Ben saatleri tam ayni yapamadim yaBenim aldığım ovülasyon testinde günde iki kez aynı saatlerde kullanın diyor 11 ve 16-18 de en yüksek seviyelerinde oluyormuş
Karnın belli bir bölümün kasıga doktura ağrınız varmı dokununca filanda ağrıyan acıyanBenimde bat 3 yada 4 Aralık. Sol kaşığımda ağrı var bacağıma vuruyor 3 gündür inş kist değildir.
Kız keşke doğum yapmadan yapmasaydın doğum yapınca tekrar çıkıyor onlar yengem de yaptırmıştı doğum yaptı tekrar çıktı tüylerBen lazer yaptırdım 3 yıl oldu biteli neredeyse hiç çıkmıyor. Yılda bir kere atış yaptırıyorum
Bende merak içindeyim oysaki cok umutlanmıstımValla ben de testler negatif çıkınca bütün hisler kaybolduİnşallah senin çift çizgiye döner canım benim de daha 5-6 gün var bakalım ne olacak
Tekrar deneyeceğim iki üc gün geçsinKız ben de test yaptım negatif çıktı da senin daha çok var baya erken yapmışsın takip et ve 2 gün varken falan yap. Erkenden ümitsizliğe kapılma
Yaaaahhhh ağzından bal damlıyorrrr. banada cok umut olanlar oldu kuzum. Önce herke için sonra kendim için heeppp dua ediyorum sende et olurmuu
Her hangi bir yan etkisi oldu mu ?Ben 2 aydır kullaniyorum
Ay hadi pozitifleri görürsün inşallah kuzumB
Ben kullandım 2 yumrutam oluştu sağ ve solda catlatma iğnesi oldum smdi haftaya test yapmayı bekliyorum
E bir test yap çatladık buradaOyhhh kuzularr
Sanki ağrım artıyor gibi
Şuan için pembe akıntı vs bişey yok
Tuvalete gidince beyaz, şeffaf değil ama baya krem gibi beyaz akıntı oluyor bazen sildikçe
Harici bi belirtim yok
Eşimde sorup duruyor geldi mi geldi mi diye
Umarım bu gecikme hayra alamettir
E bir test yap çatladık burada
Daha ne kadar olumsuzu davet edebiliriz biz kadınlar bilmiyorumBende çatladım sorma =)
Yarın sabah yapıcam işte bugünü atlatırsam tabi
Ya o kadar olmaz gibi geliyor ki öylece oturmus regl bekliyorum
Çok ağrılı geçiyor sürec yumurtalari buyutup çatladığı için dayanman gerek gebelik belirtileri gösteriyor vucutta test yapana kadar beklentin olmasın hayalkirikligina ugramamak adına..Bende adet gecikmesi yaptiHer hangi bir yan etkisi oldu mu ?
Teşekkürleeer darısı tüm isteyenleresağlıkla gelsin
İnşallah hamişsindir kuzumBenimde bat 3 yada 4 Aralık. Sol kaşığımda ağrı var bacağıma vuruyor 3 gündür inş kist değildir.