Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten nedenini yazdım kimyasal gebelik geçirdiğim için hamileliği öğrenir yine hasta olursam hevesim kırılacak o yüzden bekliyorum biraz daha
Mrb kimyasal gebelik nasıl oldu sizde biraz açar mısınız konuyu kanda cikiyir mu geçmiş olsun insAllah güzel haberler verirsin 🥰

İnan bende de sadece kasık agrısı oldu 9 gün önceden baslayan . O yüzden süphelendim
O bendede oldu suanda ara ara oluyor ben gecen aydan cikiyorum yola her turlu gebelik belirtisi vardi pozitif gordum zaten simdi ayni belirtileri bekliyorum ama yok bu ay tutmadi yumurtlamadim diyorum kendi kendime nasip bakalim😂

Yapmayin su erken testleri yahu benide istahlandirmayin 7 gunum var dhaa 🤣🤣🤣
aynen yaa . benim de beş günüm var . çok merak ediyorum ama yapmıyorum elimde 1 tane test var sadece. trendyoldan sipariş verdim daha kargoya bile vermediler. yumurtlamadan sonraki 13. günüm bugün. çoğu 10 gün geçince pik görmüş bu ay

kızlar benimde bat 10 aralık ne zaman kan vermeliyim doktorum adet olmaz isen 17 aralıkta gel dedi.Bende o an 10 aralıkta test yapayım mı dedim olur dedi :KK70: keşke daha önce deseydim :KK70: aslında 10 aralığa kadar beklerim hatta 12 aralık sabahı yaparım diyordum ama burdaki silik çizgileri gebelik haberlrini duyunca inanılmaz mutlu oldum belki galiba birazda heyecan yaptım :KK200::anneadayı::KK73:
Yaaa işte bende pozitifleri görünce durunamadim yapayım bi tane ne olacak sanki dedim geçen ay da 6 gün kala yaptım negatif di insallah hayirli güzel haber alırsın canim🥰

aynen yaa . benim de beş günüm var . çok merak ediyorum ama yapmıyorum elimde 1 tane test var sadece. trendyoldan sipariş verdim daha kargoya bile vermediler. yumurtlamadan sonraki 13. günüm bugün. çoğu 10 gün geçince pik görmüş bu ay
Benim daha 6 gun gecti yapsamda cikmaz zaten sen yapsana gosterir sende o zman

O bendede oldu suanda ara ara oluyor ben gecen aydan cikiyorum yola her turlu gebelik belirtisi vardi pozitif gordum zaten simdi ayni belirtileri bekliyorum ama yok bu ay tutmadi yumurtlamadim diyorum kendi kendime nasip bakalim😂
Bende de suan ara ara oluyor. Hatta kabızlık yapar derler kabızlıkta cekmedim. Bilmiyorum ki

Bende de suan ara ara oluyor. Hatta kabızlık yapar derler kabızlıkta cekmedim. Bilmiyorum ki
Yok ya ne kabizligi bende senin gibi kasik batmasindan agrisindan suphelendim sonra baya uzun yol yurudum regl olcak gibi sanci oldu gelen giden olmadi ve akinti beyazdi ara ara bas donmesi oldu ama rahatsiz edecek sekilde degildi sık sık idrara bile cikmiyordum gaz oluyordu ama kimyasaldi iste 😞

Canım sen iğneden 36 saat sonra mı ilişki yaşadın 24 saat mi?
Canım 28 kasım 16:00 da iğne oldum 29 kasım ve 30 kasımı değerlendirdik 29 kasım özellikle saat 22:00 gibi olsun demişti doktor kusura bakma açıkca yazdım ama :)

Arkadaşlar merhaba,

Ben öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 39 yaşına yeni girmiş ve 11 yıllık evliyim. 1 oğlum var Allah bağışlasın 7,5 yaşında.
Yaklaşık 4 yıldır ikinci çocuğu düşünüyoruz 2 yıl önce bir kayıp yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Son iki yıldır gebelik oluşmadı. Tabi ub süreçte sürekli doktorlara da gittik geldik. Bir kaç operasyon falan da geçirdim.

Şimdi tüp bebek tedavisine karar verdik. Sebepsiz iffetlide tanısı konuldu. Asıl sorum şu . Şuan tüp bebek tedaisine başlasam mı? Neden bu şekilde düşünüyorum onu anlatayım sizlere;

Benim annem 72 yaşında ve Parkinson Plus sendromu hastası 10 yıldır. Şuan da benden uzakta memlekette babam, bakıcı ablamız ve annem. Annem yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda yatmakta. Bundan 3 ay önce bir yoğun bakım dönemi daha olmuştu. Apar topar kalktık gittik 2 hafta falan kaldım orda ama iş güç çocuk tabi geri dönmek zorunda kaldık.

Demem o ki şuan doktorlar çok iyi konuşmuyorlar annemin durumu hakkında. Belki de kaybedeceğiz Allah bilir. Ben bu süreçte tüp bebek tedavisine başlasam nasıl olur, yani öyle kötü bir durumla karşılaşırsak tedavim yarım kalır mı? Ya ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bekleyelim dedik bir ay. Bekledik te geldi geçti. Nereye kadar bekleyeceğiz? Bir muamma...

Sizler olsanız ne yapardınız.... Bir de anket bıraktım fikirlerinize ihtiyacım var.

X