Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tm 5 gün zaten ama adetin 3.gunu baslanmaz mi. Simdi 5. Gun basla dedi ama benim adetim 5 gun sürmuyor 3 gun sürüyor
Letu mu kullanicaksin. Benimde reglim 3 gun surer en fazla ama 5. Günü dediği gün olarak düşün bende 5. Gün başlayıp 4 gün ilaç kullanıyorum

Hayır tabiki gebelik ve regl belirtileri çok karistirilir belkide gebelik vardır cnm soğan suyu içme bence

Hayır tabiki gebelik ve regl belirtileri çok karistirilir belkide gebelik vardır cnm soğan suyu içme bence
Vücudum çok kötü halde gebelik yoksa sökülsün diye dua ediyorum artık. 3 gündür regl ağrısı çekiyorum gögüslerim berbat halde yanıyor kaşınıyor ağrıyor regl bence ya gebelikte kasık bu kadar ağrır mı. Kistte olabilir yazıyor nette. Ama emin olana kadar içmeyim sökülürse içeyim de döksün iyice

Geçen ay nasıldın canım benim durum gibi miydin ben çok kötüyüm artık gün geçtikçe kötü oluyorum.

Regl tarihi 8 aralik olanlar durumlar nedir
Benim 7 Aralık kuzu ara ara kasiklarim da batmalar oluyor ama çok ilgilenmiyorum artık belirtilerle sürekli 3 gün 5 gün erken regl oluyorim bu ay nasıl olacak bakalım hayırlısı

Benim 7 Aralık kuzu ara ara kasiklarim da batmalar oluyor ama çok ilgilenmiyorum artık belirtilerle sürekli 3 gün 5 gün erken regl oluyorim bu ay nasıl olacak bakalım hayırlısı
Bende ayni canim cok dusmek istemiyorum ustune gecen aydan antremanliyim cunku yine husrana ugramak istemiyorum sadece gunumu beklicem

Ooo hem de ne pik canim uc gün değerlendiriliyor du galiba bebisin seninle olsun inşallah bu ay hayirlisi diyelim
Aminn amin canım inşallah

Bende ayni canim cok dusmek istemiyorum ustune gecen aydan antremanliyim cunku yine husrana ugramak istemiyorum sadece gunumu beklicem
Kimyasaln sonrası sağlıklı gebelik diyorlar kuzum bu ay o ay 8nsallah senin icin

Merhaba geçen ay ilk denemeydi olmadı malesef dün adet oldum :) deneyimsizlik ovulasyon gününü yanlış tahmin etmişim. Döngüm 36-38 günde bir olduğu için bat 2 Ocak oluyor bu listeye girebiliyor muyum yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…