Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok su içtiğin için test negatif verir mevzusu ne kdar doğru bilmiyorum ama ben ona katılmıyorum ya. Cunku ben kaç şişe su içip akşam gelip üstüne test yaptıgımda 2. Çizgiyi görebildim öyle olsa benim ki çıkmazdı. Gerçi hoş daha doktora gidip kan falan vermedim bilmiyorum ama o su içtğin için vs mevzusu gerçekliği yok bence ya

Bi sıkıntı olmaz bende bugun yaptırıcam birazdan çıkıcam
Saati önemli değil diye biliyorum bende yaptırana kadar öğlen oluyor zaten
9.30 da kızı okulda bırakacağım 15 dk giderim işlem fln yapılır 10 bulur işte inşallah bir sıkıntı yapmazlar sunucularımız da temiz çıkar canım eğer saati sıkıntı ederlerse bana haber edebilir misin canım

9.30 da kızı okulda bırakacağım 15 dk giderim işlem fln yapılır 10 bulur işte inşallah bir sıkıntı yapmazlar sunucularımız da temiz çıkar canım eğer saati sıkıntı ederlerse bana haber edebilir misin canım
Yok canım sıkıntı olmaz kaç kere verdim ben. Doktor zaten geç geliyor muayene etmesi tahlili istemesi ögleni buluyor nerde vereceksin devlette mi

Günaydın arkadaşlar Aralık ayından çok umutluydum ama dün regl oldum. İlk gün Ped e yoğun olarak gelmedi ama selpağa ciğer gibi sıvımsı parçalar gelip durdu. Hiç sancım ağrım olmadı. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı daha önce

Bende hala gelen giden yok sabahta yeni test yaptım yine negatif ya. Daha artık umudum kalmadı ama niye adet olmuyorum anlamadım.

Çok sağ ol canım benim Allah razı olsun sen beni biliyorsun geçen ay bu artımed yaptım işte var diye kan verdik3. Gün gecikmeli geldi gerçi bu test başka ama genede bı tarafım buruk emin olana kadar kanda çıkana kadar inan buradaki bütün kızlar ibadetlerimde hep dua ediyorum hepinize bu yıl sonu dedik nasip kısmet artık canım bakım hayırlısı olsun haber ederim zaten yarın da test yapım bakım ne çıkacak sende adet oluyorsun bu güzel tamam mı insAllah tez zamanda senden de güzel haber alacağız inaniyorum gönlünce çok güzel olsun canim ❤️
Siz kaç aydır deniyorsunu
İlişki günleriniz nasıl oldu
Bu ay farklı bir şey yaptınız öı
Tebrikler ayrıca

Bende hala gelen giden yok sabahta yeni test yaptım yine negatif ya. Daha artık umudum kalmadı ama niye adet olmuyorum anlamadım.
Valla gelse bir dert gelmese ayrı bir dert. Gelmeyince insan umutlanıyor gelincede hayal kırıklığı. Ovulasyon testinden umutluydum bende nedense olmadı. Son 2 aydır düzene girdi benimde 28 günde bir olurdum. Sonra 33 31 32 29 gibi değişti sürekli. Ama şimdi düzene girdi tekrar

Valla gelse bir dert gelmese ayrı bir dert. Gelmeyince insan umutlanıyor gelincede hayal kırıklığı. Ovulasyon testinden umutluydum bende nedense olmadı. Son 2 aydır düzene girdi benimde 28 günde bir olurdum. Sonra 33 31 32 29 gibi değişti sürekli. Ama şimdi düzene girdi tekrar
Yani benim genelde geç gelmez erken gelirdi aksine. Olsaydı da şimdiye idrar testinde çıkardı ama anlamadım neyse olmayı beklicem artık. Hayırlısı artık. :)

A R Y A A R Y A Naptın kuzum?
Tekrarldın mı testi? Bir şey diyim yeniden yumurtluyorda olabilirsin eğer negatif cıkıyorsa kesinlikle değerlendirin bugünü🤭
Evet az önce yaptım canım, negatif 💔 demek ki yumurtlama oldu yeniden, dün geceyi değerlendirdim artık batı bekliyorum. Bugün yarın gelir, 31.gündeyim.
2 gündür belim de ağrıyor her an regl olacakmışım gibi ama henüz gelmedi.

Eklentiler

• 20211227_093648.jpg
    20211227_093648.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 67
  • 20211227_093637.jpg
    20211227_093637.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 75
X