Bende oldum canım . Bakalım hakkımızda hayırlısıYaa ağlattı mesajın inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.. Bu arada bende bugün hasta oldum bakalım ne diyecek doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oldum canım . Bakalım hakkımızda hayırlısıYaa ağlattı mesajın inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.. Bu arada bende bugün hasta oldum bakalım ne diyecek doktor
Adetten kaç gün sonra yada ne zaman transfer oluyor biliyor musunuz pekiBende oldum canım . Bakalım hakkımızda hayırlısı
2 3 gün bende öyle karın ağrısı çektim kaşık ağrısı dediğiniz gibi sonra bir anda kesildi benim de tabi kontrol ettirmekte fayda varBenim dün geceden beri aşırı ağrım var yani karnımın aşasınd taş var sanki yürüyemiyorum , kalkamıyorum tuvaletimi yaparken ağırı derece ağrım oluyor , ben gaz sandım ama gaz değil , göbeğimin etrafı ve karnımın aşası çok kötü , Dr aradım yarın gidicem muayeneye , yani gece sabaha kadar ağrıdan göz kırpmadım çünkü uzanamıyordum bile , halen öyleyim
ben enfeksıyon ıcın opu dan sonra kullandım canım,kibrisss acaba opu sonrası enfeksiyon hapı verdilermi ikiye bölünmüş minik bir hap 7 adet genelde
Yok vermediler bişey , yani ilaç verdiler ama hormon ilaçları enfeksiyon yokkibrisss acaba opu sonrası enfeksiyon hapı verdilermi ikiye bölünmüş minik bir hap 7 adet genelde
antibiyotik verildi.Yok vermediler bişey , yani ilaç verdiler ama hormon ilaçları enfeksiyon yok
Aynen ilginenen hemşirede aynısını söyledi , çok yumurta toplanmadı dediama cok aşırı uyarılma olmamıs canım sanmıyorum ya,
ama doktoruna bır gorun
Bana verilmediantibiyotik verildi.
Valla canım şuan hastaneeye geldim doktoruma soracam sana bilgi veririm belki aynı anda olmazsada arada bir iki gün oynayabilir günlerimiz transfer edilir ama ben çok zayıfladım ya ve idrar yolunda enfeksiyon çıktı. Dr. ErtelermiAdetten kaç gün sonra yada ne zaman transfer oluyor biliyor musunuz peki
monodoks antibiyotik işlem yapıldığı için bir enfeksiyonel durum olmaması adına verildi belki gerek görmemiştir diyeceğim ama her dr. farklı demek ki belki taze transfer yapacağından dır belki dondurmuşta zararı vardır siz kimseye bakmayın dr. ne dediyse onu uygulayın herkesin dr. aynı tedavi aynı yöntemi uygulamıyor.Bana verilmedi
A monodoks içiyorum ama enfeksiyon ilacı olduğunu bilmiyordum ,monodoks antibiyotik işlem yapıldığı için bir enfeksiyonel durum olmaması adına verildi belki gerek görmemiştir diyeceğim ama her dr. farklı demek ki belki taze transfer yapacağından dır belki dondurmuşta zararı vardır siz kimseye bakmayın dr. ne dediyse onu uygulayın herkesin dr. aynı tedavi aynı yöntemi uygulamıyor.
12. saatte bir alıyorsunuz genelde bu şekilde olması gerekiyor.A monodoks içiyorum ama enfeksiyon ilacı olduğunu bilmiyordum ,
Aslında bende hepsine baktım ama monofoksa bakmamışım , ama o kadar ilaç verildi ki gerçekten neyi ne zaman içicem onu bile unutuyordum ilk gün sürekli reçeteye bakıyordum12. saatte bir alıyorsunuz genelde bu şekilde olması gerekiyor.
Demekki sadeceilaçalrın ne amaçlı verildiğini bilmiyoruz. Ben hepsinin neye faydası var yanetkileri nelerdir bi bakarım .
İnşallah herşey istediğiniz gibi hayırlısı olur.
Hadi inşallah en iyisi olsun da 3. Ya da 5. Olsun farketmez yarın arayacaklar bakalım5 gün embriyosu daha iyi oluyor , 3 gün embriyo transferi çoğu zaman tutmuyor ama 5 gün embriyosunda en güçlüler kalıyor o yüzden 5 güne tutuyorlar
Bana da monodoks verdi doktor kutu bitene kadar bol suyla iç dedi enfeksiyon olmaması içinmiş. Benim opu cumartesi oldu ben bugün adet oldummonodoks antibiyotik işlem yapıldığı için bir enfeksiyonel durum olmaması adına verildi belki gerek görmemiştir diyeceğim ama her dr. farklı demek ki belki taze transfer yapacağından dır belki dondurmuşta zararı vardır siz kimseye bakmayın dr. ne dediyse onu uygulayın herkesin dr. aynı tedavi aynı yöntemi uygulamıyor.
Zayıf olmak daha iyi ya daha kolay hamile kalınıyor bende vermeye çalışıyorum ama önemli olan sağlıklı olmak tabi bende doktorla görüştüm şubatı bekleyeceğiz dedi bakalım hayırlısı artık sağlıkla gelsinlerdeValla canım şuan hastaneeye geldim doktoruma soracam sana bilgi veririm belki aynı anda olmazsada arada bir iki gün oynayabilir günlerimiz transfer edilir ama ben çok zayıfladım ya ve idrar yolunda enfeksiyon çıktı. Dr. Ertelermi
Aaa öylemi ne tesadüf bende bugun doktorumla konuştum geldim şuan. Dedi ki Şubat ayında başlarız ve hsg filmi tekrar çekelim dedi. O sırada biraz kendini toparlarsın ve idrar yolundaki enfeksiyon da geçmiş olur.Zayıf olmak daha iyi ya daha kolay hamile kalınıyor bende vermeye çalışıyorum ama önemli olan sağlıklı olmak tabi bende doktorla görüştüm şubatı bekleyeceğiz dedi bakalım hayırlısı artık sağlıkla gelsinlerde
Amiin Amiin Yaa ne güzel hayırla sonuç alalım inşallah güzelce dinlenme düzenli beslenme tık modu yakalayacağız inanıyorum bol yeşillik baklagiller ve avokado tüketiyorum canım birde bende de iltihap vardı hergün bir diş sarımsak ezip yuttum geçti benimki tavsiye ederimAaa öylemi ne tesadüf bende bugun doktorumla konuştum geldim şuan. Dedi ki Şubat ayında başlarız ve hsg filmi tekrar çekelim dedi. O sırada biraz kendini toparlarsın ve idrar yolundaki enfeksiyon da geçmiş olur.
Allah'ın izniyle daha güzel süreçlerimiz, Allah bizi bu yoldan utandırmasın. Sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin. Bakalım belkide ikimiz Şubat'ta anne oluruz.