Benim 11. Gündü sanırım tamamen gitmişti. 14 günde net sonuç verir suanki sonuca hic guvenmeyin tamamen igne etkisiKızlar bugün ignede 5ci günüm kan verdim 22 çıktı sizce 13 cu güne iğne etkisi tamamen gidermiş haftaya pzrteside vericem
Aynen biliyorum ama 22 sanırım 13 cu güne gider etkisi tamamenBenim 11. Gündü sanırım tamamen gitmişti. 14 günde net sonuç verir suanki sonuca hic guvenmeyin tamamen igne etkisi
Azönce iç camasirima 1 damla kahverengi leke geldi galiba adet olucam ben
Sende kimyasal gebelik olmuş olabilir mi canımvalla ben dayanamayıp o 10 gün gecikmeden önce 2 tane test yaptım sonra gidip üstüne geciktikten sonra kan da verdim.. umarım kist değildir valla merakla haberini bekliyorum ne tesadüf ki aynı durumdaydım geçen ay.. umarım bebişşş vardırben olmadığımı öğrendikten sonra soğan suyuna başladım ama bence de sen başlama şuan neyin nesi olduğunu bilmeden.. bir kaç gün içinde gelmezse test yaptı çatlardım ben test yapmadan
Insallah canım 4 gün sonra adet görmek üzücü olacak..Eşim her lavaboya çıktığımda bişey varmi diye sorup duruyor o bile heyecanla bekliyor olmasın diye dua ediyorHayır hayır yerleşme olsun o
Adetim 4 gün geciktı canım doktorum salı gününe kadar bekle test için dedi onu bekliyorumaynı fikirdeyim yerleşme olabilir canım eğer adetine daha varsa ve ilişkiden 1 hafta felan geçtiyse..
Yaaa insallah kuzum gelirse üzülürüm istemiyodum ama boyle 4 gundur gecikince bi heves oldu görünce biraz modum düştü geliyor galiba adetim dedimHayır olmıcaksınsalı günü birlikte test yapcas daha
Insallah canim hepimize olsun insallah hayirli saglikli gebelikler beklemedeyiz bakalimKimyasaln sonrası sağlıklı gebelik diyorlar kuzum bu ay o ay 8nsallah senin icin
Evet ben 2.kez yumurtladım hatta benle bir burda bi arkadas daha 2.kere yumurtladı ikimizde degerlendirdik o hamile kaldı ben kalamadımAdetine yakın zamanda yaptığında o ay ikinci kez mi yumurtlamiştın
Yapmayin test uzmeyin kendinizi hem negatif hem pozitif icin gununuzu bekleyin hala bi onceki ayin etkisindeyim erkenden yaptim sadece 4 gun keyfini surdum sonrasi bitti zaten en iyisi gunun gecmesiymis meger ...Benim adetime yarın 5 yada 6 gün kalmış olacak salı test yapayım diyorum ama dayanamayıp yarın bi test yapıcam galiba
Canım o hissi biliyorum ben 2 kere yasadım lekelenme benımde eşim hep soruyordu… insallah bu sefer olumlu olcak sıkma canınıInsallah canım 4 gün sonra adet görmek üzücü olacak..Eşim her lavaboya çıktığımda bişey varmi diye sorup duruyor o bile heyecanla bekliyor olmasın diye dua ediyor
2 kez yumurtlamayi nasil anladin peki ovulasyon testinde miEvet ben 2.kez yumurtladım hatta benle bir burda bi arkadas daha 2.kere yumurtladı ikimizde degerlendirdik o hamile kaldı ben kalamadım
Evet canım 1 hafta arayla yumurtlamıstım biri 33.günde oldu biri 39.günde falan. 53.günde de adetim geldi.2 kez yumurtlamayi nasil anladin peki ovulasyon testinde mi
Ilk gunun muKuzu aşırı kanamam var, durmuyor. Ve sürekli büyük büyük pıhtılar geliyor, korkmaya başladım. Acile mi gitsem
Yok canım fark etmez iliskiden önce bi sade türk kahvesi yap eşine içsin onu bi parça bitter cikolatayla. Spermleri hareketlendiriyormus ne kadar doğrudur bilemem:))Tam degerlendirelim dedik esimi isten cagirdilar gec saat olmasi falan farketmez degil mi
Denemek lazimYok canım fark etmez iliskiden önce bi sade türk kahvesi yap eşine içsin onu bi parça bitter cikolatayla. Spermleri hareketlendiriyormus ne kadar doğrudur bilemem:))
yok canım gittim doktora adetim bittikten sonra hatta düşük felan bile sandım büyük büyük pıhtılar çıkınca baktık meğersem kist varmış 7cm civarından oyüzden olmuş bunların hepsi gebeliğin g si bile söz konusu değil dedi..Sende kimyasal gebelik olmuş olabilir mi canım
Bekleme yahu varsada silik bile olsa cikar en azindan kafan rahat olur gecmis cunku gunun neyi bekliyosun halaAdetim 4 gün geciktı canım doktorum salı gününe kadar bekle test için dedi onu bekliyorum
Cuma akşamı lekeyle başladı. Dün tam anlamıyla başlamış olduIlk gunun mu