Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin testlerin silik mi çıkmıştı nasıl çıktı değerin falan kaç çıktı belirti neyin var 😂
Ben bi tane test yaptım silik çıkmıştı sonradan koyulaşmış ondan sonra doktora gitmedm bat 22 aralıktı biraz ilerlesn dedim işte bugün yeni gittim daha. Değer 3000 lerde çıktı belirti olarak karın altımda kasıkta ağrılar var hafif hafif kramplar sık idrara çıkma vs

O
Ben bi tane test yaptım silik çıkmıştı sonradan koyulaşmış ondan sonra doktora gitmedm bat 22 aralıktı biraz ilerlesn dedim işte bugün yeni gittim daha. Değer 3000 lerde çıktı belirti olarak karın altımda kasıkta ağrılar var hafif hafif kramplar sık idrara çıkma vs
testin örneğini atar mısın benim durumdan dolayı soruyorum canım benim testler malum canımı sıkıyor ya 🤦🏼‍♀️

Belirti nedir canım ya ❤️ anlatır mısın birde senin testler netmiydi hayali mi
Yok ya hayali dicek kdar değildi normal belliydi yani testim görünüyodu ama şunu söyliyim ilişki sonrasndan bu yana full göğüs acısı ağrısı ve kasıklarmda ağrılar oldu sürekli yani hissettm hatta aha kesin bşyler oluyo dedm kendi kendime bellydi değişk bşyler oldgu

MasAllah canım insAllah güzel ilerler bebişinn🥰🥰🥰

Yok ya hayali dicek kdar değildi normal belliydi yani testim görünüyodu ama şunu söyliyim ilişki sonrasndan bu yana full göğüs acısı ağrısı ve kasıklarmda ağrılar oldu sürekli yani hissettm hatta aha kesin bşyler oluyo dedm kendi kendime bellydi değişk bşyler oldgu
Analdim canım bende öle belirtiler yok sadece testler bı silik bı cikmiyor falan filan işte ya canımı sıkan o sadece

Bugün hsg çekildi . Eğer çektirecek olanlar varsa bilgilendirme yapmak istiyorum kızlar asla öyle bahsedildiği gibi ağrı sızı mızı bişi yok . Ne kdr abartmış insanlar hsg yi o kadar korkmuştumki burdaki yorumlsarı okuyup . Eşimde de bende de sorun yokmuş şükür
Geçmiş olsun canım, nerde çektirdin? Lu yeni nesil c kollu cihaz dedikleriyle mi? Yoksa normal hsg cihazı mı?

Ayy aynı durumdayım hala adet olmadım döngünün 32. Günü her zaman aksine erken olurdum yani zaten düzensizdim son 1.5 yıldır. Ama hayatımda ilk defa adetim gecikti. Bebişte yok başıma böyle gecikme ilk defa geliyor napılır ki bu durumda. Bi sürü sivilce çıkardım resmen vücudumda :KK43:
Ya benim yüzümde de sivilcemsi ama kocaman şişlikler oldu bı şey sormak istiyorum kilo artışı oldumu sizin bu sürede ben ondan suphleniyorum acaba yağdan dolayimi diye

Canım bak burdan bi topikte kadın test verdi negatif ti tarlusal kullandı sonra geç döllenme olduğunu öğrendi ve düşük tehlikesi oldu bu sefer. %100 emin olmadıkça bişi kullanma bence. %100 eminsen d.k. hapı kullandığım ay nane limon zahter çayı yaptım sabah akşam. 2 günde geldi adetim.
Eminim canım çünkü yumurtlama olmadı bu ay testlerden bakıyodum geçen ay da yumurtlama olmadı en son 5 Ekim'de olmuşum regl sonra ne yumurtlama 'e regl oldu zahter ne ki kuzum ya onu bulabilirmiyim acaba

Ya benim yüzümde de sivilcemsi ama kocaman şişlikler oldu bı şey sormak istiyorum kilo artışı oldumu sizin bu sürede ben ondan suphleniyorum acaba yağdan dolayimi diye
Olmadı canım ama muhtemelen stresten. Ve ben an itibariyle oldum. İnşallah sizde olursunuz kurtulursunuz. Hemde yeni aya hazırlık yaparsınız.

Aynen öyle canım çok streste geciktiriyor elimizden geleni yapicaz sonrasını Allaha birakicaz. Beni kist engelliyor diyorum mesela ama 10 cm ayni kistle kadin gebe kalmış doktor söyledi işte nasipte varsa oluyor ya başka hiç bisey engel olmuyor. Bazen hayatta biseylerin üstüne çok düştükçe kaçar ya bizden onun gibi artık biraz salmanin zamanı geldi sanirim
Aynen öyle kist engel falan olmuyor bence o senin aklına gelen engel bence bazı şeyler kafada bitiyor İnan bana eninde sonunda olacak ama Allah istediğinde biz istediğimizde değil bizde çabalıyoruz tabi o ayrı

Bunu ben de düşündüm 😂
Keşke biz de adet geçtikten sonra "Allah Allah adetim 2 gün geçti bi test yapiyim" deyip öğrenip şaşırsaydık😂
Ahaha bunu ben yaşadım 🤣🤣
Asiri korunurken eltilerim lw kahve içiyoruz ikisi hamile .. regl gelmedi ya bugun gelir gelmeden kuaföre gidip isleri halledeyim diye konuşuyorum kizlat da bana gülüsuyor istermisin hamile olasın 3 hamile gezelim ahaha yok ya dedim daha neler ...
Ve akşamına kadar olmayinca test alip kopkoyu iki çizgi ile sak diye hamile olduğumu öğrendim 🤣

X