
bellı bır sure devam edıp gecmıstı benımkısı,,ama sıddetlenırse doktorunuza gorununKızlar ben opu fan sonra karnımın aşasında sürekli karıncalanma var yani otururken bile yavaş oturuyorum ama bence gazdan dolayı karnımda şiş ne yapa bilirim
kac yumurtan toplanmıstı acaba ohss mu oldun?Benim dün geceden beri aşırı ağrım var yani karnımın aşasınd taş var sanki yürüyemiyorum , kalkamıyorum tuvaletimi yaparken ağırı derece ağrım oluyor , ben gaz sandım ama gaz değil , göbeğimin etrafı ve karnımın aşası çok kötü , Dr aradım yarın gidicem muayeneye , yani gece sabaha kadar ağrıdan göz kırpmadım çünkü uzanamıyordum bile , halen öyleyim
Yok fazla toplanmadı bende 7 tane toplandı ohss olacağını sanmamkac yumurtan toplanmıstı acaba ohss mu oldun?
Acaba ohss mi oldu , çünkü dün de benim çok kötü bulantım vardıkac yumurtan toplanmıstı acaba ohss mu oldun?
degılsındır canım ozaman, ınsallah cabucak toparlarsınYok fazla toplanmadı bende 7 tane toplandı ohss olacağını sanmam
ama cok aşırı uyarılma olmamıs canım sanmıyorum ya,Acaba ohss mi oldu , çünkü dün de benim çok kötü bulantım vardı
Yaa ağlattı mesajın inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.. Bu arada bende bugün hasta oldum bakalım ne diyecek doktorÇok geç insan bekleyemiyorum ki olsun Şubat annesi olursun rabbim hayırlısını nasip eylesin. Senden umutluyum bak gördün çiçek gibide kızın olur şuan öyle hissediyorum oluncada birgün bana yazarsın banada dua edersinnn