Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fsh oynayabilir ama en önemli değer amh, buna baktırabilirsin kuzu aklında olsun

Hiç kendini suçlama böyle kendi yiyip bitirirsin
Eğer sen çok yatıp dinlenip yine aynı sonuca varsaydın o zaman ne diyecektin yine kendini mi suclayacaktin bazen bazı şeylerin önüne geçemiyoruz maalesef
Elimizden gelen bu kadar oluyor
Senin böyle düşünmen doğal biliyorum
Ben hiç yasayamadigim için bende isyanlara giriyorum
Neden neden neden sürekli
Ama böylede olmuyor ki
Benim de farkettigim bi kaç şey var şimdi yazmayayım ama diyorum Allahim hep böylesine mi nasip olacak
Evet bu da bizim imtihanımız doğru düzgün bile istemeyip, daha ne olduğunun farkına bile varmadan çocuk sahibi olan cok kisi var
Bizimde onları görüp isyan etmememiz gerekiyor işte imtihanımız bu sanırım

ah canımmm, ınsallah en kısa zamanda nasıp olur ya ne durumdasın agrın vs varmı ?
bende doktorumla konustum az once tüp bebek ıcın yasın genc dedı yumurta rezervınde ıyı,spermlerde degısken bazen ıner bazen cıkar dedı sızınkıler cıkma egılımınde guzel dedı, yanı ha sımdı denemıssın tup bebek ha 6ay sonra bısey degısmez dedı saglık acısından tabı :) fıyatlar degısecektır, kendınız deneyın bır kac ay dedı ınsallah dogal yollarla olur dedı.
bn ılkınde klomen kullanmısıtım ıkıncısınde klomen ve ıgne devlet destegı alamam sanırım dedım , onları dusunme ben yardmcı olurum dedı . oyle guzel motıve edıyorkı ınsanı sankı onunla konusunca içim umut doldu.

Kizlar şuan 10 dakika anca oldu boyle oldu

Eklentiler

• IMG_20211224_135156.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20211224_135154.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20211224_135149.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 68
Aylarca kanama ile doğuma kadar sorumsuz gecen var.. hatta bende xok kanama olunca o yorumları okuyup kendimi rahatlatmistim
Kanamanın kırmızısı tehlikeli derler normal de ama bilemedim ya hersey çok değişiyor olabilir

Ne güzel işte öyle olmak lazım düşünmemek yani
Ama benim bu saatten sonra dönmez 14. Gün negatif asilamanin günü belli yani
Ama inşallah seninki pozitif olur

Kuzum test yaptın mı bidaha

Daha velirgin oldu 10 dakika icinde neredeyse

Eklentiler

• IMG_20211224_135334.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20211224_135319.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 71
canım ısyan etme kesınlıkle, hayatta herkesın bır ımtıhanı var kımı hastalık kımı yoksulluk bızımkıde bu demekki.
ama olanda bır olmayanda bın hayır aramak lazım demekkı çok guzel olacagı ıcın gecıkıyor. Allahım en kısa zamanda herkese nasıp etsın saglıklısını hayırlısını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…