- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Aynen ara ara ağrır korkma burda çoğu insanın ağrıyo bende dahil geçen ay da çatladı ağrı oldu bu ay fazla yumurtam var üstelik çatladı yine ağrım var benim öğrenmeme az kaldı adete 4 gün kaldı umarım tutmuşturAdetime 5 gün var gebelik ağrısı olduğunu zannetmiyorum başka belirtim yok çünkü ama bugünü değerlendirelim öyleyse. Artık ya tutarsa hesabıTeşekkürler bilgi için
Çoğu belirtilerimiz uyuyo ama bakalım umarım pozitif görürüm ya inşallahAşırı şişkinlik ve akinti hem beyaz hem ıslaklık olarak.. goguslerimde dolgunlasti
Benim de 4 gün kaldımkan testimi yapsam diyorum bir yandan da yapasım yok korkuyorumKızlar ya ben bi erken gebelik testi aldım ama hiç bilmedim bi marka partum diye marka doğru çıkarıyor mu bilen var mı adete 4 gün kaldı bi yapim dedim ilk idrar değil ama en azından negatifse de önceden hazırlıyayım kendimi
İnşaallah. Rabbim burada isteyen herkese hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasınAynen ara ara ağrır korkma burda çoğu insanın ağrıyo bende dahil geçen ay da çatladı ağrı oldu bu ay fazla yumurtam var üstelik çatladı yine ağrım var benim öğrenmeme az kaldı adete 4 gün kaldı umarım tutmuştur
Bu ay bende çok isterdim femara falan kullanmayı ama adetim bitti benimde yeni bu ay da hayıt içeyim bir şey yapmış olayım diye içeceğim onu da ama sanmıyorum hiç bu ayda boş geçiriyorum sayılır anlayacağın senin adına sevindim bir de bunu dene bu şekilde kalan çok varKuzum adet oldum 3. Gunundeyim
Adet bitince rahim filmi cekilixem tekrardan yarında femaraya başlıcam
Letu ile aynı femara dedi olsun onu da kullanayım artik dedim
2 kere letu 2 kere klomen kullanmıştım
Hiç olmazsa artık eşim de gidecek zaten dogum kontrol hapina gecicem kist için
Sende canım bi git özele bakalım orda ne diyecekler
Kan testini en sona bırak bence çünkü kan verip negatif alınca daha büyük bi hayal kırıklığı oluyor önce idrar testini yap adet günün geçmediyse canımBenim de 4 gün kaldımkan testimi yapsam diyorum bir yandan da yapasım yok korkuyorum
O zamanda acaba var mı gelecek mi idrar yanıltmış olabilir mi diyip duruyorumKan testini en sona bırak bence çünkü kan verip negatif alınca daha büyük bi hayal kırıklığı oluyor önce idrar testini yap adet günün geçmediyse canım
Sen bilirsin canım yine de 4 gün kalmış erken daha. Şimdiden stres yapmaO zamanda acaba var mı gelecek mi idrar yanıltmış olabilir mi diyip duruyorum
Bende aynıyım erken gebelik testi aldım ama elim yapmaya gitmiyor kiminin 4 gün kala falan öğrendi ams ben hiç gebelik elde etmedim o kadar negatif gördüm Kİ bu da negatif görmekten korkuyorumBenim de 4 gün kaldımkan testimi yapsam diyorum bir yandan da yapasım yok korkuyorum
Gecen ay ben kullandim cnm. Negatifti, dogruyu gosterdi yaniKızlar ya ben bi erken gebelik testi aldım ama hiç bilmedim bi marka partum diye marka doğru çıkarıyor mu bilen var mı adete 4 gün kaldı bi yapim dedim ilk idrar değil ama en azından negatifse de önceden hazırlıyayım kendimi
Ben bugün kan vermeyi düşünüyordum sanırım bekleyip yarın erken gebelik testi yapacağım ama hiç belirtim yok o yüzden çok umutsuzumBende aynıyım erken gebelik testi aldım ama elim yapmaya gitmiyor kiminin 4 gün kala falan öğrendi ams ben hiç gebelik elde etmedim o kadar negatif gördüm Kİ bu da negatif görmekten korkuyorum
Günaydın canım hayırlısı olsun hakkında
Ne yapalım elimiz mecbur.belki bir sorun var ondan olmuyor diye gidiyoruz.bir umut işte bende doktoruma dediğim halde bu ilaçlar bana gelmiyor kist oluyor dediğim halde kullandırdı en sonunda hormon hapı verdi gönderdi.ondan sonra birdaha gitmedim zaten inşallah gerek kalmazda kendiliğinden olur.siz ne zamandır deniyorsunuz ilk çocuk mu olacakAynen ilk gittiğimde tüm testleri hsg vs yaptım sorun yok gayet iyi dediler bana her şey. Klomen+ iğne+estrofem verdi ilk aydan hiç ilaç almamış birine sonuç ohss. İkinci sadece klomen verdi sonraki ay içine kanamalı kist oldu o ay doğum kontrol hapı kullandım ki bebek isteyen birinin d.k. hapı kullanması cidden zoruna gidiyor insanın. Üçüncüde bu sefer rahmin kalın gibi dedi histereskopi dedi e o da sonuncuydu zaten bi aşılama parasını öyle böyle buraya döktüm sonuç sadece maddi, fiziksel, manevi yıpranış. Eşime dedim bak sağlığım bozuluyor artık denemek istiyorum ama çok şükür bi sorun yokken birden sorunlar çıkıyor bu ilaçlar yüzünden. Aşılama veya tüp bebek dışında daha adımımı atmam hiç bir kliniğe ya da hastaneye.
Tamam teşekkürlerGecen ay ben kullandim cnm. Negatifti, dogruyu gosterdi yani
Var benim biraz ama korku işte göğsümün ucu acıyo bi de dün gece şişme dolgunluk oldu beyaz akıntı sık idrar ama psikolojik değildir umarım bi de kaşık ağrısı o arada yokluyo baş dönmem oluyo bazen ama onu gebelik belirtisi demiyorumBen bugün kan vermeyi düşünüyordum sanırım bekleyip yarın erken gebelik testi yapacağım ama hiç belirtim yok o yüzden çok umutsuzum
Canım letu ile femara aynıymış. Ben 2 ay letu kullanmıştım bi faydasını goremedim. Şimdi hem rahim filmi hem femara nasıl olacak bakalımBu ay bende çok isterdim femara falan kullanmayı ama adetim bitti benimde yeni bu ay da hayıt içeyim bir şey yapmış olayım diye içeceğim onu da ama sanmıyorum hiç bu ayda boş geçiriyorum sayılır anlayacağın senin adına sevindim bir de bunu dene bu şekilde kalan çok var