Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 aydır mı kimyasal oluyo bunu bi doktora danışsana canım benim olmadı genetik test falan yaparlar
[/QUOTE yok canım ilki boş gebelik sonrakinde bebeğimin kalbi durdu son ucturde kimyasal geçiriyorum en son Haziran'da Ekim'de ve şimdi oldu kimyasal genetik test yaptım sadece iki genimde pıhtılaşma çıktı ona da risksiz dediler kimyasallarla pıhtılaşma nin bı ilgisi yokmus başkada bişey bulunamadı

Hala diyorum allahim sağlıkla imtihan etme diye çok zor, yine de şükürler olsun daha ileri bisey yok diyorum mesela
Ama eşimin işiyle bu birleşince bende patlama oldu herhalde iyice sinirlerim bozuldu bebisi bekle eşi bekle sürekli yalnızlık veya bi adım atmak için sureklı beklemek
O yüzden çok doldum 😮‍💨
ahh hemde neler varrr, Allah beterınden korusun saglıklıyız olur ınsallah bıraz bekletecekler bellı o ama ınsallah sonu guzel olsun. senın durumun bence tam anlamıyla bebek de degıl tek basına olmak bazı seyler ıcın cabalamak zor ,en ıyı ben anladım babam gorevdeyken annem hamıleydı kardesım dogdugunda babam yoktu sonradan geldı bır haftalıktı kardesım. yanı zor gercekten Allah yardımcın olsun. sonrasında ısını bıraktı cok sukur.
ınsallah Rabbım daha fazla bekletmesın

Bende aynı o sekildeydim bi umutluyum bi umutsuz ama diğer aylara göre bu ay çok umutluydum nedense negatifi görsem bile sürekli belki yarın çıkar dedim ama yok çıkmıyor
Bazen eşleri dinlemek gerek ya benimki de ayni şeyleri diyordu oluruna bırakıp salmak gerek sanırım
Gerçi ben ilk 6 ay bu kadar takmadığım halde yine olmadi ama
Bi sorun yoksa artik salmak gerek sanırım
Öyle kuzum ama elde değil ki. Ne yapılması gerektiğini takmamamz gerektigini bizde biliyoruz ama öyle olmuyor. Dizi izliyorum film izliyorum kitap okuyorum temizlik yapıyorum yürüyüşe cikiyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum sürekli bı şey buluyorum. Ama aklım hep orda. Hiç adet olacak gibide hissetmiyorum. Rabbim umudumuzu boşa çıkarmasın 🤲🤲🤲

Selam kızlar buralardan kopmak çok zor 🤣 hergün okudum. Çarşamba aşılama oldum ya o gün pas geçip perşembe değerlendirelim dedik. Kurulduktan olmadı ne yaptıysak ıslanms olmayınca işde olmuyor bizde bıraktık 🤣 kısmet belki yarın olur niye böyle oldu anlamıyorum

yaa ınsallaahhh onun konusmaları benı motıve edıyor . ınsallah bırgun gebelık takıbı ıcın gıderım kendısıne.
senı cok ıyı anlıyorum ınsanın elınde degıl ama işte dertler zaten ınsanın sabrını ölçmek ıcın, ınsallah bız sabredenlerden olalımkı sonumuz cok guzel olsun,
fıtıl gecıktırıyor canım benım gecen ay 18.gün bıtımınde olmustum ıgnenın.
aynen bır gıt dotoruna kontrol etsın yıne o nasıl bır yol gosterecek bakalım. :KK200:
İkinci de 15. Günde geldi dimi canım belki ilkinde kimyasal oldugu için uzamışta olabilir mi?
Evet sabırlı olmamız gerek gerçekten üzül üzül bir yere de varamiyoruz. Elimizden gelen herseyi deneyip biraz daha sakin olmamız lazım

ahh hemde neler varrr, Allah beterınden korusun saglıklıyız olur ınsallah bıraz bekletecekler bellı o ama ınsallah sonu guzel olsun. senın durumun bence tam anlamıyla bebek de degıl tek basına olmak bazı seyler ıcın cabalamak zor ,en ıyı ben anladım babam gorevdeyken annem hamıleydı kardesım dogdugunda babam yoktu sonradan geldı bır haftalıktı kardesım. yanı zor gercekten Allah yardımcın olsun. sonrasında ısını bıraktı cok sukur.
ınsallah Rabbım daha fazla bekletmesın
Bende bıraksın diye 4 gözle bekliyorum valla yalan değil kuzum. Sen kendin gormussun hiç bilmediğin bi memlekette zaten tek yaşamak zor bir de üstüne böyle iş olunca hastanesi nerde bilmezsin nasıl yaparım dersin yanında insan lazım olur kimse olmaz o kadar zor ki. Rahim filmi çektirmeyi de ben eşimi bekledim mesela kim gelecek ki yanımda başka insan yok cok zor

İkinci de 15. Günde geldi dimi canım belki ilkinde kimyasal oldugu için uzamışta olabilir mi?
Evet sabırlı olmamız gerek gerçekten üzül üzül bir yere de varamiyoruz. Elimizden gelen herseyi deneyip biraz daha sakin olmamız lazım
evet canımm ıkıncıde 15.günde oldum. kımyasalda testte cıkmıstı benım 12.günde sonra kan vermıstım.
aynen ya uzuluncede ele bısey gecmıyor :KK43:

Bende bıraksın diye 4 gözle bekliyorum valla yalan değil kuzum. Sen kendin gormussun hiç bilmediğin bi memlekette zaten tek yaşamak zor bir de üstüne böyle iş olunca hastanesi nerde bilmezsin nasıl yaparım dersin yanında insan lazım olur kimse olmaz o kadar zor ki. Rahim filmi çektirmeyi de ben eşimi bekledim mesela kim gelecek ki yanımda başka insan yok cok zor
evet cok zorr cok ıyı anlıyorum valla senı, memleketı bılmıyorsun esın goreve gıdıyor. :KK43:
Allah yardımcın olsun

evet cok zorr cok ıyı anlıyorum valla senı, memleketı bılmıyorsun esın goreve gıdıyor. :KK43:
Allah yardımcın olsun
Sagolasin kuzum bari bu yönden beklemeyeyim dedim nasip olmadı benimde kader beklemek sanırım Allah sabir versin kuzum ne diyeyim diyecek bisey yok
Bir an önce de güzel haberler alalım inşallah hepimiz ❤❤

Sagolasin kuzum bari bu yönden beklemeyeyim dedim nasip olmadı benimde kader beklemek sanırım Allah sabir versin kuzum ne diyeyim diyecek bisey yok
Bir an önce de güzel haberler alalım inşallah hepimiz ❤❤
inşalaaahhhh canım amınn amınnnn, bnde bı sure doktor vs ısıne ara vercem keyıf ıcın bırlıkte olcam, görevden cok bunaldım.

evet canım ama kasık ağrım v.s olmadı hiç normalde yumurtlama zamanı kasık ağrısını hissederim ve 2 hafta önce falan yumurtladığımı düşünüyorum. Çok karışık durumlardayım vucudumu tanıyamıyorum şuan resmen.
Olabilir kaşık ağrısı oldumda benim yumurtam çatlıyor ordan anlıyorum büyük ihtimal yumurtluyorsun ilişki olarak değerlendirebilirsin

Yaa burda test yapanları gördükçe test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Yarın ya da öbürsü gün tahmini bat. İnşallah tutabilirim kendimi. :KK70: normalde test mest yapıyım derdim yoktu ama gördükçe özeniyorum.

X