Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinle aynı kaderi yaşamışız sanırım. Benimde ilk transfer sonrası kalbini duyamadık durmuş. Kürtaj olmuştum 2. Transferim 15 şubatta yapıldı. Perşembe kese kontrolümüz var . Bu sefer inşallah kalbini duyarız bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırızBende aynı geçen cumartesi 5 haftalık sadece kesesini gördük minicik bu seferde içinde bebek görebilcezmi kalbini zamananında duyabilcezzmi onun sıkıntısı bastı biraz
Birde çok araştırma yaptıkça bazen morali bozuluyor insanın olumsuz şeyler duyunca
kısa süreki oluyor canım ilk zamanlar oluyordu artık biraz daha bel değil kasıklarıma kramp tazı ağrı girer oldu doktorumada sordum normal bu durumlar dediBende de başladı bel ağrısı bugün baya zorladı beni
Akşam oldu ağrı sonra uyuyunca geçti şimdi yok şükür . Akıntım var, baş dönmesi var , gaz varkısa süreki oluyor canım ilk zamanlar oluyordu artık biraz daha bel değil kasıklarıma kramp tazı ağrı girer oldu doktorumada sordum normal bu durumlar dedi
Başka ne gibi belirtilerin var nasıl geçiyor gebelik![]()
Biz kalbinde duyduk çok şükür cumartesi günü canım Allah isteyen herkese nasip etsinSizinle aynı kaderi yaşamışız sanırım. Benimde ilk transfer sonrası kalbini duyamadık durmuş. Kürtaj olmuştum 2. Transferim 15 şubatta yapıldı. Perşembe kese kontrolümüz var . Bu sefer inşallah kalbini duyarız bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız![]()
İnşallah hayırlısıyla görürsün canımAkşam oldu ağrı sonra uyuyunca geçti şimdi yok şükür . Akıntım var, baş dönmesi var , gaz varkaşıklarda ara ara batmalar var
var da var hamdolsun mide bulantısı yaşamıyorum daha keseyi de görmedim çok merak içindeyim 14 martta randevum
Çok sevindim çok şükür inşallah her şey güzel ilerler.Biz kalbinde duyduk çok şükür cumartesi günü canım Allah isteyen herkese nasip etsinumarım sağlıklıca alırız kucağımıza bebeklerimizi
ama bu bişey olucakmı korkusu hiç geçmiyor
![]()
ben 8. gün 137 10.gün 448 beta gördüm doktor tekrarlamana gerek yok dedi doğrudan 14 marta kontrol randevusu verdiİnşallah hayırlısıyla görürsün canım
Bende aynı arada başım dönüyor birde bu gaz sıkıntı oluyor ya bende sancıda yapıyor hatta bazı kasık ağrım gaz durumundan oluyor yediklerime dikkat ediyorum ama içtiğimiz ilaçlardanda oluyormuş malesef
Bendede mide bulantısı yok şimdilik çok şükür imş olmazama mide yanmalarım çok fazla hamilelik öncesindede oluyordu bende bazen ama ilaç içiyordum şuan ilaçta kullanamıyorum
Siz ne zaman kan vermiştiniz Beta kaç çıkmıştı
İnşallah iyi düşünelim iyi olsunÇok sevindim çok şükür inşallah her şey güzel ilerler.Darısı başıma.
O korkuyu o kadar iyi biliyorum ki şuan uykularım bile bölük pörçük uykusuzluk çekiyorum. Elimde değil hep aklıma farklı senaryolar geliyor. İnşallah ben de duyarım Rabbim içime su serper . Yoksa bu stres gerçekten çok kötü
![]()
Evet beta değerin güzelmiş inşallah sağlıcakla kese ve kalbide duyarsın canım hakkında hayırlısı olsunben 8. gün 137 10.gün 448 beta gördüm doktor tekrarlamana gerek yok dedi doğrudan 14 marta kontrol randevusu verdi
bize doğrudan 14 gün sonraya randevu verdi bende anlamadım ama yapıcak bişey yok bekleyeceğiz. Hiç belirti arama canım cinsiyet için belirti takibi seni yanlış yönlendirir bir 7 hafta kadar daha beklersen zaten öğrenirsin hatta fetal dna yaptırırsan daha da erken öğrenirsin :)Evet beta değerin güzelmiş inşallah sağlıcakla kese ve kalbide duyarsın canım hakkında hayırlısı olsun
Biz keseye ayrı kalp için 6. Haftada ayrı gittik şimdide bu cumartesi kalp ritminin kontrolü için gitcez bakalım hayırlısı doktor hersey yolunda diyor ama stres heyecan hiç bitmiyor sürekli düşünüyorum ilerleyen süreçte birşey olurmuki die her hafta ayrı bir heyecan şimdide böyle kız bebekmi erkek bebekmi belirti aramaya başladımtabi öncelik sağlıklı olsun hiç farketmez ikiside olur ama onuda çok merak ediyorum sürekli araştırıyorum
![]()
Aslında geç randevu vermesi daha iyi olmuş hem kese hem kalbi duyarsınız belki ben erken gittimbize doğrudan 14 gün sonraya randevu verdi bende anlamadım ama yapıcak bişey yok bekleyeceğiz. Hiç belirti arama canım cinsiyet için belirti takibi seni yanlış yönlendirir bir 7 hafta kadar daha beklersen zaten öğrenirsin hatta fetal dna yaptırırsan daha da erken öğrenirsin :)
anladım canım ben o fetal dna ya önem veriyorum açıkçası tüp bebeği de genetikli yaptırdım o yüzden. hayırlısı bakalım bekleyeceğizAslında geç randevu vermesi daha iyi olmuş hem kese hem kalbi duyarsınız belki ben erken gittim
keseyi gördüm ama içinde bebek bile gözükmemişti bu seferde ona kafayı takmıştık biraz en azından tam görürsün için rahat eder
Haklısın herkeste farklı oluyormuş belirtiler bazıları bulantı olmazaa kız bazıları erkek diyor araştırdıkça kafam karışıyordna falanda baktırmamda artık beklicez bi süre bakalım az kaldı sayılır
6+4 olduk bugün bazı iyi doktorlar 10.-11. Haftada anlıyormuş cinsiyeti
Bende 5+4 üm aşırı derecede bel ağrım var normaldir inşallahMerhaba kızlarr tüp bebek transferimin 18. Günü 5 haftalık gebeyim bugünlerde ara ara bel ağrısı yaşamaya başladım normalmi yaşayanlar varmı ?
Doktoruma sordum normal dedi 6. Haftadan itibarende bende hafif hafif kasık ağrısı başladı şuan 6+5 oldukBende 5+4 üm aşırı derecede bel ağrım var normaldir inşallah![]()
hormonal değişikliklerden kaynaklı oluyor yazıyor her yerde ama bana biraz erken geldi gibiDoktoruma sordum normal dedi 6. Haftadan itibarende bende hafif hafif kasık ağrısı başladı şuan 6+5 olduk![]()
Yok canım oluyor herkeste sen kötü düşünüp bozma moralini benim doktorum çok normal dedi ağrılara yani ağrıya lekelenme falanda eşlik ederse yine bir doktora danışabilirsin birde benim çok ayakta kaldığım günler ağrır belim falan elinden geldiğince yorma kendinihormonal değişikliklerden kaynaklı oluyor yazıyor her yerde ama bana biraz erken geldi gibi![]()
Ah keşke yormasam haftanın 6 günü çalışıyorumYok canım oluyor herkeste sen kötü düşünüp bozma moralini benim doktorum çok normal dedi ağrılara yani ağrıya lekelenme falanda eşlik ederse yine bir doktora danışabilirsin birde benim çok ayakta kaldığım günler ağrır belim falan elinden geldiğince yorma kendini
Amin canım inşallahAh keşke yormasam haftanın 6 günü çalışıyorumbazen gebeliğimi unutuyorum belkide ondan erken başladı çok şükür kanama yok ama şiddetli ağrı var teşekkür ederim Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
![]()