- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
Canım adet olana kadar umut var inşallah pozitife dönerrBiliyorum ümitlenmedim zaten ya bu ay dinlenemedim edemedim pozitif beklemiyordum zaten aşılı halimle çalıştırdılar beni negatif den başka bi şey beklemiyordum bakalım yarın kanda verelim netleşsin 2. Aşılamaya yönelelim
Onlarda üzülüyor içten içeBenimkide aynisini dedi olmuyorsa olmuyor zorlamaya gerek yok dedi
Triseguens diye adet düzenleyici ilaç verdi canimSenin bünyen demekki çok hassas. Sen bence de doktorun yönlendirmesi dışında birşey tüketme.. Şimdi ne kullanıyorsun. Baktı mı doktor gerçekten rahim duvarı inceliği mi?
inşallah hepimiz güzel haber alırız duan için çok teşekkür ederimCanım adet olana kadar umut var inşallah pozitife dönerrben de işim çok stresli ayaktayım hep doktor stresten uzak dur diyor ama çok zor..
Benim eşimde senin eşin gibiydi. Ki biz sizin kadar yıpranmadık.. Aynı şeyleri söyledi. Ki benim eşim çok esprilidir de. Ama bu mevzuda ne espri ne yorum hiç hiçbir şey söylemiyordu. Tüp bebek kararı öncesi o da ağladı ve bende yıkılıyorum yapma böyle dedi. Sen dışarıya vurunca sanki sen çok etkileniyo ben hiç umursamıyorum gibi düşünyorsun. Halbuki ben tevekkül ediyorum sabır diliyorum sen hemen isyan ediyorsun dedi.. Onlar bizden daha yoğun yaşıyorlar.Onlarda üzülüyor içten içe
Biz üzülüyoruz diye bişeyde diyemiyolar
Eşim bugün hep içime atıyorum sen çok üzülüyosun, bana teselli etme kısmı kalıyor ama artık bende dayanamıyorum inan dedi
Ya gidelim bu ay görüşmeye hemen tüp bebek yaptıralım yada bu konuyu kapatalım boşuna debelenmek istemiyorum artık dedi
Çok nasipci kaderci bi adam normalde hep zamanı vardır der geçiştirir beni teselli ederdi, üzülüyorum diye hep kızıyodu seninki isyan etmek oluyo hiç yakışmıyo bize diye, içten içe bu kadar üzüldüğünü bilmiyodum bugüne kadar
Evet kuzum muhtemelen insallah sağlıklı bir yumurtlama olmuşturBugun de boyle kizlar 28 yumurtlama gibi dimi sanki en koyu oydu cunku pazar ve pazartesiyi degerlendirdik
İnş faydasını görürsün.. Östrojen ve progesteron varmış. Yani kullandığın sürece regl görmeyeceksin. Kırmızı olanlar bitince progesteron sıfırlanacak ve regl olacaksın. İnş olur ya ..Triseguens diye adet düzenleyici ilaç verdi canim
Bizde aynıyız önceden hiç belli etmezdi ama artık yüzüne bakınca üzüldüğünü net bi şekilde anlıyorum umarım bebişimiz gelsin artık birbirimizi üzgün görmeyi dayanamıyoruz artık kendini işe yaramaz hissetmesinden korkuyorum umutlanmasın diye ağrılarımın olduğunu bile söyleyemiyorumOnlarda üzülüyor içten içe
Biz üzülüyoruz diye bişeyde diyemiyolar
Eşim bugün hep içime atıyorum sen çok üzülüyosun, bana teselli etme kısmı kalıyor ama artık bende dayanamıyorum inan dedi
Ya gidelim bu ay görüşmeye hemen tüp bebek yaptıralım yada bu konuyu kapatalım boşuna debelenmek istemiyorum artık dedi
Çok nasipci kaderci bi adam normalde hep zamanı vardır der geçiştirir beni teselli ederdi, üzülüyorum diye hep kızıyodu seninki isyan etmek oluyo hiç yakışmıyo bize diye, içten içe bu kadar üzüldüğünü bilmiyodum bugüne kadar
Insallah canim cok tesekkurler ❤Evet kuzum muhtemelen insallah sağlıklı bir yumurtlama olmuştur
Rabbim en yakin zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah ❤Bizde aynıyız önceden hiç belli etmezdi ama artık yüzüne bakınca üzüldüğünü net bi şekilde anlıyorum umarım bebişimiz gelsin artık birbirimizi üzgün görmeyi dayanamıyoruz artık kendini işe yaramaz hissetmesinden korkuyorum umutlanmasın diye ağrılarımın olduğunu bile söyleyemiyorumimkanınız varsa bi de tüp bebeği deneyin benim imkanım yok deneyemicem sadece aşılama 3 kere denicem o da olmazsa sadece femera ve çatlatma iğnesi ile denicem
Bence test yap sonuç negatifse doktora git. 9 gün geçmiş. Pozitif değilse bile doktor kese göremeyebilir. Bu sefer kese de yok kistte yok regl de olmuyorum olur. Boşuna girdabın içinde boğulma.. Test yaptıktan sonra genelde insanlar regl oluyor.. Zihin rahatlıyor herhaldeKızlar iyi akşamlar. Nasılsınız? Kafam çok karışık yagünümden 9gün geçti. Test yapmaya hiç elim gelmiyor bilmiyorum niye bıktım bu kist olayından. Yarın doktora gitcem yine kist derse deliricem Evlenmeden önce bu sorunla yılda bir iki kere karşılaşırdım. Şimdi korkulu gecelerime döndü Siz benim yerimde olsanız naparsınız?
Eşimle konusunca bugün koç üniversitesinde barış hoca ile görüştüm, daha öncesinde onunla aşılama için bi görüşme yapmıstıkBenim eşimde senin eşin gibiydi. Ki biz sizin kadar yıpranmadık.. Aynı şeyleri söyledi. Ki benim eşim çok esprilidir de. Ama bu mevzuda ne espri ne yorum hiç hiçbir şey söylemiyordu. Tüp bebek kararı öncesi o da ağladı ve bende yıkılıyorum yapma böyle dedi. Sen dışarıya vurunca sanki sen çok etkileniyo ben hiç umursamıyorum gibi düşünyorsun. Halbuki ben tevekkül ediyorum sabır diliyorum sen hemen isyan ediyorsun dedi.. Onlar bizden daha yoğun yaşıyorlar.
Neyseki biz tüp bebeğe geçtik. Gerçekten 1 haftadır eskisi gibi konuşmaya espri yapmaya başladık. Süreç bi anda ikimiz içinde çok ferahlık veren bir yöne evrildi. Seninki zaten sebepsiz bence daha fazla kendini yıpratma derim..
Ben tüp bebek ile ilgli çok espri yapıyorum eşimde artık Allah'ın gücüne gidecek vermş bir nimet cıvkını çıkarmayalım diyor. Ama kendisi içtiği Keçiboynuzuna espri yapıyor. O hale geldikElhamdullillah..
Aynen doktor çok iyi demiş. ama eşinden istenen senden istenen testler var. İStersen vakit kaybetmemek için o testleri yaptır. Genetik yaptırmadıysanız onları yaptırın zaten 3-4 haftada çıkıyor. Bence de bırak artık kendini... Sebepsiz olanlarda hemen tutuyor. Olmadı 2. de tutuyor..Eşimle konusunca bugün koç üniversitesinde barış hoca ile görüştüm, daha öncesinde onunla aşılama için bi görüşme yapmıstık
Fiyat konusunda ve öncesinde istediği testler hakkında bilgi almıstık
Karar verdiğinizde beni ara demişti
Ben bugün direkt tüp bebeğe başlamak istiyorum diye aradım
Bu reglini atlat, sonrasında istediğim testleri hemen toparla, bi sonraki reglin ikinci günü yanıma geliyosun dedi
Bu süreyi kendini rahatlatman için veriyorum, sen bu saatten sonra yükü omzundan atıyosun, işi bize bırakıyosun tüm sorumluluk bizim dedi
İnan şu fikir ve bu karar bile benim içimi ferahlattı
İnşallah hepimize nasip etsin rabbimRabbim en yakin zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah ❤
Evet anladım ki o içine atıyorBizde aynıyız önceden hiç belli etmezdi ama artık yüzüne bakınca üzüldüğünü net bi şekilde anlıyorum umarım bebişimiz gelsin artık birbirimizi üzgün görmeyi dayanamıyoruz artık kendini işe yaramaz hissetmesinden korkuyorum umutlanmasın diye ağrılarımın olduğunu bile söyleyemiyorumimkanınız varsa bi de tüp bebeği deneyin benim imkanım yok deneyemicem sadece aşılama 3 kere denicem o da olmazsa sadece femera ve çatlatma iğnesi ile denicem
O çok pahalıymış sizin oralar mikroçipli aşılama oldum 2000 tüp bebeği konuşmadım ama başka arkadaşım yaptırıyor 14 bin eEvet anladım ki o içine atıyor
Ama artık sanırım onunda sabrı kalmadı
Sen aşılamayı nerde yaptırıyosun kuzu
3 aşılama fiyatı ne tutuyor, tüp bebek fiyatı nedir
Konustun mu bunu
Koç üniversitesinde aşılama 5 bin civarı ilaçlarla birlikte
Tüp bebek 20 civarı yine ilaçlarla birlikte, tabi ekstra durumlar çıkmassa maksimum 25 civarı gibi
3 aşılama fiyatı bi tüp bebeğe yaklasıyor
Olmazssa sende kendini yıpratmadan biraz daha sabredip birikim yapıp direkt tüp bebek ile ilgili bi görüş