AhahhahahahAyy hic sorma canim insallah bebisytr kan verdin mi sen naptin
Sen geldin aklıma seninde ikinci çizgi çıkmıştı canim o yüzden çok güvenenedim biraz beklicem ☺ testi söktüm seni örnek aldım hahahha
amin canım tez zamanda hayırlısyla bizde artık pozitifi görelim
Insallah canim çok sağol Rabbım bu topikte isteyen herkesin yüzünü güldürsün bu ay insallah1-2 gün sonra tekrarlayın yine böyleyse kan verirsiniz inşallah güzel haberlerini alırız
Yapcam yapcam geçsin bir kaç gün eşime gösterdim diyor ki çizgiyi görmek için büyütec ile bakmak lazım nasılsın görüyorsun diyorAhahhahahahAsko yaaa bi kaset test yap yarın sabah bence
birşey daha sormak istiyorum size.Insallah son kirmizilari goruruz
Benim odun herifimde gormedi herkes gordude ah bu erkeklerInsallah canim çok sağol Rabbım bu topikte isteyen herkesin yüzünü güldürsün bu ay insallah
Yapcam yapcam geçsin bir kaç gün eşime gösterdim diyor ki çizgiyi görmek için büyütec ile bakmak lazım nasılsın görüyorsun diyor
ben kendime 10 aralık hatta 12 aralık test yapcam demiştim ama burda 6 gün önce yapanları görünce birtane 5 aralıkta yapsam mı acaba deneme amaçlı dedimBenim de 11 aralık ne zaman yapacaksanız sizden bir gün sonra yapayım ben dene kadar erkenden yapmam gerekir bilmiyorum hiç
hayır olmadı korunduk.. halen regl olmadım hassasıyet var.. 5. gun vermem gerekirmiş suan iyiyim bakalım ..Değerlendirme olmadıysa strestendir canım geçmiş olsun bol bol her gün kekik limon içsin sende test verdin mi şeninde covid olma olasılığın yüksek temaslısın sonuçta benim eşim covid oldunda 1 hafta sonra bende verdim test benim de pozitif çıkmıştı neyse ki biz hafif atlattık
genelde adetten önce oluyorlar mış da merak ettim. evet canım herkeste olmuyor muş . ooo 2 evladınız varmış Allah bağışlasınBirde yerlesme kanamasi sormussun bulamadim o alintini ben oglumda yasadim 2 gun kahve akinti oldu 2 3 damla sonra sariya dondu ve bitti 5. Haftamdaydi kizimda hic olmadi kisiden kisiye degisir..
var gibi güörünüyor hayırlı uğurlu olsun ınsallah : ne güzel bir haber bize de dua eder misinEki Görüntüle 2962231 Eki Görüntüle 2962233 Günaydın kızlar yine ben dayanamayıp sabah 6 da hatta gece 3 de iki ayrı test yaptım bat 4 Aralık be normal kaset test böyle çıkıyor bugün erken gebelik testi alıp yarın sabah da onu yapayım diyorum yani kan testi de yapmak istiyorum ama bilemedim. Bu arada benim göğüslerim de bişey yok ama karnımda hareket ettikçe batma oluyo sabahları midem yanıyor bişey yedikten sonra da bulanıyor anam kimsenin almadığı kokuları alıyorum ağzım da metalik tat var geceleri uykumdan sürekli uyanıyorum sanırsın 6 aylık hamileyim. İçi sarı gibi olan gece 3 te yaptığım test üstteki sabah 6 da yaptığım test.
Canim gecen ay 10 kasim regl gunumdu ben 4 gun oncesinde erken gebelik testi yaptim pozitifi gordum daha sonra kaset test yaptim ondada gordum .. ama sonraki testlerim dahada siliklesmeye basladi kan verdim yukselmesine bakalim dedi ama malesef dustu degerim .. regl gunumde sari ve toz pembe renginde akintim gelmeye basladi yerlesmedir diye umdum 11inde sanciyla baya kanamam oldu o gunden sonra reglmin 4. Gunu daha bi artti kanamam sancim yoktu bi et parcasi geldi pihti degildi ve gitti bendenbirşey daha sormak istiyorum size.
kimyasal gebelik süreciniz nasıldı?
bende hala hafif lekelenmeler devam ediyor. doktorum kanama başladığında 10 gün sonra tekrarla testi negatif görücez dedi. mailleşiyoruz. aklımda deli sorular var. kanama bittiğinde hemen ovülasyon testleri ile denemeli miyim ?
yoksa ara mı vermem gerekiyor? siz naptınız?
Cumlemize insallah 3. Ye yeltendik oncekiler gibi olmadi baya yordu beni sayesinde kimyasalida gorduk ay ne bilim psikolejim çöpgenelde adetten önce oluyorlar mış da merak ettim. evet canım herkeste olmuyor muş . ooo 2 evladınız varmış Allah bağışlasın
stres zaten gebeliğin baş düşmanı. güzel sonuçlar almanı dilerim :)Canim gecen ay 10 kasim regl gunumdu ben 4 gun oncesinde erken gebelik testi yaptim pozitifi gordum daha sonra kaset test yaptim ondada gordum .. ama sonraki testlerim dahada siliklesmeye basladi kan verdim yukselmesine bakalim dedi ama malesef dustu degerim .. regl gunumde sari ve toz pembe renginde akintim gelmeye basladi yerlesmedir diye umdum 11inde sanciyla baya kanamam oldu o gunden sonra reglmin 4. Gunu daha bi artti kanamam sancim yoktu bi et parcasi geldi pihti degildi ve gitti bendenyani tam 7 gunluk regl kanamamla attim.. normalde reglden 2 3 gun sonra akntim baslardi bu sefer regl biter bitmez basladi belkide erkrn yumurtlama oldu doktora gitmedim birdaha kimyasal gebelik dedikten sonra ovulasyon testiylede takip etmiyorum takvimim var ve vucut belirtilerimle hareket ediyorum..
2 çocuğum olsa 3. ye stres yapmazdım her haldeCumlemize insallah 3. Ye yeltendik oncekiler gibi olmadi baya yordu beni sayesinde kimyasalida gorduk ay ne bilim psikolejim çöp
Hepsi için geçerli değil tabi ki ama incelik yok ruhlarındaBenim odun herifimde gormedi herkes gordude ah bu erkekler
Yarın öğleden sonra dedi ama kayıt no aldım belki bugün gün içinde cıkar . Ara ara kontrol ediyorum bendeNe zaman çıkıyormuş sonucun bizim burda sağlık ocağında aldıklarında 2 gün sonra çıkıyor çünkü
aynen 3 diye mı anlamadım yasamadıgımız kalmadıCumlemize insallah 3. Ye yeltendik oncekiler gibi olmadi baya yordu beni sayesinde kimyasalida gorduk ay ne bilim psikolejim çöp
Kimyasal gebeliği Ocak ayında geçirmiştim ve kanama devam etmedi. Hayırlısı artık bakalımKimyasal gebeligi ne zman gecirdin .. regl gecikmesi yapabiliyormus devam etmiyorsa akinti bi test yap
Öyle mii hic emin değilim ya takip etmiyorum ovulasyonla doktorda da baktirmadim yumurtaya o zaman hic kalkismayayim psikolojim bozulmasın doğru sonuç vermezse boş yere14.günü yumurtladıgınızdan eminseniz 21.günü gidebilirsiniz ama 14.günü yumurtlamadıysanız sizi yanıltır.
Sümdide tansiyon düsüyor sürekli. Halsizlik var kadık agrılarım yine basladı.Yok ya ne kabizligi bende senin gibi kasik batmasindan agrisindan suphelendim sonra baya uzun yol yurudum regl olcak gibi sanci oldu gelen giden olmadi ve akinti beyazdi ara ara bas donmesi oldu ama rahatsiz edecek sekilde degildi sık sık idrara bile cikmiyordum gaz oluyordu ama kimyasaldi iste
Merhaba regl 6 gün geçmişti evde test yaptım çift çizgi çıktı sonrasında kan verdim beta HCG 157 çıktı gebesin dediler 3 gün sonra kanama geldi çok yoğun kahverengi hemen hastaneye gittim değere baktılar 33 çıktı yani bebek düşüyordu normal bı şekilde de regl oldum 7 gün sürdü ekstra bı ağrı vs olmadıMrb kimyasal gebelik nasıl oldu sizde biraz açar mısınız konuyu kanda cikiyir mu geçmiş olsun insAllah güzel haberler verirsin