1 inde Direk kan testi yaptir istersen daha kesin sonuç. Testlere verdigim paralara uzuluyorm artik vallaBen 1 inde test yapmayı düsünüyorum 6 sı hastalancam erken gbelik testiyle cıkar belki
Letu mu kullanicaksin. Benimde reglim 3 gun surer en fazla ama 5. Günü dediği gün olarak düşün bende 5. Gün başlayıp 4 gün ilaç kullanıyorumTm 5 gün zaten ama adetin 3.gunu baslanmaz mi. Simdi 5. Gun basla dedi ama benim adetim 5 gun sürmuyor 3 gun sürüyor
Hayır tabiki gebelik ve regl belirtileri çok karistirilir belkide gebelik vardır cnm soğan suyu içme bence6 gündür gögüs ağrısından duramıyorum hala devam ve şimdide kaşınmaya başladılar uçları ne alaka yaregl ağrılarım da var 3 gündür ama sökülme yok kist dye korkmaya başladım sizce soğan suyu içeyim mi
Vücudum çok kötü halde gebelik yoksa sökülsün diye dua ediyorum artık. 3 gündür regl ağrısı çekiyorum gögüslerim berbat halde yanıyor kaşınıyor ağrıyor regl bence ya gebelikte kasık bu kadar ağrır mı. Kistte olabilir yazıyor nette. Ama emin olana kadar içmeyim sökülürse içeyim de döksün iyiceHayır tabiki gebelik ve regl belirtileri çok karistirilir belkide gebelik vardır cnm soğan suyu içme bence
Geçen ay nasıldın canım benim durum gibi miydin ben çok kötüyüm artık gün geçtikçe kötü oluyorum.Geçen ay gebelik belirtilerini say deseler dizerdim bi ton şey olmamıştıbu ay hiç belirti yok akıntım bile kesildi bu ay bi tek yumurtamin pik olduğu gün gördüm bidahada görmedim yani gebeliğe yorabileceğim hic bisey yok bi tek adet gecikmesi var o kadar.. Adet olmuş olsaydım bugun 3.ncu günümdü 2 gün sonra bitecekti
Test yaptin mi peki6 gündür gögüs ağrısından duramıyorum hala devam ve şimdide kaşınmaya başladılar uçları ne alaka yaregl ağrılarım da var 3 gündür ama sökülme yok kist dye korkmaya başladım sizce soğan suyu içeyim mi
Sen kendi adını her bu yönteme artık. Mfk karışımını aldın mıAy hadii bakalım güzel haberler bekliyoruz sizden
Bende 3-2-3-2 mfk gidecektim ama dün eşim uyuyakaldı uyandırmadım yorgundu diye. Bizim 3-3-2-3 diye gidecek artık
İnan bende üzülüyorum ama kan testinin cıkmasını beklerkende dokuz doğuruyorum.1 inde Direk kan testi yaptir istersen daha kesin sonuç. Testlere verdigim paralara uzuluyorm artik valla
Yok canım yapmadım her an adet olacak gibiyim onu bekliyorumTest yaptin mi peki
Hayirlisi olsun insallah canim hakkindaYok canım yapmadım her an adet olacak gibiyim onu bekliyorum
Benim 7 Aralık kuzu ara ara kasiklarim da batmalar oluyor ama çok ilgilenmiyorum artık belirtilerle sürekli 3 gün 5 gün erken regl oluyorim bu ay nasıl olacak bakalım hayırlısıRegl tarihi 8 aralik olanlar durumlar nedir
Ooo hem de ne pik canim uc gün değerlendiriliyor du galiba bebisin seninle olsun inşallah bu ay hayirlisi diyelimBuda ebru ceylanın testi bikac tane kalmisti elimde hem ebru ceylan hem de labaquick markaya göre bugün tam pik
Bende ayni canim cok dusmek istemiyorum ustune gecen aydan antremanliyim cunku yine husrana ugramak istemiyorum sadece gunumu beklicemBenim 7 Aralık kuzu ara ara kasiklarim da batmalar oluyor ama çok ilgilenmiyorum artık belirtilerle sürekli 3 gün 5 gün erken regl oluyorim bu ay nasıl olacak bakalım hayırlısı
6 gündür gögüs ağrısından duramıyorum hala devam ve şimdide kaşınmaya başladılar uçları ne alaka yaregl ağrılarım da var 3 gündür ama sökülme yok kist dye korkmaya başladım sizce soğan suyu içeyim mi
Aminn amin canım inşallahOoo hem de ne pik canim uc gün değerlendiriliyor du galiba bebisin seninle olsun inşallah bu ay hayirlisi diyelim
Kimyasaln sonrası sağlıklı gebelik diyorlar kuzum bu ay o ay 8nsallah senin icinBende ayni canim cok dusmek istemiyorum ustune gecen aydan antremanliyim cunku yine husrana ugramak istemiyorum sadece gunumu beklicem
Edelim anasını satamKızlar buradan mı devam etsek? 12 aydır topic topic geziyoruz
Selizay C charlottes MaviSasa234
DenizKoKuLuMm Maviesra Annesiyim123
Kızlar buradan mı devam etsek? 12 aydır topic topic geziyoruz
Selizay C charlottes MaviSasa234
DenizKoKuLuMm Maviesra Annesiyim123
Merhaba geçen ay ilk denemeydi olmadı malesef dün adet oldum :) deneyimsizlik ovulasyon gününü yanlış tahmin etmişim. Döngüm 36-38 günde bir olduğu için bat 2 Ocak oluyor bu listeye girebiliyor muyum yine deKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım