- 14 Aralık 2021
- 721
- 258
- 24
Bugun 2 olucakAdet döngünün kaçıncı günündesin?
Biz yeni düşünüyoruz ama ben şok oldum boyle olunca cunku ben de cok testler yaptım bunu ilk defa boyle gordumGerçekten böylesini ilk defa denk geldim. Neyse canım sıkma canını biliyorum çok kötü bı duygu hayal kırıklığı ama geçiyo İnşallah bı dahaki ay sağlıklı hayırlı nasip eder Rabbim. Ne zamandır dusunuyosun
En son adet olduğun günden bugüne kaç gün geçti onu soruyorum.Bugun 2 olucak
27 gun canimEn son adet olduğun günden bugüne kaç gün geçti onu soruyorum.
Anladım. Artar umarım değerin.27 gun canim
Bilmemki 0.10 artarmiki yok yaziyor netteAnladım. Artar umarım değerin.
İnşAllah tabikiAnladım. Artar umarım değerin.
Neey ? Anlamadim ki. 20. Günde yumurtan büyüdü mü?Canım hiç üzülme caninida sıkma diğer aylara insAllah vardır bir hayır tez zamanda sağlıkla insAllah tamam hayırlısı olsun hakkındaHayırlısı canim ama cok morelim bozuk suan benim damarlarimi zor buluyorlar kan akirken sıkıntı bugün cok farkli sekilde aldi cabim cok acidi bide kanda gelmiyor fazla ama olsun dusunmesi bile yetti bana napim
Bende geçen ay testlerde pozitif gördüm herkes var dedi adet günü kan verdim çıkmadı 3 gün sonra regl oldum gecikmeli geçen ay herkes bı gecikti nasip kısmet canımYani o bozuk teste beni buldu pes
0.10 demek negatif şu an. Bir ihtimal artar ama daha büyük ihtimal adet görürsün diye düsünüyorum.Bilmemki 0.10 artarmiki yok yaziyor nette
Ağlama yaw. Sen yeni denemiyor musun?Kendjmi aglamaya vurdum ama napim iste
Bencede agrim cok zaten hayrlisi napalim kismet bu isler Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin hayırlı geceler kızlar hepinizi Allah'a emanet olun hayırlı geceler hayırlı geceler kizlar hepinize0.10 demek negatif şu an. Bir ihtimal artar ama daha büyük ihtimal adet görürsün diye düsünüyorum.
Bekleyince mi çıkmıştı hemen mi?Bende geçen ay testlerde pozitif gördüm herkes var dedi adet günü kan verdim çıkmadı 3 gün sonra regl oldum gecikmeli geçen ay herkes bı gecikti nasip kısmet canım
Deniyorum ama olsun insan üzülüyor etrafimda herkea hamileAğlama yaw. Sen yeni denemiyor musun?
Eh olabilir. Başkaları denerken de sen hamile olursun. Takma. Gelecek ay yeni tur yeni şans.Deniyorum ama olsun insan üzülüyor etrafimda herkea hamile
Haklsiin canim kısmet işiBende geçen ay testlerde pozitif gördüm herkes var dedi adet günü kan verdim çıkmadı 3 gün sonra regl oldum gecikmeli geçen ay herkes bı gecikti nasip kısmet canım
Aynen öyle takmiyorum artik agladim agladim attım sıkıntıyıEh olabilir. Başkaları denerken de sen hamile olursun. Takma. Gelecek ay yeni tur yeni şans.