- 8 Mayıs 2014
- 390
- 285
yani 22 sinde gittim kontrol etti 2 yumurta olmus 22-24-26-28-30 ilişki dedi 30 unda gel bide progesttron bakalım çatlamışmı diye yani ben devam ederimde doktyorun dediği günler olarak sonNasıl son gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani 22 sinde gittim kontrol etti 2 yumurta olmus 22-24-26-28-30 ilişki dedi 30 unda gel bide progesttron bakalım çatlamışmı diye yani ben devam ederimde doktyorun dediği günler olarak sonNasıl son gün
Ayy cok heyecanlandım inşallah hamilesindirGeçen ay kullanmaya baslamiştim gebelik olmadı..Normalde adetin 3 ncu günü baslaniyormuş ben geç haber verdiğim için 5.nci günümde başladık sabah aksam 1 er tane, 5 gün aynı saatte kullandım..Olmadım kuzum henüz bugünü de atlatırsak yarın kan vericem o zaman anlaşılacak ne olduğu
İnşallah hamile kalırsın Hepimizin kucakları dolsunyani 22 sinde gittim kontrol etti 2 yumurta olmus 22-24-26-28-30 ilişki dedi 30 unda gel bide progesttron bakalım çatlamışmı diye yani ben devam ederimde doktyorun dediği günler olarak son
harbiden ya. Bende istiyorum bakılmasını çalışan için büyük rahatlık iş cıkısı git ver missAdksjjsjs harbiden normalde beta hcg istesek yapmazlar habersiz sormadan yapcakları tutmuş geçmişte
Bende pcos yok kuzum ya kaç doktora gittim hiçbiri demedi hsg bile çekildimkuzum tüylenme pcos ya banada her rutin kontrolde bekarken bakıyorlardı inatla beta hcg
amin bebeğim seninde suan bekleyen isteyen dua eden herkeesin inşallah. Sende mi tedavi görüyorsun.İnşallah hamile kalırsın Hepimizin kucakları dolsun
ahahahah benim vücut kıl seviyor de geçBende pcos yok kuzum ya kaç doktora gittim hiçbiri demedi hsg bile çekildim
Her ay 1 yumurtam oluşur çok büyür çatlar gider
Klomenle bile 1 yumurtama ek 3 tane küçük oluştu
Tüylenme için testesteron bakmıştı o da normal çıkmıştı bilemedim valla
Ben göbekteki tüylerin koyulaşması için gitmiştim sebep bulamadık
Bence letu ile bi süre daha denemeye devam et en azindan 3 4 ay dene demekki sanada yaramış ondan sonra aşılama düşünürsünüz yine de sen bilirsin tabiKuzum zaten 7 aydır deniyoruz daha önce 2 ay ovülasyonda denedim. Ben ilaçsız adet görmüyorum. Geçen ay klomen verdi yumurtam olusmadı kist yaptı. Bu ay letu ile sağda 2 yumurtam oldu işte çatlamak üzere dedi iğne vurmadı yarın gidicem kontrole. Bu ay zaten olcak gibi hissediyorum. Ama olmazsa önümüzdeki ay hsg cıkan sonuca göre aşılama olabilir dedi. Süreci uzatmanın bi anlamı yokki.
Uzatıp öreyim mi yani yazın baya isyanlardaydım ağda falan acıtmıştı zaman almıştı bunalmıştım kışın sıcak tutuyor dermişimahahahah benim vücut kıl seviyor de geç
Çatlama gördüysen bence sende bi test yaptırmalisın..Bakalim nasip artık bizimki bi yerlesemedi herhal yer beğenemedik minik haşhaşBendede artık 5gündür adetimde gecikme var. Belimdede çok ağrı var. Test yapmadım yapmakda istemiyorum doğrusu bir hafta daha beklicem sonra müayineye giderim. Zaten test yapıb negativi görsem yine doktora giderim neden gecikiyor diye o yüzden erteledim bir hafta daha. Mavigrill eger sizdede dün öyle lekelenme olduysa yerleşme ola bilir, kandada bir güne belirir
buna sesli güldüm hahah alemsiniz.. ya bende hazır konu açılmış sorayım da rahatlıyım aranızda lazer yaptıran ve sonrasında hamile kalan varmı? ben simdi 2 seans gittim tüyler çok azaldı bariz ama şimdi eğer hamile kalırsam sonrasında doğumdan sonra hormonlar sağolsun yine sıfır dan başlamam gerekiyor diye düşünüyorum.. bunun tecrübesini yaşayan vardır belki..Uzatıp öreyim mi yani yazın baya isyanlardaydım ağda falan acıtmıştı zaman almıştı bunalmıştım kışın sıcak tutuyor dermişim
ah kuzul bilemiyorum ki brde benim göğsümde kitle var sürekli kontrole gidiyorum o nedenlede cok hormon verilemiyor bana. ama letu gögüs kanserindede kullanıldığı için belki dediğin gibi denenebilir biraz ddahaBence letu ile bi süre daha denemeye devam et en azindan 3 4 ay dene demekki sanada yaramış ondan sonra aşılama düşünürsünüz yine de sen bilirsin tabi
ahahahah bide boya isrersen lazer düşünebilirsin belki canımUzatıp öreyim mi yani yazın baya isyanlardaydım ağda falan acıtmıştı zaman almıştı bunalmıştım kışın sıcak tutuyor dermişim
Sen gönder bacım ben dışarı çikarsam kafama çop konteynırı uçacak diye korkuyorum felaket bi lodos varKaç gün var adete
Ay git al lütfeeeeen
Ya da ben göndereyim
ay hadi umarım öyle olur canım ya umarım gerek bile kalmaz yumurtalarına bakmasına.. valla ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum yarın ola hayrola.. ben hala hiç bir testi eşime gösteremedim tutarsa sürpriz yaparım felan diye ah ahMecbur beklicem yarına kadar kuzum bi tık bidaha belirginleşirse kan testine koşturcam. Normalde yarın doktorum yumurtama bakcaktı ısrar ettim diye belki gerek bile kalmayacak
4 defa lazer yaptirdim hemde en iyi Hastanelerde giden paranin haddi hesabi yok bitmiyor çıkıyor yine en iyisi ağda..Lazer yaptiricaksan her sene 4 5 seans tekrarlatman lazımbuna sesli güldüm hahah alemsiniz.. ya bende hazır konu açılmış sorayım da rahatlıyım aranızda lazer yaptıran ve sonrasında hamile kalan varmı? ben simdi 2 seans gittim tüyler çok azaldı bariz ama şimdi eğer hamile kalırsam sonrasında doğumdan sonra hormonlar sağolsun yine sıfır dan başlamam gerekiyor diye düşünüyorum.. bunun tecrübesini yaşayan vardır belki..
Bende 4 seans gittim azaldı şimdi ağdayla kolayca alıyorum. Soruyu takipteyim bende. Ona göre tamamlıcam:)buna sesli güldüm hahah alemsiniz.. ya bende hazır konu açılmış sorayım da rahatlıyım aranızda lazer yaptıran ve sonrasında hamile kalan varmı? ben simdi 2 seans gittim tüyler çok azaldı bariz ama şimdi eğer hamile kalırsam sonrasında doğumdan sonra hormonlar sağolsun yine sıfır dan başlamam gerekiyor diye düşünüyorum.. bunun tecrübesini yaşayan vardır belki..
Lazer yapmadı doktorumahahahah bide boya isrersen lazer düşünebilirsin belki canım
Evet normalde de rüzgarlı olan bi yerdeyim dışarda aşırı rüzgar var hastaneden döndüm bende sabah eşim bıraktı iyiydi dönüşte arkadan iteledi rüzgar beni sağolsun yastık gibi bi şapka taktım kafama ağaç tabela düşmesin diye şükür vardım eve kazasız belasızSen gönder bacım ben dışarı çikarsam kafama çop konteynırı uçacak diye korkuyorum felaket bi lodos var