Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben ozel gidiyorum doktora birsuru tahlil istedi biliyorsunuz çok pahalı oluyor devlet hastanesi kadın doğumdan randevu alsam bu tahlilleri yaparlar mı? Bu şekilde tahlillerimi devlette yaptıran var mı?

Aynen elinizden geleni yapıp bırakmak lazım da iste bazen aabir olmuyor..
Hic ummadığın zaman gekecek Allahin izniyle

Aynen elinizden geleni yapıp bırakmak lazım da iste bazen aabir olmuyor..
Hic ummadığın zaman gekecek Allahin izniyle
Valla en son aşılama da tutmayınca önce bi yıkıldım ağladım, sonra çok sinirlendim, şimdide bosvermislik moduna doğru gidiyorum artık. Başka hiç bisey kalmadı ki elimden gelen yapayım mecbur bekleyip hayata devam etmek kafadan atmaya çalışmak
Hastaneye git gel sürekli insan kafasından da atamıyorda benim için son ay sonra yaza kadar deneyememde zaten

Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki günleriniz nasıl oldu
6 aydır bu ay farklı bir şey yapmadım sağlıklı beslenmeye dikkat ettim ilişki günleri ise benim takvime göre 12 Aralık yumurtlama günüydü ben o günü değil de ertesi günleri değerlendirebildim olmayacağını düşünüyordum bata 4 gün kala kaset testte öğrendim inşallah size de tez zamanda nasip eder Rabbim

Canım sen bi kan testi mi versen acaba böyle muallakta kaldık
Vala canım geçen ay 3. Gün gecikmeli olduğum için şu anda beklemedeyim açıkçası o topa bir daha girmem şu an için bakayım olmaz isem eğer hafta sonuna vs kan veririm zaten 31 randevum var k.d gideyim bir baksın nedir ne değildir durum neden böle oluyor

Canım ya şu listeye 2 ayrdir hamiş diye kayıt ediliyorum ama geçen ay olmadı bu ayda halen adet olmadım test bir pozitif bir negatif kafa yicem ya
Kız benide ekleyin bu listeye bat 22 aralık

Hayirlisi canim..
Cok isterken kafadan atmak ta zor da zamanını bekliyor demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…