• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım

Bol bol inşirah süresi ve Meryem suresi dinle okumaya çalış canım rahatlarsın inşallah 🙏 o zaman senin taze transfer olmuş oldu… rahim dinlendirme dediler banada rahim dinlenmesi gerek diye bekliyorum bakalım 🤔
İnşallah 💐 Evet taze transfer benimki doktorum başta kararsızım işlem sırasında karar vereceğini söylemişti opu yapılırken çıktıktan sonra taze transfer dedi 3. Gün embriyosu koyuldu perşembe kan vermemi söyledi doktorum bugün bekliyorum bakalım Allah tan hayırlısı artık

Kızlar ben opu fan sonra karnımın aşasında sürekli karıncalanma var yani otururken bile yavaş oturuyorum ama bence gazdan dolayı karnımda şiş ne yapa bilirim
Bende de aynı problem var karnım davul gibi ödem şiş halende ilaç kullanıyorum o yüzden şu an deyoz bitkisel çaylar vs hiçbirşey kullanmıyorum hayırlı sonuç alalım da inşallah düzelecek şeyler bunlar 💝

Aminnnn teşekkür ederim ordan sonra da tüp bebek doktoruna nezaman transfer olacam bilgi öğrenecem bakalım hayırlısı olsun senin nezaman
Daha adet olmadım rahminin durumuna bağlı düzeldiyse ilk adette istiyorum ama doktor ikinci adette yapalım dedi şubatı bulacak gibi benim 🫤

Daha adet olmadım rahminin durumuna bağlı düzeldiyse ilk adette istiyorum ama doktor ikinci adette yapalım dedi şubatı bulacak gibi benim 🫤
Çok geç insan bekleyemiyorum ki olsun Şubat annesi olursun rabbim hayırlısını nasip eylesin. Senden umutluyum bak gördün çiçek gibide kızın olur şuan öyle hissediyorum oluncada birgün bana yazarsın 🧿🧿🤲🏻 banada dua edersinnn

Bende de aynı problem var karnım davul gibi ödem şiş halende ilaç kullanıyorum o yüzden şu an deyoz bitkisel çaylar vs hiçbirşey kullanmıyorum hayırlı sonuç alalım da inşallah düzelecek şeyler bunlar 💝
Benim dün geceden beri aşırı ağrım var yani karnımın aşasınd taş var sanki yürüyemiyorum , kalkamıyorum tuvaletimi yaparken ağırı derece ağrım oluyor , ben gaz sandım ama gaz değil , göbeğimin etrafı ve karnımın aşası çok kötü , Dr aradım yarın gidicem muayeneye , yani gece sabaha kadar ağrıdan göz kırpmadım çünkü uzanamıyordum bile , halen öyleyim

Kızlar ben opu fan sonra karnımın aşasında sürekli karıncalanma var yani otururken bile yavaş oturuyorum ama bence gazdan dolayı karnımda şiş ne yapa bilirim
bellı bır sure devam edıp gecmıstı benımkısı,,ama sıddetlenırse doktorunuza gorunun

Benim dün geceden beri aşırı ağrım var yani karnımın aşasınd taş var sanki yürüyemiyorum , kalkamıyorum tuvaletimi yaparken ağırı derece ağrım oluyor , ben gaz sandım ama gaz değil , göbeğimin etrafı ve karnımın aşası çok kötü , Dr aradım yarın gidicem muayeneye , yani gece sabaha kadar ağrıdan göz kırpmadım çünkü uzanamıyordum bile , halen öyleyim
kac yumurtan toplanmıstı acaba ohss mu oldun?

Perşembe transfer olacak var mı aranızda neler yapıyorsunuz transferden önce neler kullanıyorsunuz.

Kaçıncı denemeniz

İnşallah herşeyin hayırlısı olur güzel günlerimiz olsun Hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlarımız olur inşallah.

Olumsuz düşünmeyin hep güzel günler hayal edin.

Kötü insanların düşüncelerine cevap vermeyin herkesin öyle oldu diye bizimde yada sizinde öyle olacak değil.
İnancınız varsa bunların hepsinin Allahtan ve bir imtihan olduğunu unutmayalım.

Yaşanacağı varmış yaşanıyor Rabbim bu sınavdan da isyan etmeden hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin.

Çok geç insan bekleyemiyorum ki olsun Şubat annesi olursun rabbim hayırlısını nasip eylesin. Senden umutluyum bak gördün çiçek gibide kızın olur şuan öyle hissediyorum oluncada birgün bana yazarsın 🧿🧿🤲🏻 banada dua edersinnn
Yaa ağlattı mesajın 🥲 inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.. Bu arada bende bugün hasta oldum bakalım ne diyecek doktor

Back