Sende bayağı bayağı çoğu belirti var benim yumurtlama dönemimden sonra 5 gün çok göğüsüm ağrıdı şimdi hatta daha fazla şimdi regle yaklaşırken sadece dolgunşuk var ağrı yok bi bel ağrım var başka sabit şey yokVar benim biraz ama korku işte göğsümün ucu acıyo bi de dün gece şişme dolgunluk oldu beyaz akıntı sık idrar ama psikolojik değildir umarım bi de kaşık ağrısı o arada yokluyo baş dönmem oluyo bazen ama onu gebelik belirtisi demiyorum
Selamlar, sizin kadar olmadı deneyeli ama durumumuz benzer. Hsg yi bu ay çektirdim, sperm hızı için beslenme takviyesi ile proxeed plus vitamini başladık. Ben hiç adet gecikmesi yaşamadım bile yine de kendime belirti yaratıp kaset test yapmışlığım kan testi vermişliğim var. Umut etmesi bile güzel ama Allah emeklerimizin karşılığını versin. Siz tüp bebek aşamasını düşünmediniz mi ben 1 yılın ardından o yolu düşünüyorum artıkMerhaba herkese adetim 1 gun gecikti 2.5 seneden beri ugrasiyoruz ama olmadi hsg hormonlarim hepsi temiz esimin sperm hizi düşük doktorda takviye vermedi bu ay saldim kendimi sadece yumurtlama zamanını degerlendirmistim ovulasyonda takip etmiştim ama olmadi 5 gun kala erken gebelik aldim negatif çıktı 2 gun kala kaset aldim oda negatif napcagimi bilmiyorum kanda yine negatifi gorecegim icin baktirmak istemiyorum gercekten cok yoruldum benim gibi olaniniz warmi acaba
Ne bilim artık gün azaldıkça psikolojik diye düşünüyorum geçen ay sadece kaşık ağrısı oldu ve negatifSende bayağı bayağı çoğu belirti var benim yumurtlama dönemimden sonra 5 gün çok göğüsüm ağrıdı şimdi hatta daha fazla şimdi regle yaklaşırken sadece dolgunşuk var ağrı yok bi bel ağrım var başka sabit şey yok
Esime doktor hicbir takviye vermiyor ben bunu da anlamiyorum iste o ayri mesele onlarda tup bebek diyolar ama suanda onu yaptirmaya gücümüz yok malesef yoksa zaten aklımdaki o cunku 2.5 senelik evliyim 1.5 seneden beri deniyoruz ama olmuyor iste bilemiyorum bugun gecikeli 3.gunum dun aksam kan verdim deger 2.30 hic ustunu goremedim bilmiyorum kafam cok allak bullak sastim kaldim inaninSelamlar, sizin kadar olmadı deneyeli ama durumumuz benzer. Hsg yi bu ay çektirdim, sperm hızı için beslenme takviyesi ile proxeed plus vitamini başladık. Ben hiç adet gecikmesi yaşamadım bile yine de kendime belirti yaratıp kaset test yapmışlığım kan testi vermişliğim var. Umut etmesi bile güzel ama Allah emeklerimizin karşılığını versin. Siz tüp bebek aşamasını düşünmediniz mi ben 1 yılın ardından o yolu düşünüyorum artık
Bana da 4 eylül diyor muhtemel doğum tarihi ben de buraya mı katılayımAma o 12 aralıkta hamile kalmıs canm aralık sonunfa kalmamıs. Siz kalırsanız siz eylül oluyosunuz
S Simge3421 bu markayı biliyor musun ya partum diye diye ben hiç kullanmadı bu markayı doğruluğundan emin olamıyorum o yüzden erken gebelik testiSende bayağı bayağı çoğu belirti var benim yumurtlama dönemimden sonra 5 gün çok göğüsüm ağrıdı şimdi hatta daha fazla şimdi regle yaklaşırken sadece dolgunşuk var ağrı yok bi bel ağrım var başka sabit şey yok
Canım ya şu listeye 2 ayrdir hamiş diye kayıt ediliyorum ama geçen ay olmadı bu ayda halen adet olmadım test bir pozitif bir negatif kafa yicem yaaaaKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Ah diloşum oluyor bana da umutsuzluk karamsarlık çöküyor ama emin ol geçecek gidecek bu zamanlar femara diğerlerine göre daha kuvvetli tutunmasında sıkıntı oluyor bence bizimkilerin ya kavuşturamıyoruz ya tutuşturamıyoruzCanım letu ile femara aynıymış. Ben 2 ay letu kullanmıştım bi faydasını goremedim. Şimdi hem rahim filmi hem femara nasıl olacak bakalım
Böyle de tutmazsa yapacak biseyim yok ki artık
UmarimÇoğu belirtilerimiz uyuyo ama bakalım umarım pozitif görürüm ya inşallahVe hepimiz o ikinci çizgiyi görürüz çok çok amin
Sende muhtemelen agustos sonu dogurursun canımBana da 4 eylül diyor muhtemel doğum tarihi ben de buraya mı katılayım
Ben erken gebelik testi yaptım partumun negatif umudum bitti artık ocağa gidiyorum artık ben bu kadar belirti yaşayıp negatif olması saçma psikiyatri ye mi gitsem madem napcam bilmiyorum artık psikolojik yaptım sanırım bende sözler de umutlarda bittiAşırı şişkinlik ve akinti hem beyaz hem ıslaklık olarak.. goguslerimde dolgunlasti
Ay hadi inşallah bat 26 aralık testim dün böyleydiSende muhtemelen agustos sonu dogurursun canım
Selamlar, sizin kadar olmadı deneyeli ama durumumuz benzer. Hsg yi bu ay çektirdim, sperm hızı için beslenme takviyesi ile proxeed plus vitamini başladık. Ben hiç adet gecikmesi yaşamadım bile yine de kendime belirti yaratıp kaset test yapmışlığım kan testi vermişliğim var. Umut etmesi bile güzel ama Allah emeklerimizin karşılığını versin. Siz tüp bebek aşamasını düşünmediniz mi ben 1 yılın ardından o yolu düşünüyorum artık
Bende duymadım ama canım 4 gün kala çıkar bence her türlü diye düşünüyorum yarın sabah ilk idrar ile yap bende comfort var galiba bende onla yapacağım
Tebrikler kaç aydır deniyorsunuzAy hadi inşallah bat 26 aralık testim dün böyleydi Eki Görüntüle 2977749
Bende duymadım pek de güvenmedim açıkçası ama bakalım olmadı birazdan çıkar pediktor erken gebelik testi alırım onu çok hassas diyolar bakalım ne zaman cesaret edip yaparım bilen yokBende duymadım ama canım 4 gün kala çıkar bence her türlü diye düşünüyorum yarın sabah ilk idrar ile yap bende comfort var galiba bende onla yapacağım
Bence de bekleyin biraz daha en azından 2 ocağa kadar eşine eşya da sende bir sıkıntı var mıYok hevesim gitti artık adet olmazsam öyle yaparım
2 mizin de hiç bi sıkıntısı yok sebepsiz bizimki ikimizde bakındık yumurtam çok güzel çatlıyor ama ileriye geçmiyor bu ay doktor değiştircem zaten bakalımBence de bekleyin biraz daha en azından 2 ocağa kadar eşine eşya da sende bir sıkıntı var mı
Oyle miBen erken gebelik testi yaptım partumun negatif umudum bitti artık ocağa gidiyorum artık ben bu kadar belirti yaşayıp negatif olması saçma psikiyatri ye mi gitsem madem napcam bilmiyorum artık psikolojik yaptım sanırım bende sözler de umutlarda bitti
Bence erken yapmışsın nette biraz bakındım idrarda regl geçmeden gormek cok zor kan da belkiBende duymadım pek de güvenmedim açıkçası ama bakalım olmadı birazdan çıkar pediktor erken gebelik testi alırım onu çok hassas diyolar bakalım ne zaman cesaret edip yaparım bilen yok
Bende onu düşünüyorum artık tutunamiyor mu acaba diye bir de benim sola dönük ya rahim kafam karışıyor işte. Amaan valla sıkıldım artık da dusunmekten bile nasipte varsa neler neler oluyor ne diyelim artık canım Allah hayırlısını versin hepimize. Sebep bulucaz diye kafayı da bu kadar yormaya gerek yok napalım elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahin takdiriAh diloşum oluyor bana da umutsuzluk karamsarlık çöküyor ama emin ol geçecek gidecek bu zamanlar femara diğerlerine göre daha kuvvetli tutunmasında sıkıntı oluyor bence bizimkilerin ya kavuşturamıyoruz ya tutuşturamıyoruzben de deneyeceğim ama beynimizi sakinleştirmemiz lazım olacak eninde sonunda olacak az kaldı bence