Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu ben de düşündüm 😂
Keşke biz de adet geçtikten sonra "Allah Allah adetim 2 gün geçti bi test yapiyim" deyip öğrenip şaşırsaydık😂
Nasip bu işler demek ki elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri inşallah hayırlı haberler alırız bugün de değerlendirdik bide yarın da değerlendiririz inşallah tutar 🙏🙏

Bugün hsg çekildi . Eğer çektirecek olanlar varsa bilgilendirme yapmak istiyorum kızlar asla öyle bahsedildiği gibi ağrı sızı mızı bişi yok . Ne kdr abartmış insanlar hsg yi o kadar korkmuştumki burdaki yorumlsarı okuyup . Eşimde de bende de sorun yokmuş şükür

Sen kız bebek mi bekliyorsun erkek mi? Ben su an hicbir seyin farkında değilim, daha yolun en başı tabi :) sadece kendimi sinirli hissediyorum. Senin nasıl geçti hamilelik? En sikayetci olduğun konu neydi? Deneyimli bir hamile olarak tavsiyelerin var mi ?😁
Sen kaçıncı haftandasın canm kese göründü mü

Peki belirtileri varmıydı canım hayırlı olsun gözünüz aydın 🤲🏻
Teşekkür ederimm. Evet cok belirti vardı bende. Yemeklerden farklı tatlar alıyodum. Kasıklarımda hafiff hafif ağrılar kramplar. Sürekli aşırıııı derecede idrara çıkıyorum artık yastk yorgan atiyim oraya diyorm yani düşün uyku uyuyamıyorm wc çıkmaktan. Arada sırt bel ağrısı vs bu gibi tipik şeylerdi

Teşekkür ederimm. Evet cok belirti vardı bende. Yemeklerden farklı tatlar alıyodum. Kasıklarımda hafiff hafif ağrılar kramplar. Sürekli aşırıııı derecede idrara çıkıyorum artık yastk yorgan atiyim oraya diyorm yani düşün uyku uyuyamıyorm wc çıkmaktan. Arada sırt bel ağrısı vs bu gibi tipik şeylerdi
Ah bu duygular bile güzeldir değil mi herşey umduğundan da güzel geçsin inşallah🐥 peki göğüslerinde değişiklik hissettin mi

Ah bu duygular bile güzeldir değil mi herşey umduğundan da güzel geçsin inşallah🐥 peki göğüslerinde değişiklik hissettin mi
Aminnninşallah. Bnm göğüslerm normalde regl 1-2 gün öncesinde acır hassaslaşırdı ama şmdi varya 2 hafta öncesnden dehşet acımaya baslamıştı biri yanlslıkla carpar die ödüm kopuyodu öle sölim çok acı hassasiyetlk olştu göğslerimde

Kabız olduğun için mi hemoroid oldu? Bende sık sık olmaz ama düğün zamanı olmustu☹️ gelinliğin altinda minik ama cok acili bir hemoroidim vardı. Stresten diye düsünmüstüm. Sonra olmadı.
Annem ama doğumdan sonra cilginca hemoroidinin çıktığını söylemişti. Normal doğumda potansiyelin varsa aşırı hemoroidin önüne geçilemiyor sanırım 🤦🏻‍♀️ Sonra hayat boyu çekiyosun. Ben de korkuyorum bundan.
Ben işte sırf bu yüzden zorlamamak için de sezeryan tarafındayım biraz da. Kabız da olmadım aslında ama oroferon kullandım demire başlarken ilk, o dışkımın formunu biraz değiştirdi böyle kabızşık olmadı da kum gibi oldu bi deişti. Ondan sonra oldum hemoroid ona bağlıyorum ya başka bi olay olmadı çünkü. Hemen bıraktım oroferonu ama geçmedi işte kaldı hatta şu an ilerledi de 😢

X