Aylarca kanama ile doğuma kadar sorumsuz gecen var.. hatta bende xok kanama olunca o yorumları okuyup kendimi rahatlatmistimAdet görüp hamile kalmak nasıl bir olay insan sasip kalıyor ya çok ilginç tıpta bir dili var mı bu olayin
Fsh oynayabilir ama en önemli değer amh, buna baktırabilirsin kuzu aklında olsunEvet düşük o da ama ben ilaclardan olduğunu düşünüyorum çünkü hap kullanmadan önceki ay bakmışım fsh 6 niye 2 3 ay sonra 15 çıkıyor çünkü o ara ilaç kullandım hep ben öyle düşünüyorum.cunku usg de folikul sayım iyi hep yumurtluyorum büyüyor kendi bile çatlıyor sıkıntı yok bence He varsa da yaşım yeni 32 oldu yastan kurtarırım inşallah. Zaten direk tupe gidicem aradan sonra ondan rahatim=)
Tabi ilaçtan olduğunu benim fikrim böyle bir bilgi 1 2 yer dışında bulamadım o da ayrı.
Sen gittin mi keseyeKızlar hamile kalanlar kimdi şimdi bi listede güncelleyeyim
Gittim attım fotosunu kız görmedin miSen gittin mi keseye
Ne durumdasın taze hamiş
Ya ilk defa böyle oldum inşallah psikolojik değildir ilk defa bi ağrı gecenin 5 de uyandırdı beni hakkımızda hayırlısı olur umarımEvet karnımın dibi alt tarafı benimde
Üzülme canım ya umarım bi daha Kİ ayaKızlar değerim 3.2 ye düşmüş demekki sifirlaninca kanama baslayacak
At bakalımKizlar bugun adet günüm daha olmadim test yaptim silik cikti gibi anlamiyorum ki bi goruyorum hahaha artik psikolikmi goruyorum ya
de canım bu son üçtür böyle oluyor sebebini bulamadıkÜzülme canım ya umarım bi daha Kİ ayayapacak bi şey yok
Hiç kendini suçlama böyle kendi yiyip bitirirsinAnladim senin dediğini..
Ya iste biz düşünüyoruz cok fazla..
Genel olarak dikkat ettiğim halde dusuk te kendimi de cok suçladim, hep ayaklanmaya çalıştığım için belki de kendime yeterince zaman tanımadığım için sonra hic dikkat etmeyen dediğiniz gibi horlayan zıplayana birsey olmuyor.. Ne yapmamız lazım tam olarak bende bilmiyorum..
ah canımmm, ınsallah en kısa zamanda nasıp olur ya ne durumdasın agrın vs varmı ?Bende degistiricem doktoru o kadar aşılama oldum gel bi bakalim bile demedi tek dediği tutmayınca rahim filmi cekeriz ama
Ne filmmiş çekilelim 6 ay oldu 6 aydır tekrar çekelim diyor
Sen o ağrılara bakma canım normalde 1 tanesi ağrı yapıyor senin 5 tane çok normal o yüzden
İşin garip tarafı benim bütün ağrılarım gitti birazcık bile ağrım yok kasiklarimda yarın adet günüm
Sabahta test negatif çıktı yine
Kanamanın kırmızısı tehlikeli derler normal de ama bilemedim ya hersey çok değişiyor olabilirAylarca kanama ile doğuma kadar sorumsuz gecen var.. hatta bende xok kanama olunca o yorumları okuyup kendimi rahatlatmistim
Ne güzel işte öyle olmak lazım düşünmemek yaniBenimde yumurtlama günüm bitince ağrılarım kesildi ama dün 1,2 gündür tekrar başladı bakalım nasip umarım bebiştir sen o ağrılara da takılma benim olmadı diye kiminin hiç belirtisiz ağrısız hamile kalıyor misal ablam bu adetinin geçtiğini farkına varmamış o zaman bizdeydi kafa dağıldı sohbet muhabbet gır gır şamata bi gün karnım ağrıyo dedi adet mi olcan dedim düşündü benim günüm geçmiş dedi hatta akıllı karnı ağrıdı diye ped bile koymuşgittim eczaneye test aldım geldim ablam testi yaptı pozitif bi de ilk idrar bile değildi ama onun 10 gün geçmiş stresten diye düşünmüş ilk sonra takmayıp adeti unutmuş
Kuzum test yaptın mı bidahaHiç kendini suçlama böyle kendi yiyip bitirirsin
Eğer sen çok yatıp dinlenip yine aynı sonuca varsaydın o zaman ne diyecektin yine kendini mi suclayacaktin bazen bazı şeylerin önüne geçemiyoruz maalesef
Elimizden gelen bu kadar oluyor
Senin böyle düşünmen doğal biliyorum
Ben hiç yasayamadigim için bende isyanlara giriyorum
Neden neden neden sürekli
Ama böylede olmuyor ki
Benim de farkettigim bi kaç şey var şimdi yazmayayım ama diyorum Allahim hep böylesine mi nasip olacak
Evet bu da bizim imtihanımız doğru düzgün bile istemeyip, daha ne olduğunun farkına bile varmadan çocuk sahibi olan cok kisi var
Bizimde onları görüp isyan etmememiz gerekiyor işte imtihanımız bu sanırım
Yeni mesajı okumamisim kaçırmışım canim...Ne güzel işte öyle olmak lazım düşünmemek yani
Ama benim bu saatten sonra dönmez 14. Gün negatif asilamanin günü belli yani
Ama inşallah seninki pozitif olur
Günün geçti mi canim kan ver için rahat etsin bu test de çok hassasKizlar şuan 10 dakika anca oldu boyle oldu
canım ısyan etme kesınlıkle, hayatta herkesın bır ımtıhanı var kımı hastalık kımı yoksulluk bızımkıde bu demekki.Hiç kendini suçlama böyle kendi yiyip bitirirsin
Eğer sen çok yatıp dinlenip yine aynı sonuca varsaydın o zaman ne diyecektin yine kendini mi suclayacaktin bazen bazı şeylerin önüne geçemiyoruz maalesef
Elimizden gelen bu kadar oluyor
Senin böyle düşünmen doğal biliyorum
Ben hiç yasayamadigim için bende isyanlara giriyorum
Neden neden neden sürekli
Ama böylede olmuyor ki
Benim de farkettigim bi kaç şey var şimdi yazmayayım ama diyorum Allahim hep böylesine mi nasip olacak
Evet bu da bizim imtihanımız doğru düzgün bile istemeyip, daha ne olduğunun farkına bile varmadan çocuk sahibi olan cok kisi var
Bizimde onları görüp isyan etmememiz gerekiyor işte imtihanımız bu sanırım
Beni de öyle sabaha kadar kavmc kere kalktım sabah ta agrim oldu biraz sonra gecti xok şükür agri olunca da korkar oldum artıkYa ilk defa böyle oldum inşallah psikolojik değildir ilk defa bi ağrı gecenin 5 de uyandırdı beni hakkımızda hayırlısı olur umarım