- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Amin inşallah hepimize nasip etsinÖyle olunca iyi ya adet bitince 1 hafta kalmış oluyor ovulasyona, benim 20 gün falan Allah ım bekletmeden nasip etsin hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hepimize nasip etsinÖyle olunca iyi ya adet bitince 1 hafta kalmış oluyor ovulasyona, benim 20 gün falan Allah ım bekletmeden nasip etsin hepimize
Sanmıyorum canım ya boşuna umutlandırma kendini 2 yada 3 çıksaydı bi ihtimal derdim de önünde 0 olunca pek ihtimal vermiyorum üzme kendini ne zamandan beri deniyorsunBilmemki 0.10 artarmiki yok yaziyor nette
Daha bu ay canim beb o testi gordum diye heveslendim yaSanmıyorum canım ya boşuna umutlandırma kendini 2 yada 3 çıksaydı bi ihtimal derdim de önünde 0 olunca pek ihtimal vermiyorum üzme kendini ne zamandan beri deniyorsun
Evet 20.günde büyüdüNeey ? Anlamadim ki. 20. Günde yumurtan büyüdü mü?
Enee tuhafmis aşılama mı yapıldı?Evet 20.günde büyüdü
Yok kuzu kendımızEnee tuhafmis aşılama mı yapıldı?
Biraz geçmişti artımed ama adet olduktan sonra tekrar yaptım çıkmadı sanirim oluşmaya çalıştı yani ama olmadı çünkü bayağı çizgi idi yaniBekleyince mi çıkmıştı hemen mi?
Anlıyorum canım yenisin daha üzülme olur inşallahDaha bu ay canim beb o testi gordum diye heveslendim ya
Günaydın inşallah yeni umutlarımız güzel günlerimiz oldunGunaydinlar
25 araliktan, yeni umutlar gunu olsun insallah
Ay bu stres yetti bana kız ne zormuş allah tüm ugrasanların yardımcısı olsun valla. Yazın bi tur daha denerim artıkKız daha bu ay bırakmamış mıydın sen korunmayı niye pes ettin hemen
aminnnn :^Günaydın inşallah yeni umutlarımız güzel günlerimiz oldun
ben de öyle diye diye vazgeçe vazgeçe 3 seneyi devırdım çocuk doğar buyurdu.. niyetin varsa vazgeçmeAy bu stres yetti bana kız ne zormuş allah tüm ugrasanların yardımcısı olsun valla. Yazın bi tur daha denerim artık
Ben 7 diye biliyorumkızlar erken gebelik testlerinde ovulasyondan sonra kaçıncı gun çıkar acaba
Erken gebelik testleri çok uyuz ya. Geçen ay 1.7 seviyeyi bile tespit etti. O kadar erken öğrenmenin faydası yok ki. Ben hiç tavsiye etmiyorum erken gebelik testlerini.kızlar erken gebelik testlerinde ovulasyondan sonra kaçıncı gun çıkar acaba
Yumurtlamadan 17 gün sonra yapılıyor canım ben bugün 18. Gün test yapmaya korkuyorumkızlar erken gebelik testlerinde ovulasyondan sonra kaçıncı gun çıkar acaba