Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen ne yaptın canım. Aşılama yada tüp bebek düşünüyordun. Sayfana bakılmıyor kapatmışsın
Kız hiç açmadım ki yada kapatmadım ben pek o ayarları bilmiyorum
Regl bekliyorum işte bugün bat aslında ama gelmedi daha
Reglin ikinci günü doktora gidices nasipse görüşmeye =)
Yarın test yapcam insallahh vardırda bebek gerek kalmaz

Adam aramış test mi yapsan diyor . yaptım negatif diyemedim dilim varmadi dunku heyecanini gorunce, kan verelim aksam oyle ogrenelim dedim

Ya bebel varsa ama dikkat etsin canım, ayarsız enerjı zaten sevmesi bile hamile kalınca napcak bilmiyorum
Valla şaka maka heyecanlıyım biras, bugün henüz hala gelmedi regl
Hep 17. Gün olmustum
Allahım nolur bebik olsun üçümüzünde nolurr çok amin

Adam aramış test mi yapsan diyor . yaptım negatif diyemedim dilim varmadi dunku heyecanini gorunce, kan verelim aksam oyle ogrenelim dedim
inşa Allah hayırlısı ben o yüzden kesin emin olmadan bildirmicem ona. Sizde negatifse benimle aynı simptomlarınız bendede negativdir. Akıntınız peki varmı?

inşa Allah hayırlısı ben o yüzden kesin emin olmadan bildirmicem ona. Sizde negatifse benimle aynı simptomlarınız bendede negativdir. Akıntınız peki varmı?
Yok canım akıntım durdu benim adet oncesi hep olurdu bu ay yok..sağ kasıkta ağri batma var ayak kemiğime vuran bide idrarımda garip tortul tarzı bişeyler var dikkatimi çekti rengide hep koyu

Yok canım akıntım durdu benim adet oncesi hep olurdu bu ay yok..sağ kasıkta ağri batma var ayak kemiğime vuran bide idrarımda garip tortul tarzı bişeyler var dikkatimi çekti rengide hep koyu
Tortul anlamadım, beyaz beyaz şeylermi acaba? Ama bende akıntı var bekleyelim bakalım. Olmazsa bir doktora gözük sende. Kist ihtimalı var dicem ama sen zaten takip etmişsin piki. Hayırlısı canım dua et

Azonce yaptım ya
Ben kaçırmışım orayı
İyide neden gecikti bu regl o zaman, boşuna ümitlendiriyor
Ama belki geç çatlamıstır geç döllenmiştir falan
Dur bakalım regl gelmeden ümidimizi kaybetmeyelim
Bende yarın yapcam
Suan bi belirti yok regl öncesi pembe akıntı vs ama ağrım baya belli ediyor kendini, sanki geldi gelcek gibi oluyor habire tuvaletteyim kontrol için

inşallah vardır canım. olmazsa aşılama mı tüp bebek mi neye karar verdin. bende adet bekliyorum

Valla reglde ne yaptığını bilmiyor gelsede rahatlasam başima ağrılar geçti..bende oyleydim olacak gibi hafif ağrım vardı, dünden beri 15 dakikada bir wc ye gidiyorum su icmedigim halde sıkıştırıyor taş felan mi döküyorum acaba ben ya da kum ne bilim şimdi aklima o geldi neyse gün bitmedi henüz belki akşam sökülür ya da yarın sökülür

Artımed diye bi markaydı kuzum
Bende 58 cikdigi gün artı medle yapdim silik çıkmisdı ama bilemedim.belki idrarına geç düşüyordur benim gibi, biliyorsun adete 3 kala negatifdi benimde testim.1 geçince pozitif cikdi.idrarin koyu olması ve tortu falan beni biraz şüphelendirdi açıkçası ondan sordum ama bilemediminşallah kan pozitif gelir akşama

inşallah vardır canım. olmazsa aşılama mı tüp bebek mi neye karar verdin. bende adet bekliyorum
Valla kuzu eşim bikez aşılama deneyelim diyor, benim çok ümidim yok aşılamadan ama
Kırmak istemiyorum onuda, ne desem bu zamana kadar hep uyum sağladı ne istersem ilaç ot bilmem ne içti yazık
O yüzden bi kere aşılama deneyelim diye karar verdik
İnsallah seninde gelmes reglin, ne zaman günün

Biseyler oluyor ama ne oluyor belli değil ayyy sinirlerim bozuldu duş alayim belki sokulur gelir

Hayırl
Alla alla senin belirtilerde aslında gebelik belirtisi gibi, idrara sıkışma vs
Hayırlısı kuzu ne diim
Bende hiç öyle bişeyler falan yok
Bi regl ağrım var o kadar, öyle göğüslerde acıma dolgunluk vs hiç bişey yok
Yarın bende görürüm negatifi gibi geliyor

kuzum umarım kist felan değildir aynı sorun şimdi bende de var ne güzel heyecan yapmıştım bebiş var diye kist çıktı başıma o dediğin tortu bende de vardı.. hemen gidip bi kan var daha net sonuç alırsın umarım idrar testi bozukturdur da bebiş vardır

Sizde kaç gün gecikme vardı? Bende kistden korkuyorum((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…