- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Valla bilemedim ki simdi yani adetin ilk 2 gunu geliyo zaten pihti normal et parcasi gelirse bilki kimyasal pihtidan cok baska yani insallah regldir sadeceCuma akşamı lekeyle başladı. Dün tam anlamıyla başlamış oldu
Canım sen letuyu kac gün ve nasıl kullandım bide regl oldun mu?Yaaa insallah kuzum gelirse üzülürüm istemiyodum ama boyle 4 gundur gecikince bi heves oldu görünce biraz modum düştü geliyor galiba adetim dedim
Gerek yok bence adetin ilk 2-3 günü pıhtı gelmesi normal. Benim de şu an öyle.Kuzu aşırı kanamam var, durmuyor. Ve sürekli büyük büyük pıhtılar geliyor, korkmaya başladım. Acile mi gitsem
Hayırlısı olsun inşallah ben bu defa sıvı almadan tekrarladm testi bu sekildeEvet ben 2.kez yumurtladım hatta benle bir burda bi arkadas daha 2.kere yumurtladı ikimizde degerlendirdik o hamile kaldı ben kalamadım
Resmen elim ayağım titriyor, vücutta kan kalmadı beeGerek yok bence adetin ilk 2-3 günü pıhtı gelmesi normal. Benim de şu an öyle.
Daha önce de oldu. Doktora dedim benim bu ay adetim kocaman pıhtılı oldu diye. Demişti ki ister pıhtı olsun, ister çamur olsun biz 8 günden fazla sürmüyorsa buna adet kanaması deriz.
Eğer çok uzun sürerse o zaman git. 4 gün pıhtılı kanaman olursa git mesela.
Az once tekrar yaptim catlamis mi sizce malesef daha degerlendiremedikYok canım fark etmez iliskiden önce bi sade türk kahvesi yap eşine içsin onu bi parça bitter cikolatayla. Spermleri hareketlendiriyormus ne kadar doğrudur bilemem:))
Sen beni görsen delirirsin. Bir avuç kan olacak kadar pıhtı geliyor. Senin de öyle mi?Resmen elim ayağım titriyor, vücutta kan kalmadı beesen yarın yeniden kan verecek misin?
Bi de işin anlamsız yanı benim pede kan çok az geliyor. Çişimi yaptıktan sonra kan boşalıyorResmen elim ayağım titriyor, vücutta kan kalmadı beesen yarın yeniden kan verecek misin?
Sende letu kullandın dimiAdetim 4 gün geciktı canım doktorum salı gününe kadar bekle test için dedi onu bekliyorum
Catlamıs canım değerlendirmeniz lazım bu geceAz once tekrar yaptim catlamis mi sizce malesef daha degerlendiremedik
Ben son 4 saatte 8 tane ped değiştirdim, ona rağmen hep üstüme geçti. Bir makine kirli çamaşır beni bekliyorSen beni görsen delirirsin. Bir avuç kan olacak kadar pıhtı geliyor. Senin de öyle mi?
Evet canım. Doktor pazartesi bakalım demişti, vereceğim.
Eğer üst üste yapmayacaksınız yarın değerlendirin.Az once tekrar yaptim catlamis mi sizce malesef daha degerlendiremedik
Benm doktorumdan igneden sonra ki gün ve bir boşlukla sonraki günü söylemişti. O iki günü degerlendirdik sonra ara vermiştik aslında değerlendirsek daha iyi olurmuş sanirim biz ara verdiğimizde çatlaması oldu kaçırdkDoktorunuz iğneden sonra hangi günleri değerlendirin dedi size 12 ci saat 36 saat ve sonraki gün önemli biliyorum ama bazı doktorlar ondan sonraki günlerde gün aşırı diyormuş catladiktan sonra birgun kalıyor zaten Bi anlamı varmi
Sen de gebelik oluştu ama tutunamadı mı acabaBi de işin anlamsız yanı benim pede kan çok az geliyor. Çişimi yaptıktan sonra kan boşalıyor
Benim beş tane bir lira kadar. Tuvalet tabanini kapliyor nerdeyse.Ben son 4 saatte 8 tane ped değiştirdim, ona rağmen hep üstüme geçti. Bir makine kirli çamaşır beni bekliyor
Ayrıca pıhtılar da cabası, kocaman kocaman,
2-3 tane 1 lirayı birleştir öyle
Esimi bekliyorum suan ama bende pco var onla alakali olabilir mi acaba bide testi dun 3 bucuk gibi yaptim bugun 7 ve en sonuncuyu az once yaptimCatlamıs canım değerlendirmeniz lazım bu gece
Evet. Sonucum 1,7’den 5,9’a geldi ya. Doktor döllenme olmus dedi. Yani bende gebelik oluştu ama ilerlemedi.Sen de gebelik oluştu ama tutunamadı mı acaba
Nasil yani bu gece degil mi diyosunuz sperm sorunu var mi yok mu bilmiyorum ve 3 gundur iliski olmadiEğer üst üste yapmayacaksınız yarın değerlendirin.
En azından gebe kalabildiğini gördün, biz de o da yokEvet. Sonucum 1,7’den 5,9’a geldi ya. Doktor döllenme olmus dedi. Yani bende gebelik oluştu ama ilerlemedi.
Aşılama ile olduEn azından gebe kalabildiğini gördün, biz de o da yok