Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kabız olduğun için mi hemoroid oldu? Bende sık sık olmaz ama düğün zamanı olmustu☹️ gelinliğin altinda minik ama cok acili bir hemoroidim vardı. Stresten diye düsünmüstüm. Sonra olmadı.
Annem ama doğumdan sonra cilginca hemoroidinin çıktığını söylemişti. Normal doğumda potansiyelin varsa aşırı hemoroidin önüne geçilemiyor sanırım 🤦🏻‍♀️ Sonra hayat boyu çekiyosun. Ben de korkuyorum bundan.
Evet hamilelikte tavan yapıyor agrisi malesef bende yaşadım:KK43:

Goguslerim de bariz şişlik var agri yok..
Akinti fazlasiyla var sivi ve beyaz..
Onunda dışında hiç belirti yok yine beni korku sardı var mi yok mu diye..
Ne zaman testi yapsam net sonuc alirim acaba

Cuma Sabah yapmayı düşünüyorum 5 gün kala.. Predictor early yapıcam pozitifse çıkar demi? Sizin kaç gün vardı bata
erken gebelik testiydi sanırım değil mi
bilmiyorum kı
benım gecen ay düzensiz geldiği için net bilmiyorum ama tahmını 3 aralık 1 veya 2 ocak

Aynen öyle kist engel falan olmuyor bence o senin aklına gelen engel bence bazı şeyler kafada bitiyor İnan bana eninde sonunda olacak ama Allah istediğinde biz istediğimizde değil bizde çabalıyoruz tabi o ayrı
Evet kesinlikle öyle canım. Allah isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşallah ❤🤲

ciddi misin neden öyle duşundun acaba bilinçaltın etki etmez umarım
İnşallah ya.. Belirti olarak göğüslerim baya şişti çok hassas bide dün adet olacak gibi karnımın alt kısmında ve belimde ağrılar olmuştu gün boyu ara ara. Bugün sadece belim biraz ağrıyor karnımda ağrı yok
Güzel haberler alırız inşallah 🥰

Eklentiler

• 81F1BFEB-DADB-4884-9662-46D71457CE72.jpeg
    81F1BFEB-DADB-4884-9662-46D71457CE72.jpeg
    174,3 KB · Görüntüleme: 69
İnşallah ya.. Belirti olarak göğüslerim baya şişti çok hassas bide dün adet olacak gibi karnımın alt kısmında ve belimde ağrılar olmuştu gün boyu ara ara. Bugün sadece belim biraz ağrıyor karnımda ağrı yok
Güzel haberler alırız inşallah 🥰
insallah
teste baktım da tamını battan 6 gun öncesine kadar gösterebiliyormus
sabah ilk ısrarla yapsaydın veya yarın
bende mı alsam akışa mı kalsam kafam da deli sorular

insallah
teste baktım da tamını battan 6 gun öncesine kadar gösterebiliyormus
sabah ilk ısrarla yapsaydın veya yarın
bende mı alsam akışa mı kalsam kafam da deli sorular
Ben dayanamaz yapardım ama negatif görünce üzülüyor insan o yüzden bilmiyorum 😪 cuma günü eşimin yanına gidicem o yüzden sabah öğrenip akşama süpriz yapmaktı hayalim🤗

Anne olmayı evlenmeden önceden beri çok istediğim için, bunu zor elde edeceğim gibi bi düşüncem vardı hep, inşallah öyle olmaz gerçekten :KK43:
Kesinlikle bende öyleydim evlendik hemen çocuk yapmak istedim eşim biraz zaman geçsin dedi. Simdi 6 aydır deniyoruz bende ondan korkuyorum hep çok istediğim için imtihanim olmaz, hayırlısıyla evlat sahibi oluruz insallah🙏

Ben dayanamaz yapardım ama negatif görünce üzülüyor insan o yüzden bilmiyorum 😪 cuma günü eşimin yanına gidicem o yüzden sabah öğrenip akşama süpriz yapmaktı hayalim🤗
Insallah hayallerindeki gibi olur 🙏
Bende cuma sabahi yapmayı planliyordum fakat negatif çıkarsa keyifsiz kalacağım için o gunu riske atmaktan korktum.. elimde değil üzüleceğim:KK43:

X