Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime bir hafta var. 3 gündür özellikle uyanınca ve akşamları regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Yumurtam çatlamış olabilir mi? Akıntım yok sadece ağrı var. Değerlendirsem mi bilemedim çok yorgunum ama yumurta ağrısıysa boş geçmek de istemiyorum

Evet bir de femara verdi canım. O kadar çok dedi ki benimde içime kuşku düştü artık bisey var mı diye
Canım gebelik istiyorsan ve hiç oluşmadıysa kesinlikle hsg çektirmelisin. Belki de basit bi sorun vardır ama başka şeylere odaklanarak vaktini harcıyorsundur. Yaptır rahatla bence. Ben birinci yılım bitip de sorun mu var diye düşünür düşünmez çektirdim. Sorun yoktu çok şükür rahatlayın öyle yoluma baktım

Tesekkur ederim canım ama ben 6 ay önce cektirmistim zaten şimdi tekrar cekilicem ilk çekildiğimde başka doktor bakmisti temiz demişti kendi doktorum da bi tüpünden yavaş geçmiş benimde görmem lazım dedi

Tesekkur ederim canım ama ben 6 ay önce cektirmistim zaten şimdi tekrar cekilicem ilk çekildiğimde başka doktor bakmisti temiz demişti kendi doktorum da bi tüpünden yavaş geçmiş benimde görmem lazım dedi
Hsg bu histereskopi değil ki benim de görmem lazım ne alaka onu anlamadım. Ya şu 1 senede özellikle de kadın doğumculara olan güvenimi o kadar kaybettim ki bi şey istediklerinde ikinci bi doktora danışmadan tamam diyemiyorum. Sanki dertleri sadece para kazanmak gibi geliyor artık.

Aslında ilk yine bu doktora cektirecektim hastanede cihaz bozuk olduğu için başka hastaneye gidip cektirdim kabul ederim demişti. Çeken doktor sorun yok dedi
Kendi doktoruma 2 ay sonra götürdüm bi tupunden yavaş geçmiş benimde görmem lazım dedi öyle böyle 4 ay geçti aşılama yaptırdım yeni olumsuz oldu bak çekelim varsa tıkanıklık açarız dedi işte
Bende artık yoruldum maddi manevi

Sen yaptır sonucunu mutlaka bana bildirirmisin benim doktorda aynısını söylemişti.gerçi seninki açık gibi duruyor du ama doktorlar daha iyi bilir diyeceğim de birbirlerinden farklı biliyor lar yada işi ticarete döküyorlar bizde bir umut diye mecburen inanıyoruz . inşallah bu çabamızın sonucunu alırız

Benim gittiğim kadın doğumcuda dışarda çektirmeme iZin vermemişti ve gerekirse ben çekerim sana demişti.. Ve sonomed olmasına rağmen onlar işini düzgün yapmıyor biz jinekologlar anatominizi bilebiliriz demişti. Bende hsg noktasında doktorlara güvenmiyorum..
Kendisinde 1600, sonomed de 800 tlydi. Ama bakış açısı kötüydü.

Doktorlar özellikle gebe kalamayanları yolma derdinde..
İyilerini bulmak gerçekten çok zor

Bildiririm canım sen çektirecek misin
Benimde perşembeyi bulur çektirmem sanırım erken gel dedi inşallah bisey çıkmaz da bakalım

Hangisi doğru hangisi yalan artık bizde bilmiyoruz.resmen oyun oynuyorlar sanki hadi bu ay olmazsa şunu deniyelim insanı çok yoruyorlar artık ben vazgeçtim artık gitmekten ne zaman gitsem 3 4ayda anca düzeltiyorum kendimi oluruna bıraktım biraz

Bildiririm canım sen çektirecek misin
Benimde perşembeyi bulur çektirmem sanırım erken gel dedi inşallah bisey çıkmaz da bakalım
Sende birşey çıkmazsa bende de büyük ihtimal çıkmaz senin sonuçlarına göre birde başka doktora gidersem onada gösterip isterse çektiririm ama şu anda gitmeyi hiç düşünmüyorum

Sende birşey çıkmazsa bende de büyük ihtimal çıkmaz senin sonuçlarına göre birde başka doktora gidersem onada gösterip isterse çektiririm ama şu anda gitmeyi hiç düşünmüyorum
Anladım canım inşallah yoktur sende de bisey
Ben artik yaptırayım da kurtulayım havasında oldum artık

Anladım canım inşallah yoktur sende de bisey
Ben artik yaptırayım da kurtulayım havasında oldum artık
Gerçekten bişey olmayıp boşuna çektiriyorsa kul hakkı bu resmen ya sen buna verdiğin paraya aşılama olurdun belki güvenmek ten başka çaremiz yok inşallah olumlu sonuçlanır

Gerçekten bişey olmayıp boşuna çektiriyorsa kul hakkı bu resmen ya sen buna verdiğin paraya aşılama olurdun belki güvenmek ten başka çaremiz yok inşallah olumlu sonuçlanır
Aynen öyle canım ama biz bu konuda her denilene inanmak zorundayız diye
olsunda şunu deneyelim bunu deneyelim farketmez dediğimiz için zaten bunu ticarete döken çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…