Aynı durumdayız :) ben de test yapmıyorum, sanki yaparsam işi bozacağım gibi geliyor.Aynen bir kaç güne sökülmezse yaparım canım
Çok erken başladı ağrılarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumdayız :) ben de test yapmıyorum, sanki yaparsam işi bozacağım gibi geliyor.Aynen bir kaç güne sökülmezse yaparım canım
Haha valla ben yaparsam işi bozucam gibi değilde boştan yere teste para vermek istemiyorum manevi boyutu da beni bayağı yıpratıyor o yüzden beklicem adeti illaki gelirAynı durumdayız :) ben de test yapmıyorum, sanki yaparsam işi bozacağım gibi geliyor.
Çok erken başladı ağrılarım
Değerlendir bugünü mutlaka. Yumurtlama olma ihtimali yüksek canımAcil bakar misiniz kizlar sizce yumurtlama mi
Bata yakın zamanda benımde böyle koyu cıkmıstı tekrar yumurtladım ama sen yarın sabah bi gebelik testi yapıp emin ol istersen canımHanımlar merhaba bat a 5 gün var bol da sıvı almıştm ovülasyon testi yapasım geldi birden bire yaptm durum böyle yorumlarmısınız?
Kuzu aşırı kanamam var, durmuyor. Ve sürekli büyük büyük pıhtılar geliyor, korkmaya başladım. Acile mi gitsemİyi olur.. Aşılamayı da sorabilirsin.. İlaç tedavisi ile olumsuz oldu aşılama geçiş yapalım mı diye sor bence..
Tüp bebeği sen şimdilik düşünme.. Hem onlar daha çok vaka görüyorlar bakalım ne diyecek..
Ama ücreti nasıl diğer doktor gibi mi?
Aşılama zaten başlı başına bir süreç hazırlık yaparsın en azından.. Hsg cihaz önemliymiş. C kollu olması.. Oradaki hastanede varsa hiç düşünmeden yaptır bence.. Doktor belki sana kayıt açarsa daha uygun olur..
Yumurtlamam 16 sında oldu bitti ama ben yinede değerlendiricemDeğerlendir bugünü mutlaka. Yumurtlama olma ihtimali yüksek canım
Umutluydum sendennAzönce iç camasirima 1 damla kahverengi leke geldi galiba adet olucam ben
Sen değerlendir yarın sabahta bi gebelik testi yap ama canım mutlaka.Yumurtlamam 16 sında oldu bitti ama ben yinede değerlendiricem
Hayır hayır yerleşme olsun oAzönce iç camasirima 1 damla kahverengi leke geldi galiba adet olucam ben
Gidermii yazicaktimKızlar bugün ignede 5ci günüm kan verdim 22 çıktı sizce 13 cu güne iğne etkisi tamamen gidermiş haftaya pzrteside vericem
valla ben dayanamayıp o 10 gün gecikmeden önce 2 tane test yaptım sonra gidip üstüne geciktikten sonra kan da verdim.. umarım kist değildir valla merakla haberini bekliyorum ne tesadüf ki aynı durumdaydım geçen ay.. umarım bebişşş vardır ben olmadığımı öğrendikten sonra soğan suyuna başladım ama bence de sen başlama şuan neyin nesi olduğunu bilmeden.. bir kaç gün içinde gelmezse test yaptı çatlardım ben test yapmadanHaha valla ben yaparsam işi bozucam gibi değilde boştan yere teste para vermek istemiyorum manevi boyutu da beni bayağı yıpratıyor o yüzden beklicem adeti illaki gelir
aynı fikirdeyim yerleşme olabilir canım eğer adetine daha varsa ve ilişkiden 1 hafta felan geçtiyse..Hayır hayır yerleşme olsun o
hadi hayırlısı olsun canım umarım en yakın zaman da görürsün pik. bende şimdi yaptım test daha var gibi .d18.güne girdim canım ama testi yaptıgımda 22:30du 17.gündü yanı
Adetine yakın zamanda yaptığında o ay ikinci kez mi yumurtlamiştınSen değerlendir yarın sabahta bi gebelik testi yap ama canım mutlaka.
Tam degerlendirelim dedik esimi isten cagirdilar gec saat olmasi falan farketmez degil miDeğerlendir bugünü mutlaka. Yumurtlama olma ihtimali yüksek canım