Ayy tahmini bugun oluyor ozsman 7. Gunum .. dürtüyor sanki biri beni de evzaneler hep tanıyor normal test evde bir tane var ama erken yokBen 7 diye biliyorum
Benim onceki hamileligimde sanirim 1 hafta veya 10 gun lala agri ve sislinlik olmustu.. suan agri yok ama baris dolgunluk varKızlar aklıma bir soru takıldı göğüs ağrısı âdete bir hafta kaladi mi ağrıyor sizin benim bata bir hafta kala ağrı yapardı ama bu ay ilk defa yumurtlamadan 6 gün sonra göğüs ağrısı var bazen yürüdüğüm Zaman bile ağrı yapıyor
Ooo 31 aralik çıkmaz ozaman testim bu durumdaYumurtlamadan 17 gün sonra yapılıyor canım ben bugün 18. Gün test yapmaya korkuyorum
Belirtilerin varmı canımAyy tahmini bugun oluyor ozsman 7. Gunum .. dürtüyor sanki biri beni de evzaneler hep tanıyor normal test evde bir tane var ama erken yok
Evet canım bı hafta daha bekle öyle erken gebelik testinin yap benceOoo 31 aralik çıkmaz ozaman testim bu durumda
Oyle yapayımEvet canım bı hafta daha bekle öyle erken gebelik testinin yap bence
İşallah gebesinizdir tüm kalbimle çoçuk isteyen herkes için dua ediyorum ama nasip işte benim bir aydır devam eden göğüs şişliğim be ağrım var geçen ay regl bitimden buyana bugün sabahta kasıklarıma ağrı girdi sağ kasığıma ama geçen ay regl beklenen tarihten önce gelmişti belki eski kafalılk ama ayak üşümesine falan eski insanlar gebesinizdir diyorlar bilemiyorum. Geçsin bakalım tarihimiz bu ayda olmazsa zaten daha da umudum yokAdet tarihimiz aynıymış benim de adete 10 gün var gecikirsem yapcam ben de test üzmeyin kendinizi siz değersiz değilsiniz değerlisiniz kimsenin bu kadar sizi üzmesine izin vermeyin bence
Gece yuz üstü yattığımda uykudan uyanıyorum solgunluk da var bende ilk başta sol göğüste ağrı olası ertesi gün de diğer göğüsüm ama sol göğüsüm daha dolguluBenim onceki hamileligimde sanirim 1 hafta veya 10 gun lala agri ve sislinlik olmustu.. suan agri yok ama baris dolgunluk var
Hepimiz öyleyiz canım bu yüzden birbirimizi tanimasak bile birbirimizi çok iyi anlıya biliyoruzOyle yapayım
Hesap kitap yapmaktan şaştım valla
Aynen öyleHepimiz öyleyiz canım bu yüzden birbirimizi tanimasak bile birbirimizi çok iyi anlıya biliyoruz
4 gün var canımAynen öyle
Kac gun var bata
Ne zaman test yalacaksin4 gün var canım
Evet az kalsın erkenden test yapıp hiç birşey çıkmayacakt ve moralini bozacaktırBu durumda 31 aralik gunu net hir sonuca ihtimalim var sadece 6 gun kaldi
Galiba cesaretim Yok beyaz akıntım var göğüs ağrım var ve dediğim gibi göğüs ağrım yumurtlamadan 6 gün sonra başladı göğüs ağrısı beyaz akıntım da yumurtlama ertesi gün başladı 4 5 Damla falan geliyor beyaz akıntım da bu ay iki defa baş ağrım oldu ama ilk defa göğüs ağrım erken oldu ve ilk defa bu kadar çok ağrım olduNe zaman test yalacaksin
Kuzu yumurtlama dönemine gelindiğinde 7 mm den kalın olması gerekiyormuş..Kızlar rahim kalınlığı hususunda bilginiz var mı ideal kalınlık ne kadar olmalı ovülasyon döneminde?MaviSasa234 ejce A R Y A