Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de yumurtlamadan 5 gün sonra denemiştim aynı şekilde silik çizgi çıkmıştı ama benimki çatlatma iğnesinin etkisiydi. YouTube de izlediğim bi video da kız 2. Ay öğrenmişti hamile olduğunu bütün testler negatif çıkmış sonra adet tarihi geçmiş yumurtlama olmamış demiş doktor o inatla başka doktorlara gitmiş kan da da çıkmamış 3. Doktora gittiğinde ki 2. Ayı bulmuş kese görünmüş nasıl oluyorsa bazen geç ortaya çıkıyor ya hayırlısı olsun inşallah bebiş çizgisidir

Paxartesi günkü iliskide olmus olabilir asko bakalım görcrz yarın

İnşallah kuzum ben catlatma ignesi olmadım. O yüzden öyle bir şeyin etkisi olamaz bende suanda. Bakalım kısmet yarına belli olur muhtemelen Evet böyle ilginc şeyler olabiliyor bizzat geçen ay ekim başlığında birisi böyle hamile kaldı diye hatırlıyorum

Paxartesi günkü iliskide olmus olabilir asko bakalım görcrz yarın
Hadi bakalım hayırlısı kuzu=)
Yarın bizde test yapcas Mavigrill ile beraber =) tabi bugün regl olmazsak
Kocamla kavga ettim az önce
Ben evde iş bile yapmıyorum kaç gündür aman dikkat edim diye adam bana şaka yapcam diye kucağına aldı kaldırdı bilmem ne, belimi kasıklarımı nasıl ağrıttı saf ya çocuk gibi

C charlottes kuzum naptın? Verdin mi kan?
Evet canım. Cmt 5,9 idi bugün 5,6. Doktor kimyasal kayıp dedi, konu kapandı. Bu ay yine aşılama deneyeceğiz. Doktor yine ham spermle deneyelim diyor ama ben mikroçip mi ne onu yapalım istiyorum. Cuma gideceğiz doktora konusacağız bakalımmmm.
Senin adetin hafifledi mi biraz?
Bu arada kan verdikten sonra yine test yaptım
Artı med markası, 5,6’yı böyle gösterdi.
Testler üzerindeki deneyimlerimi paylaşıyorum

Eklentiler

• 0E64AE46-ECDF-42E5-AA51-9D95B8824B23.jpeg
    193,7 KB · Görüntüleme: 80
amin bebeğim seninde suan bekleyen isteyen dua eden herkeesin inşallah. Sende mi tedavi görüyorsun.
Amiiiinnn Evet 1yılı geçti yani artık.. aşılama istiyorum fakat şuan eşim istemiyor sebepsizce beklemek istiyor bilmiyorum beklemekmi iyi beklememek mi.. letu kullanıyorum şuan cumartesı aksam basladım

Geçmiş olsun kuzu
Bi dahaki sağlıkla ilerler insallah
Yalnız bu teste de bravo yani
Silik bile değil bariz çizgi çıkartmıs bu kadarcık değere

Bende 2 yada 3 ay önce kimyasal oldu . Umarım sağlıklı gebelikte elde edersiniz. Bebetime markada bende 14 bhcg yi silik göstermişti

Sevgili arkadaşlarım kıymetli dostlarım tekrardan birlikteyiz

3 ay kist yüzünden ara vermiştim bu gün hekim değişikliği yaptım görüşmeden yeni geldim eve muayeneler yapıldı semen analizi hsg sonuçlarımızı inceledi hafif polikistik over var dedi ki bu yeni bilgi değil ama en azından sorunu biliyoruz ona göre tedavimizi yönlendireceğiz. Biz normalde bu gün aşılama için gitmiştik fakat doktorun açıklamaları ile tekrar ilaç tedavisi ile yumurta takibi yapıcaz 3 ay daha. Bilenler vardır 3 ay klomen kullanmıştım daha önce, bu doktorum letu önerdi bu günden başladım kullanmaya haftaya çarşamba da randevum var takip için. Artık ilaçları kullanıp rabbime tevekkül etmek kaldı geriye.Rabbim herşeyin en güzelini en hayırlısını versin hepimiz için

Bir de letu yu daha önce yada şuan kullanan var mı?

Hahaha ilahi adamla niye kavga ediyosun benımkıde dün rahmime bitane patlattı bende kızdım gerçi adkkdkdks ya cocuk varsa düsürcen mi diye
Yarın hep beraber test yapıyoz o zaman ohhh cok keyifli ücümüz burdan direk agustos annelere transfer olcaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…