Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de aşağıda bir sitenin reklamı çıkıyor, bebek arabası bebek yatağı vs.
Ben de hamile olunca işten nasıl ayrılacağımı kafamda kuruyorum, diyeceklerimi düşünüyorum ( 4 aydır yaptım bu provaları :))) )

Acil bakar misiniz kizlar sizce yumurtlama mi

Eklentiler

• 20211128_190840.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 70
Hanımlar merhaba bat a 5 gün var bol da sıvı almıştm ovülasyon testi yapasım geldi birden bire yaptm durum böyle yorumlarmısınız?

Eklentiler

• IMG_20211128_193529.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20211128_191545.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 65
Aynı durumdayız :) ben de test yapmıyorum, sanki yaparsam işi bozacağım gibi geliyor.
Çok erken başladı ağrılarım
Haha valla ben yaparsam işi bozucam gibi değilde boştan yere teste para vermek istemiyorum manevi boyutu da beni bayağı yıpratıyor o yüzden beklicem adeti illaki gelir

Hanımlar merhaba bat a 5 gün var bol da sıvı almıştm ovülasyon testi yapasım geldi birden bire yaptm durum böyle yorumlarmısınız?
Bata yakın zamanda benımde böyle koyu cıkmıstı tekrar yumurtladım ama sen yarın sabah bi gebelik testi yapıp emin ol istersen canım

Kuzu aşırı kanamam var, durmuyor. Ve sürekli büyük büyük pıhtılar geliyor, korkmaya başladım. Acile mi gitsem

Azönce iç camasirima 1 damla kahverengi leke geldi galiba adet olucam ben

Haha valla ben yaparsam işi bozucam gibi değilde boştan yere teste para vermek istemiyorum manevi boyutu da beni bayağı yıpratıyor o yüzden beklicem adeti illaki gelir
valla ben dayanamayıp o 10 gün gecikmeden önce 2 tane test yaptım sonra gidip üstüne geciktikten sonra kan da verdim.. umarım kist değildir valla merakla haberini bekliyorum ne tesadüf ki aynı durumdaydım geçen ay.. umarım bebişşş vardır ben olmadığımı öğrendikten sonra soğan suyuna başladım ama bence de sen başlama şuan neyin nesi olduğunu bilmeden.. bir kaç gün içinde gelmezse test yaptı çatlardım ben test yapmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…