Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eczaneden folik asitli multivitamin istemiştim omepa vm önerdiler, bir süredir kullanıyorum kutu bitmek üzere bunu kullanan var mı hiç ya da duyan? Önerebileceğiz folik asit var mı kutu bitince değiştirebilirim

ben kendime 10 aralık hatta 12 aralık test yapcam demiştim ama burda 6 gün önce yapanları görünce birtane 5 aralıkta yapsam mı acaba deneme amaçlı dedim :KK70:
Takipteyim o zaman test yaptım haberini bekliyorum😄 inşallah güzel sonuçlar çıkar

Merhaba regl 6 gün geçmişti evde test yaptım çift çizgi çıktı sonrasında kan verdim beta HCG 157 çıktı gebesin dediler 3 gün sonra kanama geldi çok yoğun kahverengi hemen hastaneye gittim değere baktılar 33 çıktı yani bebek düşüyordu normal bı şekilde de regl oldum 7 gün sürdü ekstra bı ağrı vs olmadı
Kimyasal gebelik gecirmissin gecmis olsun

Kızlar eczaneden folik asitli multivitamin istemiştim omepa vm önerdiler, bir süredir kullanıyorum kutu bitmek üzere bunu kullanan var mı hiç ya da duyan? Önerebileceğiz folik asit var mı kutu bitince değiştirebilirim
Folbiol marka kullanıyorum canım doktorum önermişti memnunum

Devlette sıra bulamadım canım, diğer ay regl olunca ara yeniden dediler ama anestezisiz olduğu için de korkuyorum açıkçası.
Hsg den sonra aşılama demişti doktor ama ben aşılama da istemiyorum. Yani hsg sonrası tüplerim açıksa kendiliğinden olur belki bir süre daha deneriz diye düşünüyorum.
Amannn bilmiyorum ya bu ay herşey karmakarışık, herşeyin hayırlısı olsun.
Merhaba bence hsg cektir 3ay bekle olma ihtimali çok yüksek diyorlar ben İlk çocuğumda cektirdigim ay hamile kalmıştım.hafif tıkanıklık vardı açılmıştı.belki Seninki de tikalidir . boşuna deniyorsundur.bir an önce çektir bence bana kalırsa anestezi li çektir ben Anestesisiz çok kötü olmuştum

Merhaba bence hsg cektir 3ay bekle olma ihtimali çok yüksek diyorlar ben İlk çocuğumda cektirdigim ay hamile kalmıştım.hafif tıkanıklık vardı açılmıştı.belki Seninki de tikalidir . boşuna deniyorsundur.bir an önce çektir bence bana kalırsa anestezi li çektir ben Anestesisiz çok kötü olmuştum
Bugün adetimin son günü, hsg için geciktim mi acaba?

X