Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayağı hassas anlaşılan, çok net göstermiş. Hakkından hayırlısı olsun kuzum, demek aşılama sen de etkisini gösterdi. Tekrar denemekte fayda var.
Benim bugün 3.günüm ve bitmiş kadar az...
Çok değişik bir regl yaşıyorum.
Normalde 5 gün sürerdi. Bu sefer 2 günde hepsi aktı gitti anlaşılan

ay bennn bennn 10 kasımda adet oldum 12 kasımda basladım letu ya 5 gün günde 2 tane kullandım. 22 kasımda kontrole gittim 2 tane sağda yumurtam olmuş doktor çatlamak üzere letu güçlü bir ilaç çatlatma iğnesivurmaya gerek yok bosuna kaliteli yumurtaya hormon yüklemeyelim dedi. 2-3 gündür felaket bel kasık sırt ağrım var. yarın doktora gidicem bakalım çatlamış mı diye. Olacak bu ay içimde öyle bir his var :) geçen ay klomen kullanmıştım yumurta oluşmadı sonrasında kist yapmıştı .Letu tek başına bile efsane

Amiiiinnn Evet 1yılı geçti yani artık.. aşılama istiyorum fakat şuan eşim istemiyor sebepsizce beklemek istiyor bilmiyorum beklemekmi iyi beklememek mi.. letu kullanıyorum şuan cumartesı aksam basladım
letu ile bebişlerimize kavuşucaz sıkma canınıııı. Eşinde bunu hissetmiş olmalı :)

Ayyy hadi inşallah ya güzel haberler ver de bana da umut ol benim doktorum da çatlatma iğnesi vurmaktan yana değil bende bu gün başladım letu ya 8 aralıkda kontrole gideceğim inşallah güzel yumurtalar oluşur Ya ben letu yu daha önce duydum ama hiç araştırmamıştım kkda da pek bi bilgi yok. Doktor da klomenden daha etkili falan dedi.

Takib edicem seni inşaaalllah nur topu gibi bebişin olur

ahhhh ağzından bal damlıyorrrr. banada cok umut olanlar oldu kuzum. Önce herke için sonra kendim için heeppp dua ediyorum sende et olurmuu

Ben 2 aydır kullaniyorum

B
Ben kullandım 2 yumrutam oluştu sağ ve solda catlatma iğnesi oldum smdi haftaya test yapmayı bekliyorum

Test negatif kasık agrılarım sızı şeklinde adet 6 sında. Ne yapacagımı bilmiyorum . 6 gün önceden kasık agrısı yasamazdım ben hatta hiç yasamamki. Adet günümde olur sadece.

Test negatif kasık agrılarım sızı şeklinde adet 6 sında. Ne yapacagımı bilmiyorum . 6 gün önceden kasık agrısı yasamazdım ben hatta hiç yasamamki. Adet günümde olur sadece.
Adetine daha 8 gun var ne bu acele hicbir test suan dogruyu gostermez 2 gun öncesi bile negatif cikanlar oluyor adet gününü bekle hemen uzulup karalari bağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…