- 4 Kasım 2016
- 115
- 253
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takipteyim o zaman test yaptım haberini bekliyorum inşallah güzel sonuçlar çıkarben kendime 10 aralık hatta 12 aralık test yapcam demiştim ama burda 6 gün önce yapanları görünce birtane 5 aralıkta yapsam mı acaba deneme amaçlı dedim
Hep beraber alalim insallahstres zaten gebeliğin baş düşmanı. güzel sonuçlar almanı dilerim :)
Sende mi 3.aynen 3 diye mı anlamadım yasamadıgımız kalmadı
Sana bisi diim mi benim tansiyonda dusuk kac gundur nabzim cok hizli bugunde kasik agrim basladi batiyo arada hissettiriyo kendini yumurtlama uzerinden 6. GunumSümdide tansiyon düsüyor sürekli. Halsizlik var kadık agrılarım yine basladı.
Kimyasal gebelik gecirmissin gecmis olsunMerhaba regl 6 gün geçmişti evde test yaptım çift çizgi çıktı sonrasında kan verdim beta HCG 157 çıktı gebesin dediler 3 gün sonra kanama geldi çok yoğun kahverengi hemen hastaneye gittim değere baktılar 33 çıktı yani bebek düşüyordu normal bı şekilde de regl oldum 7 gün sürdü ekstra bı ağrı vs olmadı
Hadi inşallah vardır birşey. Vücudumuz psikolojimiz bu kadar oyun oynamaz herhalde bizeSana bisi diim mi benim tansiyonda dusuk kac gundur nabzim cok hizli bugunde kasik agrim basladi batiyo arada hissettiriyo kendini yumurtlama uzerinden 6. Gunum
Insallah vardir ya yoksa pes edicem artik kendimi dinlemekten yaslandim sacima aklar dustuHadi inşallah vardır birşey. Vücudumuz psikolojimiz bu kadar oyun oynamaz herhalde bize
yaptığım gibi görsel atıcam buraya. Yani inşallah atabilirim sevinçten ya da üzüntüden aminnnnn inşallah ikimizde gebiş olur hemde burdakilere moral oluruzTakipteyim o zaman test yaptım haberini bekliyorum inşallah güzel sonuçlar çıkar
Kızlar eczaneden folik asitli multivitamin istemiştim omepa vm önerdiler, bir süredir kullanıyorum kutu bitmek üzere bunu kullanan var mı hiç ya da duyan? Önerebileceğiz folik asit var mı kutu bitince değiştirebilirim
Folbiol marka kullanıyorum canım doktorum önermişti memnunumKızlar eczaneden folik asitli multivitamin istemiştim omepa vm önerdiler, bir süredir kullanıyorum kutu bitmek üzere bunu kullanan var mı hiç ya da duyan? Önerebileceğiz folik asit var mı kutu bitince değiştirebilirim
Amin amin çok hem deyaptığım gibi görsel atıcam buraya. Yani inşallah atabilirim sevinçten ya da üzüntüden aminnnnn inşallah ikimizde gebiş olur hemde burdakilere moral oluruz
Teşekkür ederim bitince onu alayım şu an düzenli gittiğim bir doktorum yok sorabilecekFolbiol marka kullanıyorum canım doktorum önermişti memnunum
Merhaba bence hsg cektir 3ay bekle olma ihtimali çok yüksek diyorlar ben İlk çocuğumda cektirdigim ay hamile kalmıştım.hafif tıkanıklık vardı açılmıştı.belki Seninki de tikalidir . boşuna deniyorsundur.bir an önce çektir bence bana kalırsa anestezi li çektir ben Anestesisiz çok kötü olmuştumDevlette sıra bulamadım canım, diğer ay regl olunca ara yeniden dediler ama anestezisiz olduğu için de korkuyorum açıkçası.
Hsg den sonra aşılama demişti doktor ama ben aşılama da istemiyorum. Yani hsg sonrası tüplerim açıksa kendiliğinden olur belki bir süre daha deneriz diye düşünüyorum.
Amannn bilmiyorum ya bu ay herşey karmakarışık, herşeyin hayırlısı olsun.
Bugün adetimin son günü, hsg için geciktim mi acaba?Merhaba bence hsg cektir 3ay bekle olma ihtimali çok yüksek diyorlar ben İlk çocuğumda cektirdigim ay hamile kalmıştım.hafif tıkanıklık vardı açılmıştı.belki Seninki de tikalidir . boşuna deniyorsundur.bir an önce çektir bence bana kalırsa anestezi li çektir ben Anestesisiz çok kötü olmuştum
Yok gecikmedin yumurtlama dan önce git özelde yaparlar hemen ilk cocuktada 2yilda olmuştu hsg den sonra oldu aşılamada yaptiracaksanda 3ay sonra deneBugün adetimin son günü, hsg için geciktim mi acaba?
Evet biliyorum biri kimyasal gebeliği biraz açar mısın dedi o yüzden yazdım olay Ocak ayında oldu zatenKimyasal gebelik gecirmissin gecmis olsun
Yumurtlama günğnden emin degilsen bosuna yaptırıp moralini bozma canımÖyle mii hic emin değilim ya takip etmiyorum ovulasyonla doktorda da baktirmadim yumurtaya o zaman hic kalkismayayim psikolojim bozulmasın doğru sonuç vermezse boş yere
10 unda adet oldum 4-5 gün sürüyor 20 kasımda başladım benhayırlısı inşallah bende bu ay başlıyorum adetten kaç gün sonra ovulasyona başladınız
Bugün adetimin son günü, hsg için geciktim mi acaba?