- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
Kuzum ben de bu ay çekildim döngümün 8. Günü çektiler bitisi haftasonuna denk geldiği için, anestezili yaptırdım ben özeldeBugün adetimin son günü, hsg için geciktim mi acaba?
Ne kadar ücret ödedin canımKuzum ben de bu ay çekildim döngümün 8. Günü çektiler bitisi haftasonuna denk geldiği için, anestezili yaptırdım ben özelde
teşekkür ederim cevabınız için hayırlısı olsun hakkımızda10 unda adet oldum 4-5 gün sürüyor 20 kasımda başladım ben
Hayırlısı olsun inşallah tez zamanda hepimiz sevinçli haber alırızBu ay İlk defa test yaptım . çünkü adetim hiç gecikmezdi hep erken olurdum üstüne 3 4 öncede leke gelirdi bu ay hiçbirini yaşamadım 2 gün geciktim hala adet olmadım ilk defa ama yok maalesef hep diyordum adetim gecikirse kesin hamileyimdir diye maalesef yanılmışım
Ben de adetin 10. Günü anestezi li özelde çektirdim canım. Adetim 7 gün sürüyorBugün adetimin son günü, hsg için geciktim mi acaba?
Canım şimdi kan testi verdim heyecanla bekliyorum iki saat sonra çıkacak inşallah hepimizin sağlıkla bebişleri gelsin tez zamanda aminvar gibi güörünüyor hayırlı uğurlu olsun ınsallah : ne güzel bir haber bize de dua eder misin
Değerlendirme olmadıysa büyük ihtimal strestir bence test ver çünkü bende çok iyiydim ama covid çıkmıştım en ufak şikayet bile yoktu bendehayır olmadı korunduk.. halen regl olmadım hassasıyet var.. 5. gun vermem gerekirmiş suan iyiyim bakalım ..
HayırlısıylaCanım şimdi kan testi verdim heyecanla bekliyorum iki saat sonra çıkacak inşallah hepimizin sağlıkla bebişleri gelsin tez zamanda amin
Umarım pozitif tir bende verdim kan ama benim umudum yokMerhaba kızlar, bende hastanedeyim şu an. Duanəza ihtiyacım var. Kan verdim iki saate çıkar, ondan sonra doktor muayinesine giricem.
Ay bende şimdi kan verdim 2 saat sonra çıkacak inşallah güzel haberler alırızyaptığım gibi görsel atıcam buraya. Yani inşallah atabilirim sevinçten ya da üzüntüdenaminnnnn inşallah ikimizde gebiş olur hemde burdakilere moral oluruz
Devlette sıra bulamadım canım, diğer ay regl olunca ara yeniden dediler ama anestezisiz olduğu için de korkuyorum açıkçası.
Hsg den sonra aşılama demişti doktor ama ben aşılama da istemiyorum. Yani hsg sonrası tüplerim açıksa kendiliğinden olur belki bir süre daha deneriz diye düşünüyorum.
Amannn bilmiyorum ya bu ay herşey karmakarışık, herşeyin hayırlısı olsun.
Bat 11 AralıkKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Bende pek umutlu sayılmam canım. Ama zaten evde test yapıb negativi görseydimde endişemden gelicektim doktora. O yüzden geldim ama yinede Allahtan umut kesilmezUmarım pozitif tir bende verdim kan ama benim umudum yok
hadi inşallah dua ediyorum canımAy bende şimdi kan verdim 2 saat sonra çıkacak inşallah güzel haberler alırız
İşte bu gibi örnekler yüzünden bende artık ovulasyon testi denemeyeceğim. Kesin sonuc değil malesefKızlar şimdi doktordan çıktım benim soldaki minnoş yumurtam çatlamış şekli tırtıklıydıOvulasyon testinde pik görmedim ben bu arada. O yüzden artık ovulasyona olan güvenim kalmadı
Canim bence kadin dogum doktoruna git ultrasonla baktir bir hafta gecikmis demiZaten nedenini yazdım kimyasal gebelik geçirdiğim için hamileliği öğrenir yine hasta olursam hevesim kırılacak o yüzden bekliyorum biraz daha
İnşallahHayırlısı olsun inşallah tez zamanda hepimiz sevinçli haber alırız