Bende bugün yarın olurum lekeler gelmeye başladı benim uygulama hep doğru çıkıyor genelde yarın diye gösteriyor bakalımKırmızılar gelene kadar umut var
Kimyasal olmuşta olabilir canım 2 kez üst üste olursa araştırılması lazım sanırım hic rahim filmi cektirmiş miydin?Vala canım geçen ay 3. Gün gecikmeli olduğum için şu anda beklemedeyim açıkçası o topa bir daha girmem şu an için bakayım olmaz isem eğer hafta sonuna vs kan veririm zaten 31 randevum var k.d gideyim bir baksın nedir ne değildir durum neden böle oluyor
Bat 22 Aralık mıKız benide ekleyin bu listeye bat 22 aralık
Ay ben iğneyle oldum ya kuzum, iğneyle takip ediliyorsa şayet bugün 13.gunumOvulasyon sonrası kaçıncı gün yaşadınız yerleşme kanamasını
He o zaman kan sulandirici ilaç yada iğne olacaksın canim sağlıkla ilerlesin insallahAy ben iğneyle oldum ya kuzum, iğneyle takip ediliyorsa şayet bugün 13.gunumyanlış söyledim kesin
maviss_34 sagol canim benim doktorumla konustum panik yapma yat ayaklarinin altina yastık koy dedi (kan pihtilasmam var) risk olusmasin diyeymis,persembe sabah kana gidicem
Aynen canım, hayırlısı inşallahHe o zaman kan sulandirici ilaç yada iğne olacaksın canim sağlıkla ilerlesin insallah
HahaBat 22 Aralık mıkız senın günlerden haberin var mı?
28 aralık bugün
Eğer bat ın 22 aralıksa hamiş misin değil misin?
Allah sağlıkla tamamına erdirsin kucağınıza alınAy ben iğneyle oldum ya kuzum, iğneyle takip ediliyorsa şayet bugün 13.gunumyanlış söyledim kesin
maviss_34 sagol canim benim doktorumla konustum panik yapma yat ayaklarinin altina yastık koy dedi (kan pihtilasmam var) risk olusmasin diyeymis,persembe sabah kana gidicem
Hani testi göreyimHahablmiyorum daha kan vermedim testte 2. Çizgi çıktı ama emin değilm hala
Hayır canım yok ilk denemelerim benim 4 aydan beriKimyasal olmuşta olabilir canım 2 kez üst üste olursa araştırılması lazım sanırım hic rahim filmi cektirmiş miydin?
Canım sen hamile değil misin pozitif çıkmıştı sonuç dimeKızlar bugün 6 gün bitti 7.gün ve tam olarak adet olacakmış gibi kramplar yaşamaya başladım, biraz daha hafif sadece. Ve belime batmalar oluyor. Dün hastalanınca beta hcg de almıştım negatifti ama çok erkendi değil mi ümitsiz olmiyim
Yoo canım dua yerine geçsin inşallahCanım sen hamile değil misin pozitif çıkmıştı sonuç dime
Kesinlikle yaKırmızılar gelene kadar umut var
21 Aralık gece ya da 22si sabah ovulasyon oldu testin silinmesine ve kasık ağrıma göre.. Bekliyorum bakalım..Yoo canım dua yerine geçsin inşallahbata 7 gün var
Evet çok zor ama elimden de bisey gelmiyor kiHayirlisi canim..
Cok isterken kafadan atmak ta zor da zamanını bekliyor demek ki..
Sanki çok silik canımBu günkü yaptığım test kızlar frely marka buda