Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorunuz iğneden sonra hangi günleri değerlendirin dedi size 12 ci saat 36 saat ve sonraki gün önemli biliyorum ama bazı doktorlar ondan sonraki günlerde gün aşırı diyormuş catladiktan sonra birgun kalıyor zaten Bi anlamı varmi

Sende kimyasal gebelik olmuş olabilir mi canım

Benim adetime yarın 5 yada 6 gün kalmış olacak salı test yapayım diyorum ama dayanamayıp yarın bi test yapıcam galiba
Yapmayin test uzmeyin kendinizi hem negatif hem pozitif icin gununuzu bekleyin hala bi onceki ayin etkisindeyim erkenden yaptim sadece 4 gun keyfini surdum sonrasi bitti zaten en iyisi gunun gecmesiymis meger ...

Insallah canım 4 gün sonra adet görmek üzücü olacak..Eşim her lavaboya çıktığımda bişey varmi diye sorup duruyor o bile heyecanla bekliyor olmasın diye dua ediyor
Canım o hissi biliyorum ben 2 kere yasadım lekelenme benımde eşim hep soruyordu… insallah bu sefer olumlu olcak sıkma canını

Sende kimyasal gebelik olmuş olabilir mi canım
yok canım gittim doktora adetim bittikten sonra hatta düşük felan bile sandım büyük büyük pıhtılar çıkınca baktık meğersem kist varmış 7cm civarından oyüzden olmuş bunların hepsi gebeliğin g si bile söz konusu değil dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…