Bayağı hassas anlaşılan, çok net göstermiş. Hakkından hayırlısı olsun kuzum, demek aşılama sen de etkisini gösterdi. Tekrar denemekte fayda var.Evet canım. Cmt 5,9 idi bugün 5,6. Doktor kimyasal kayıp dedi, konu kapandı. Bu ay yine aşılama deneyeceğiz. Doktor yine ham spermle deneyelim diyor ama ben mikroçip mi ne onu yapalım istiyorum. Cuma gideceğiz doktora konusacağız bakalımmmm.
Senin adetin hafifledi mi biraz?
Bu arada kan verdikten sonra yine test yaptım
Artı med markası, 5,6’yı böyle gösterdi.
Testler üzerindeki deneyimlerimi paylaşıyorum
Teşekkürler. Umarım siz de.Bende 2 yada 3 ay önce kimyasal oldu . Umarım sağlıklı gebelikte elde edersiniz. Bebetime markada bende 14 bhcg yi silik göstermişti
Amin canım inşallah :)olcak bu ay hissediyorum. Rabbim yüzümüzü güldürcek canım :)
ay bennn bennn 10 kasımda adet oldum 12 kasımda basladım letu ya 5 gün günde 2 tane kullandım. 22 kasımda kontrole gittim 2 tane sağda yumurtam olmuş doktor çatlamak üzere letu güçlü bir ilaç çatlatma iğnesivurmaya gerek yok bosuna kaliteli yumurtaya hormon yüklemeyelim dedi. 2-3 gündür felaket bel kasık sırt ağrım var. yarın doktora gidicem bakalım çatlamış mı diye. Olacak bu ay içimde öyle bir his var :) geçen ay klomen kullanmıştım yumurta oluşmadı sonrasında kist yapmıştı .Letu tek başına bile efsaneSevgili arkadaşlarım kıymetli dostlarım tekrardan birlikteyiz
3 ay kist yüzünden ara vermiştim bu gün hekim değişikliği yaptım görüşmeden yeni geldim eve muayeneler yapıldı semen analizi hsg sonuçlarımızı inceledi hafif polikistik over var dedi ki bu yeni bilgi değil ama en azından sorunu biliyoruz ona göre tedavimizi yönlendireceğiz. Biz normalde bu gün aşılama için gitmiştik fakat doktorun açıklamaları ile tekrar ilaç tedavisi ile yumurta takibi yapıcaz 3 ay daha. Bilenler vardır 3 ay klomen kullanmıştım daha önce, bu doktorum letu önerdi bu günden başladım kullanmaya haftaya çarşamba da randevum var takip için. Artık ilaçları kullanıp rabbime tevekkül etmek kaldı geriye.Rabbim herşeyin en güzelini en hayırlısını versin hepimiz için
Bir de letu yu daha önce yada şuan kullanan var mı?
letu ile bebişlerimize kavuşucaz sıkma canınıııı. Eşinde bunu hissetmiş olmalı :)AmiiiinnnEvet 1yılı geçti yani artık.. aşılama istiyorum fakat şuan eşim istemiyor sebepsizce beklemek istiyor bilmiyorum beklemekmi iyi beklememek mi.. letu kullanıyorum şuan cumartesı aksam basladım
Sen ne yaptın canım. Aşılama yada tüp bebek düşünüyordun. Sayfana bakılmıyor kapatmışsınGeçmiş olsun kuzu
Bi dahaki sağlıkla ilerler insallah
Yalnız bu teste de bravo yani
Silik bile değil bariz çizgi çıkartmıs bu kadarcık değere
Ayyy hadi inşallah ya güzel haberler ver de bana da umut olay bennn bennn 10 kasımda adet oldum 12 kasımda basladım letu ya 5 gün günde 2 tane kullandım. 22 kasımda kontrole gittim 2 tane sağda yumurtam olmuş doktor çatlamak üzere letu güçlü bir ilaç çatlatma iğnesivurmaya gerek yok bosuna kaliteli yumurtaya hormon yüklemeyelim dedi. 2-3 gündür felaket bel kasık sırt ağrım var. yarın doktora gidicem bakalım çatlamış mı diye. Olacak bu ay içimde öyle bir his var :) geçen ay klomen kullanmıştım yumurta oluşmadı sonrasında kist yapmıştı .Letu tek başına bile efsane
ahhhh ağzından bal damlıyorrrr. banada cok umut olanlar oldu kuzum. Önce herke için sonra kendim için heeppp dua ediyorum sende et olurmuuAyyy hadi inşallah ya güzel haberler ver de bana da umut olbenim doktorum da çatlatma iğnesi vurmaktan yana değil bende bu gün başladım letu ya 8 aralıkda kontrole gideceğim inşallah güzel yumurtalar oluşur Ya ben letu yu daha önce duydum ama hiç araştırmamıştım kkda da pek bi bilgi yok. Doktor da klomenden daha etkili falan dedi.
Takib edicem seni inşaaalllah nur topu gibi bebişin olur
Yaptım şimdi negatif çıktı çok tuhaf adet yok hala akşam test verelim bari kanda anormal bişey var demekkiYa sen hala test yapmadın mı tokat geliyo bak yürü eczaneye cabuk yaa ben bile yaptım artık
kuzummm geç döllenmedir belik bencede kan ver. Dua ediyoruz bizYaptım şimdi negatif çıktı çok tuhaf adet yok hala akşam test verelim bari kanda anormal bişey var demekki
Nasıl ya bu işte bi terslik varYaptım şimdi negatif çıktı çok tuhaf adet yok hala akşam test verelim bari kanda anormal bişey var demekki
Ben 2 aydır kullaniyorumSevgili arkadaşlarım kıymetli dostlarım tekrardan birlikteyiz
3 ay kist yüzünden ara vermiştim bu gün hekim değişikliği yaptım görüşmeden yeni geldim eve muayeneler yapıldı semen analizi hsg sonuçlarımızı inceledi hafif polikistik over var dedi ki bu yeni bilgi değil ama en azından sorunu biliyoruz ona göre tedavimizi yönlendireceğiz. Biz normalde bu gün aşılama için gitmiştik fakat doktorun açıklamaları ile tekrar ilaç tedavisi ile yumurta takibi yapıcaz 3 ay daha. Bilenler vardır 3 ay klomen kullanmıştım daha önce, bu doktorum letu önerdi bu günden başladım kullanmaya haftaya çarşamba da randevum var takip için. Artık ilaçları kullanıp rabbime tevekkül etmek kaldı geriye.Rabbim herşeyin en güzelini en hayırlısını versin hepimiz için
Kız bu nasıl döllenme bi döllenemedi gitti anlamadım 5 gündür geçti adet yok test negatif sinir oldum haakuzummm geç döllenmedir belik bencede kan ver. Dua ediyoruz biz
Bayağ bi terslik var insallah kötu bişey çıkmaz gebelikten geçtim farkli şeylerle uğraşmak istemiyorumNasıl ya bu işte bi terslik var
Insallah vardır dua ediyorum umut ol bizeYaptım şimdi negatif çıktı çok tuhaf adet yok hala akşam test verelim bari kanda anormal bişey var demekki
Ben kullandım 2 yumrutam oluştu sağ ve solda catlatma iğnesi oldum smdi haftaya test yapmayı bekliyorumSevgili arkadaşlarım kıymetli dostlarım tekrardan birlikteyiz
Aman Allah korusun kuzum deme öylee sen bi kan testini ver kötü bir şey yoktur Allahın izniyleBayağ bi terslik var insallah kötu bişey çıkmaz gebelikten geçtim farkli şeylerle uğraşmak istemiyorum
Bende aynı tarihte regl olucam şimdi sizde gögüslerde dolgunluk ve dokununca ağrı var mıBen bu ay da hamile değilimerken gebelik testi yaptım 6 sında adet olcam negatif cıktı
Adetine daha 8 gun var ne bu acele hicbir test suan dogruyu gostermez 2 gun öncesi bile negatif cikanlar oluyor adet gününü bekle hemen uzulup karalari bağlamaTest negatif kasık agrılarım sızı şeklinde adet 6 sında. Ne yapacagımı bilmiyorum . 6 gün önceden kasık agrısı yasamazdım ben hatta hiç yasamamki. Adet günümde olur sadece.