Canım şu üniversite araştırma hastanelerinde doç dr veya profesörler özel muayene yapıyorlar ya saat 16.00'dan sonra, yarına randevusu açılmış iyi bir doktor var. Aynı zamanda tüp bebek falan da yapıyor. Bi gitsem mi diye düşündüm, eşim de sen bilirsin dedi. Bu hastanede normalde polikliniklere son sınıf öğrenciler ve asistanlar bakıyor. Hsg için pek güvenemiyorum açıkçası. Doç ve profesörler ise ücretli bakıyor.neden olmasın ama benim bu ay zaten transferim olmayacak o yüzden size destek için kalabilirim
Ben eylülden beri isim yazdırmıyorum . bu ay senin için yazdırayım
Hazırlıklara başladın mı?
Test yapmayı düşünmüyormusun adet tarihine daha var mı?Vücudum çok kötü halde gebelik yoksa sökülsün diye dua ediyorum artık. 3 gündür regl ağrısı çekiyorum gögüslerim berbat halde yanıyor kaşınıyor ağrıyor regl bence ya gebelikte kasık bu kadar ağrır mı. Kistte olabilir yazıyor nette. Ama emin olana kadar içmeyim sökülürse içeyim de döksün iyice
Bide bütün gün hamile olsam acaba eşime nasıl söylerim falan diye boş hayaller kurdumBugün iğne sonrası 16. Günüm
Henüz gelmedi regl
Yarın beklenen gün bakalım
İnat ettim testte yapmıyorum
Yarını atlatırsam o zaman yapıcam =)
Belirti uydurmak istemiyorum kendi kendime ama sanki bi mide bulantısı uyku hali falantabi midem regl belirtisi uyku halide yorgunluktan olabilir =) birde tabi sağdan soldan vuran regl ağrısı
Evet adetime daha 1 hafta var. Zaten bu yüzden şüphelenmiştim hiç bilmem ki adetimden 10 gün önce gögüs ağrım başlasın. Regl günü ağrır sonra sökülürdü 3 gündür de adet erken olacak diye bekledim oda olmadı. Ama sökülür diyr düşünüyorum o yüzden test yapmıyorumTest yapmayı düşünmüyormusun adet tarihine daha var mı?
5 gün varken erken gebelik testi yapabilirsen inşallah olumlu sonuç alırsınEvet adetime daha 1 hafta var. Zaten bu yüzden şüphelenmiştim hiç bilmem ki adetimden 10 gün önce gögüs ağrım başlasın. Regl günü ağrır sonra sökülürdü 3 gündür de adet erken olacak diye bekledim oda olmadı. Ama sökülür diyr düşünüyorum o yüzden test yapmıyorum
Bu janna yöntemi olsunSen kendi adını her bu yönteme artık. Mfk karışımını aldın mı
Ay hadi yarın test yapacakmısın?Bugün iğne sonrası 16. Günüm
Henüz gelmedi regl
Yarın beklenen gün bakalım
İnat ettim testte yapmıyorum
Yarını atlatırsam o zaman yapıcam =)
Belirti uydurmak istemiyorum kendi kendime ama sanki bi mide bulantısı uyku hali falantabi midem regl belirtisi uyku halide yorgunluktan olabilir =) birde tabi sağdan soldan vuran regl ağrısı
Normalde 17. Gün oluyorum kuzu hep iğneden sonra regl =)Ay hadi yarın test yapacakmısın?
Ben de arifoğlu sipariş edecem, bir fark yoktur heraldeBu janna yöntemi olsun
Mfk nin kendi karısımı değil ama arifoglununkini aldım. Ona ek olarak her gün bi tatlı kaşıgı %100 doğal polenli balda yiyorum kuzum salı günü yumurtama tekrar bakcak. Geçen salı büyüyen yoktu bana bu aydan ümidi kes dedi doktorum. Bakalım etki etti mi göreceğiz.ben genede iliskiye devam ediyorum dedigim sekilde
Ben artık isim yazdırmıyorum zatenKızlar buradan mı devam etsek? 12 aydır topic topic geziyoruz
Selizay C charlottes MaviSasa234
@Dogayikoru @Esrakcshn @Annesiyim123
Ben hayatımda ilk kez femara ve çatlatma iğnesi kullandım ve inanılmaz heyecanlıyım 2 çocuk İçin olsa da ilk gibi hissediyor insan. Daha reglime 5-6 gün olsa da yarın dayanamayıp yapıcam galiba. Öncekinde de nerdeyse 2 günde bir doktora gidecek kadar psikopata bağlamıştım her ay kaç tane test yapıyordum ovülasyon takip ediyordum hatta bir ay yumurtam çatlamamıştı stresten doktorum o zaman 3 ay veriyorum bak hamile kalacaksın yoksa aşılama yaparım deyince kafam rahatlamış o ay hamile kalmıştım. Stres çok etkiliyor malesefNormalde 17. Gün oluyorum kuzu hep iğneden sonra regl =)
Ve yarın 17. Gün
Yarını atlatırsam salı günü yaparım diye planladım bakalım, gelmesse kırmızılar=)
Sanmıyorum ya cok fark olduğunu. Trendyolda yorumları iyiydi kuponumda vardı aldım valla. Ama eşime yediremiyorum ben malesef yemiyor tadı kötü diye. Bende burnumu tıkıyorum öyle bi kasık yiyip hemen su iciyorum üstüneBen de arifoğlu sipariş edecem, bir fark yoktur heralde
Aynen bir kaç güne sökülmezse yaparım canım5 gün varken erken gebelik testi yapabilirsen inşallah olumlu sonuç alırsın
En güzeli film çekilip devam etmek kuzumSanmıyorum ya cok fark olduğunu. Trendyolda yorumları iyiydi kuponumda vardı aldım valla. Ama eşime yediremiyorum ben malesef yemiyor tadı kötü diye. Bende burnumu tıkıyorum öyle bi kasık yiyip hemen su iciyorum üstüneZaten eşim arıcı dan doğal bal da almıştı. Asıl etken balda onuda tüketiyorum. Aslında doktorum sağolsun bu aydan biraz ümidi de kestim daha relaxım düsünsene ben daha hiç gebelik testi yapmadım normalde bu mümkün değil ajdjsjsk evde 3 tane predictor early 5 tane laboquick kaset test öyle yatıyor valla. Zaten diğer ay rahim filmi çekileceğim eğer olmazsa diğer türlü yumurta büyütücü ilaç veremem dedi doktorum
Bende önceden öyleydimBen hayatımda ilk kez femara ve çatlatma iğnesi kullandım ve inanılmaz heyecanlıyım 2 çocuk İçin olsa da ilk gibi hissediyor insan. Daha reglime 5-6 gün olsa da yarın dayanamayıp yapıcam galiba. Öncekinde de nerdeyse 2 günde bir doktora gidecek kadar psikopata bağlamıştım her ay kaç tane test yapıyordum ovülasyon takip ediyordum hatta bir ay yumurtam çatlamamıştı stresten doktorum o zaman 3 ay veriyorum bak hamile kalacaksın yoksa aşılama yaparım deyince kafam rahatlamış o ay hamile kalmıştım. Stres çok etkiliyor malesef
İyi olur.. Aşılamayı da sorabilirsin.. İlaç tedavisi ile olumsuz oldu aşılama geçiş yapalım mı diye sor bence..Canım şu üniversite araştırma hastanelerinde doç dr veya profesörler özel muayene yapıyorlar ya saat 16.00'dan sonra, yarına randevusu açılmış iyi bir doktor var. Aynı zamanda tüp bebek falan da yapıyor. Bi gitsem mi diye düşündüm, eşim de sen bilirsin dedi. Bu hastanede normalde polikliniklere son sınıf öğrenciler ve asistanlar bakıyor. Hsg için pek güvenemiyorum açıkçası. Doç ve profesörler ise ücretli bakıyor.