Benimde çok fazla kistim oluştu özellikle ilaç kullandığımda klomen sayesinde 3 tane kistim olmuştu 3 ay kaybolması için uğraşmıştım. 1 buçuk yıl oldu sebepsizdi ilaç tedavi aşılama oldu negatif sonuçlandı ilk defa hamile kalabildim sağlıkla ilerlemesi için dua ediyorumYok hayır, şuan takip ediyoruz. Adetimin 9. Gününde 14,8 mm yumurta, yarın tekrar gidicem 11. Gün olacak muhtemelen 16,8 civarı olur.
Böyle böyle iğne olayını netleştirmeye çalışıyoruz yoksa henüz vurulmadı.
Aşılama geçmişin de mi var canım? O zaman bu haberi almana daha çok sevindim. Kimbilir sen ne yollardan geçtin. İçin ferah olsun dualarımız seninle..Benim yumurtam da düzensiz büyüyor mesela bir ay 11. Gün 32 mm olmuştu, bir ay normal boyutta gelişmişti. Ben sorunumun bazı aylar yumurtanın çatlamayacak kistleştiği ve adet dönemimde atıldığı olarak tespit ettiğim için yumurta takibi yaptırıyorum şuan. 2 düşüğüm var malesef o yüzden süreç yıpratıcı.
Heee Allah’ın izniyle büyür içini ferah tut ceviz havuç ye sağlıklı beslen bak benim klomen le 5 yumurtam oldu 2.aşılamam iptal oldu şimdi kendim doğal yolla deniyorum her işte vardır bi hayır yumurtam çatladı hissettim adete 8 gün kaldı adete bakalım nasip umarım tutar Allah’ın izniyle umarım yılbaşı hediyem mucize olur tam 31 Aralık adet günümYok hayır, şuan takip ediyoruz. Adetimin 9. Gününde 14,8 mm yumurta, yarın tekrar gidicem 11. Gün olacak muhtemelen 16,8 civarı olur.
Böyle böyle iğne olayını netleştirmeye çalışıyoruz yoksa henüz vurulmadı.
Aşılama geçmişin de mi var canım? O zaman bu haberi almana daha çok sevindim. Kimbilir sen ne yollardan geçtin. İçin ferah olsun dualarımız seninle..Benim yumurtam da düzensiz büyüyor mesela bir ay 11. Gün 32 mm olmuştu, bir ay normal boyutta gelişmişti. Ben sorunumun bazı aylar yumurtanın çatlamayacak kistleştiği ve adet dönemimde atıldığı olarak tespit ettiğim için yumurta takibi yaptırıyorum şuan. 2 düşüğüm var malesef o yüzden süreç yıpratıcı.
Evet folükül kisti dediğimiz kist oluşuyor yumurta çatlamayınca da. Zamanı bu zamanmış demek ki canım, bizlere de nasip olsun tez vakitte inşallah.Benimde çok fazla kistim oluştu özellikle ilaç kullandığımda klomen sayesinde 3 tane kistim olmuştu 3 ay kaybolması için uğraşmıştım. 1 buçuk yıl oldu sebepsizdi ilaç tedavi aşılama oldu negatif sonuçlandı ilk defa hamile kalabildim sağlıkla ilerlemesi için dua ediyorumBence en güzeli doktor takibi yaptırmak inşallah bu sefer sağlıklı gebelik olur sağlıkla kucağına alırsın canım
Allahım hepinize aynı sevinci nasip etsinYaaa çok güzel maşallah nezar değmesin
Amin bakalım beklemedeyim 31 aralığı bekliyorum umarım tutar bi şey sorcam ya senin hiç sanki aşılama oluyomuşsunda rahmine iğne sokuyolarmış gibi hissediyor musun ben ara ara bunu hissetmeye başladım dün gecenin 5 de ağrı ile uyandım karnımın altı yumurtalığımda ağrı hissettim bugün hafifledi ağrım ama gece baya hissettim sabah ıslaklık hissettim koştum tuvalete adet oldum diye hiç bi şey yokAllahım hepinize aynı sevinci nasip etsin
Kuzum ben hic asılama olmadıgım icin nasıl bir his hissettirir onu bilmiyorum ama ilk zamanlar rahmımde iğne batmaları olmustuAmin bakalım beklemedeyim 31 aralığı bekliyorum umarım tutar bi şey sorcam ya senin hiç sanki aşılama oluyomuşsunda rahmine iğne sokuyolarmış gibi hissediyor musun ben ara ara bunu hissetmeye başladım dün gecenin 5 de ağrı ile uyandım karnımın altı yumurtalığımda ağrı hissettim bugün hafifledi ağrım ama gece baya hissettim sabah ıslaklık hissettim koştum tuvalete adet oldum diye hiç bi şey yok
Hım anladım nasip teşekkür ederim cevap için çok da umutlanmak istemiyorum zaten umutlanmıcam adet gününe kadar gerisi Allah’a kalmış Allah ol derse olur inşallah dualarımız kabul olurKuzum ben hic asılama olmadıgım icin nasıl bir his hissettirir onu bilmiyorum ama ilk zamanlar rahmımde iğne batmaları olmustu
Canımm tebrik ederimm ben kendiminkinde niye tok diye düşünüyorum o noktadan suannnKuzum ben hic asılama olmadıgım icin nasıl bir his hissettirir onu bilmiyorum ama ilk zamanlar rahmımde iğne batmaları olmustu
Öncelikle kendinden başla bebisim kolay gelsin nur topu gibi topigin olduAnaaaaa hahahah ben görmemişim bunu ahdjsjsjdoktordayım suan ofise gecince güncelliyim hamileleri bari ahdjjs
Benim hep yumurtalarim 18mm 22mm civarı oldu Hiç daha büyüğünü görmedim ama hiçte tutmadı. Nasip kısmet meselesi bu sayılara takılma inşallah bir gün hepimize nasip olurDemekki 20-21 civarı çatlasa aslında daha iyi ben okuduklarımdan öyle bir çıkarımda bulundum.
Ya azmin zaferidir bu
Canım sen aşılama mi olmustunAmin bakalım beklemedeyim 31 aralığı bekliyorum umarım tutar bi şey sorcam ya senin hiç sanki aşılama oluyomuşsunda rahmine iğne sokuyolarmış gibi hissediyor musun ben ara ara bunu hissetmeye başladım dün gecenin 5 de ağrı ile uyandım karnımın altı yumurtalığımda ağrı hissettim bugün hafifledi ağrım ama gece baya hissettim sabah ıslaklık hissettim koştum tuvalete adet oldum diye hiç bi şey yok
Bi de 4 aydır adet görüyo maşallahŞuan için asla çocuk düşünmüyorum diyen 5 aylık evli kuzenimin, 4 aylık hamile olduğunu öğrendim. Biraz rahatsızmış son zamanlarda, 4 aydır adette görüyormuş. Belirtilerine göre kadın doğuma görün demişler ve doktor hamilesin cinsiyeti de kız demiş. O an yaşadığım şaşkınlığı anlatamam diyor.
Gerçekten bu işler nasip...
İlk aşılama oldum tutmadı bu ay da aşılama için gittim 5 yumurta oluşunca iptal oldu o yüzden bu ay doğal yolla deniyorum ilk tutmaması normal ben çalışmak zorunda kaldım arkadaş covid olunca rapor alamadımCanım sen aşılama mi olmustun
He doğru canım şimdi hatırladım valla kusura bakma kafam dalgınİlk aşılama oldum tutmadı bu ay da aşılama için gittim 5 yumurta oluşunca iptal oldu o yüzden bu ay doğal yolla deniyorum ilk tutmaması normal ben çalışmak zorunda kaldım arkadaş covid olunca rapor alamadım
Canım belki bakan doktorun dikkatli bakmamış olabilir mi odaklamamıştır?Canımm tebrik ederimm ben kendiminkinde niye tok diye düşünüyorum o noktadan suannn
Evet düşük o da ama ben ilaclardan olduğunu düşünüyorum çünkü hap kullanmadan önceki ay bakmışım fsh 6 niye 2 3 ay sonra 15 çıkıyor çünkü o ara ilaç kullandım hep ben öyle düşünüyorum.cunku usg de folikul sayım iyi hep yumurtluyorum büyüyor kendi bile çatlıyor sıkıntı yok bence He varsa da yaşım yeni 32 oldu yastan kurtarırım inşallah. Zaten direk tupe gidicem aradan sonra ondan rahatim=)Canım sen amh baktırdın mı? En son fsh yüksekleri vardı galiba, tamam karar ara vermek ise bence uygula ben de bu ay doktora gitmiyorum.