Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20211227_201044_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211227_201044_com.android.gallery3d.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 38
Regl kanaman biter bitmez yapıyorlar canım, 8.güne denk geliyor. Çekilen ölmüyor nihayetinde 3 dk bağırırız en fazla 😂 @charlottes dediği gibi doğrucaz daha inşallah 😅 anestezisiz tecrübelerimi paylaşırım inşallah sizinle
Ya açıkçası bağırmaktan değil de benim devlet hastanelerine karşı önyargım var. Hani bağırırsam uğraşmazlar, senle mi uğraşıcaz birsürü insan var derler. Belki yapışıklık veya kapalılık varsa açmak için çaba göstermezler diye özelde yaptırayım diyorum. Giriş artı hsg 1.500 civarı gidiyor kendi doktorumda, Medical'de çok iyi bir tüp bebek uzmanı var. Onun girişi 280 TL hsg ise 1.500 🤦🏻‍♀️ ikisinden birini tercih edicem
Dur bakalım canım ya döngün de değişmiş olabilir belkide geç döllenme vs falandır canım insAllah senin için hangisi hayırlı ise arkadaşım o olsun tamam mı sen iyi ol 🥰
Olabilir canım. Çok teşekkür ederim 🌸

Hayırlı olsun hamilesin enüz yeni minnak bi bebiş gelmiş 😂😍🧿darısı tüm bekleyenlerin başına 🤲🏻2 günde 1 test ver yükseliş kontrol et canım
Yazamadim kimseye ya özür dilerim 🙏🏻 persembe kan verebilicem, eşimin görev iptal persembe nöbet çıkışı gidicez inşallah yükselir 🥰
İnşallah hepimiz pozitiflenirz hem de daha net😍

Ya açıkçası bağırmaktan değil de benim devlet hastanelerine karşı önyargım var. Hani bağırırsam uğraşmazlar, senle mi uğraşıcaz birsürü insan var derler. Belki yapışıklık veya kapalılık varsa açmak için çaba göstermezler diye özelde yaptırayım diyorum. Giriş artı hsg 1.500 civarı gidiyor kendi doktorumda, Medical'de çok iyi bir tüp bebek uzmanı var. Onun girişi 280 TL hsg ise 1.500 🤦🏻‍♀️ ikisinden birini tercih edicem

Olabilir canım. Çok teşekkür ederim 🌸
Yok be ilgilenirler neden ilgilenmesinler. Benim gittiğim hastane üniversite hastanesi aynı zamanda tüp bebek merkezi de var. Yoğun çalışıyorlar. Yapan kişi de tecrübelidir diye düşünüyorum. Tüp bebek merkezi olan üniversite hastanesine gidebilirsin 💕

Asıl ben buranın özlemlerin güvenmiyorum, yerel özel hastaneler para için her şeyi yapıyorlar. Kürtaj sonrası acillik olunca özele gitmiştim 3 tane serum verdiler meğer ard arda vermesi sakıncalıymış. Ölüyordum valla gittim geldim öbür tarafa, kasap gibilerdi. Bidaha tövbe 😂

Umutsuz olma Allahın izniyle olacak bu olmasa öbür ay olur hamile kalabiliyorsun çok strese girme kendi kendine geciktirme😮‍💨
Tamam düşünmemeye calisiyorum.. bizde durumlar biraz farklı bu ay son deneme sansimizdi.. olmazsa bu konu kapanacak daha Cok yipranmayalim diye.. sanirim stres bu yüzden.. kismet .. hayırlısını diledim 🙏

Yok be ilgilenirler neden ilgilenmesinler. Benim gittiğim hastane üniversite hastanesi aynı zamanda tüp bebek merkezi de var. Yoğun çalışıyorlar. Yapan kişi de tecrübelidir diye düşünüyorum. Tüp bebek merkezi olan üniversite hastanesine gidebilirsin 💕

Asıl ben buranın özlemlerin güvenmiyorum, yerel özel hastaneler para için her şeyi yapıyorlar. Kürtaj sonrası acillik olunca özele gitmiştim 3 tane serum verdiler meğer ard arda vermesi sakıncalıymış. Ölüyordum valla gittim geldim öbür tarafa, kasap gibilerdi. Bidaha tövbe 😂
Bu güne kadar devlet hastanelerine gitmemiş biri olarak yazıyorum.. bu yaşımda özel hastanelerij sadece para tuzağı olduğunu sen ne yasarsan yasa onların tek ve ilk baktigi şeylerin maddiyat olduğunu aci şekilde öğrendim... hatta özel klinige gidiyordum hastanede vereceğim paranın üç mislini verip yeterli bebegim sağlıklı olsun diyerek sonunda doktor hastane de görev yaptığı halde klinige gönderip beni orda beklentisini ki normalde disarda da görüştüğümüz bir doktor olmasına rağmen sorun yok diyip beni eve gönderdi hastanede baksaydi durum farklı olabilirdi.. devlet hastanesi olsaydi belki cok xok daha farklı olurdu... ama iste aci şekilde öğrendim.
Ozel hastanelere güvenim azaldı hemde cok

Merhaba arkadaşlar. 3 senelik evliyim. Artık bir evladımız olsun üc kişi olalım istiyoruzz.Aralık ayında 16-22 arasında yumurtlama döneminde 4 kere ilişki yaşadık. 2-3 gündür göğüslerine şişme hassasiyet var. Sol kasigimda ağrı var. Ve bunu söylerken çok utanıyorum ama, vajina ile kasık arasındaki bölümde pit pit nabiz gibi , sanki kelebek kanat cirparmis gibi birseyler oluyor. Bazende titreşim oluyor. Bu belirtileri yaşarken Henuz adet olmama 10 gun vardi. Şimdi 8 gun kaldı. Bugün goguslerimde hassasiyet var. Ancak yukarıda söylediğim şeyler azaldı. Sadece yurudugumde çok çabuk yorulduğumu hissediyorum. Belim agriyor. Dinlenince geciyor.Ocak 4 de adet dönemimin başlaması gerek. Bu kadar kısa sürede hamilelik yaşanır mı ve belirti çıkar mı

Reglim bir gün gecikti sizce var mıdır Ama hayali goruyorum sonra kurudukca netleşiyor bunu mesela ilk idrarla yapmadım ama hamile olduğumu da hissetmiyorum sanki regl olucam hep öyle hissediyorum baş ağrım var bu sabah ilk defa kahvaltı yaparken midem bulandı sonra hep ara ara yumurtalıklarim ağırdı geçti karnım ağırdı geçti şimdi bişey yok 5 gündür de göğüs ağrım var ama o regl olucagim zaman hep oluyor sadece bu sefer daha geç oldu

Eki Görüntüle 2977381
Bence var canım bayağı hayalet çizgi de değil bence bu hadi hayırlı haberler insAllah 🤲

X