Ben ilac kullanmadım hiç hi yüzden ona yoramiyorum adet ağrılarım bir hafta önceden olmaz hic benim dun aksamdan itibaren hamile hissediyorum kendimi cidden sanki sadece testle onaylatmam gerekiyormuş gibi bir hisbenimde bat senşnle aynı . Bende bugün bel ağrısı ile uyandım bide sol kasığımın ordan keskin bi ağrı girdi geçti . Progestan bitti adet ağrılarımı acaba bilemiyorum
Ben de şaşırdımBi de 4 aydır adet görüyo maşallahhayırlı olsun 1 ay adet olur sonra kesilir ama 4 aydır adet görüp hamile kalanı ilk defa duydum
Bilemedim ki kendisi var demişti ustteCanım belki bakan doktorun dikkatli bakmamış olabilir mi odaklamamıştır?
Bence kan ver en net o şekilde öğrenirsinMerhaba kızlar benim kanamam hala olmadıvarmı yorumu olan pazartesi günü değerim 18 çıkmıştı Çarşamba günü 13 çıktı ama ne ağrım ne kanamam ne de lekelenmem hala yok kimyasal demiştim ama kimyasal olsa şimdiye kanama gerceklesmezmiydi?belki doktora git diyeceksiniz ama ücra bir ilçede yaşıyorum ve kadın doğum doktoru yok bugün tekrar kan verecem ama anlam veremedim durumuma daha önce kimyasal yaşadığımda ilk değeri öğrenmeden kanamam gerçekleşirdi..yorumlarınızı merak ediyorum
Doktoruma gidesim yok salak kadın bana sakın ilişkiye girme dedi 4 üz olur vs dedi tutacak olsaydı geçen ay tutardı geçen ay da 2 yumurtam vardı aşılama oldum bi de 4 üz milyon da 1 yani aşılama öncesi kontrol olmuştu zaten kist oluşmamış dediydi adete 8 gün kaldı zatenHe doğru canım şimdi hatırladım valla kusura bakma kafam dalgın
5 yumurta oldugu için ağrı normal diye düşünüyorum inşallah biri tutar ama mutlaka kontrol ettir kiste dönüşmesin kuzum❤
Hım olabilir ihtimal var darısı hepimizin başınaBen de şaşırdımbelki de yeni evli diye sakladı, millete öyle söylüyor.
Verdim canım sonucu bekliyorumBence kan ver en net o şekilde öğrenirsin
Maşallah hayırlı olsun canım şu mübarek günde bizede dua etEveet işte burda yolk gözüktü
Valla ben kendiliğinden 7iz olanı gördüm instagramda şok geçirdim doktor paylasmis sağlığı için bi kaç tanesinin yaşamını sonlandiracalardi hattaDoktoruma gidesim yok salak kadın bana sakın ilişkiye girme dedi 4 üz olur vs dedi tutacak olsaydı geçen ay tutardı geçen ay da 2 yumurtam vardı aşılama oldum bi de 4 üz milyon da 1 yani aşılama öncesi kontrol olmuştu zaten kist oluşmamış dediydi adete 8 gün kaldı zaten
Aynen öyle bi bakıma ne hoplayıp zıplayanlar hamile kalıyo doktorun bana dediği saçma 1,5 yıldır uğraşıyorum olmuyo 5 yumurta ile şansım 2 kat olur deniyorum valla doktoru da değiştirmeyi düşünüyorum zaten buraya bunu yazdımsa kimisinin doktoru dene kendin demiş kimisine aşılama bile olmuş benimki böyle diyor bende şöyle düşünüyorum aşılama lar yılbaşı sonrası artacak ya acaba ondan mı yaptı diyorum artık neyse takmıyorum onu kırmızı görene kadar devamValla ben kendiliğinden 7iz olanı gördüm instagramda şok geçirdim doktor paylasmis sağlığı için bi kaç tanesinin yaşamını sonlandiracalardi hattaallahim biz bi tane istiyoruz nasip olmuyor 7 tane nasıl olur diye şaşırmadım değil yani
Evet düşük ihtimal ama olmaz diye bisey yok canım bu arada geçen asilamamda çalıştım ayakta kaldım da tutmadı diye düşünme ben hep evde dinlendim de noldu yine tutmadı
Gerçekten nasipte varsa oluyor
Ben hep uzanmak istiyorum sanki kalkıp yorulursam zararım dokunacak gibi bir his ..Valla ben kendiliğinden 7iz olanı gördüm instagramda şok geçirdim doktor paylasmis sağlığı için bi kaç tanesinin yaşamını sonlandiracalardi hattaallahim biz bi tane istiyoruz nasip olmuyor 7 tane nasıl olur diye şaşırmadım değil yani
Evet düşük ihtimal ama olmaz diye bisey yok canım bu arada geçen asilamamda çalıştım ayakta kaldım da tutmadı diye düşünme ben hep evde dinlendim de noldu yine tutmadı
Gerçekten nasipte varsa oluyor
Ciddsn su evre de nasil davranmanız gerekiyor normal hayata devam mi yoksa dinlenerek mi.. benim uzanma isteğim var surekliAynen öyle bi bakıma ne hoplayıp zıplayanlar hamile kalıyo doktorun bana dediği saçma 1,5 yıldır uğraşıyorum olmuyo 5 yumurta ile şansım 2 kat olur deniyorum valla doktoru da değiştirmeyi düşünüyorum zaten buraya bunu yazdımsa kimisinin doktoru dene kendin demiş kimisine aşılama bile olmuş benimki böyle diyor bende şöyle düşünüyorum aşılama lar yılbaşı sonrası artacak ya acaba ondan mı yaptı diyorum artık neyse takmıyorum onu kırmızı görene kadar devam
O bende de var ama çoğunluk karnımın altındaki ağrı bakalım bekleyip görcez elimizde başka seçenek yok malesefBen hep uzanmak istiyorum sanki kalkıp yorulursam zararım dokunacak gibi bir his ..
Ciddsn su evre de nasil davranmanız gerekiyor normal hayata devam mi yoksa dinlenerek mi.. benim uzanma isteğim var surekli
Uzanma isteğin varsa uzan içinden öyle geliyor çünküBen hep uzanmak istiyorum sanki kalkıp yorulursam zararım dokunacak gibi bir his ..
Ciddsn su evre de nasil davranmanız gerekiyor normal hayata devam mi yoksa dinlenerek mi.. benim uzanma isteğim var surekli
Aynen öyle bi bakıma ne hoplayıp zıplayanlar hamile kalıyo doktorun bana dediği saçma 1,5 yıldır uğraşıyorum olmuyo 5 yumurta ile şansım 2 kat olur deniyorum valla doktoru da değiştirmeyi düşünüyorum zaten buraya bunu yazdımsa kimisinin doktoru dene kendin demiş kimisine aşılama bile olmuş benimki böyle diyor bende şöyle düşünüyorum aşılama lar yılbaşı sonrası artacak ya acaba ondan mı yaptı diyorum artık neyse takmıyorum onu kırmızı görene kadar devam
Ben hep uzanmak istiyorum sanki kalkıp yorulursam zararım dokunacak gibi bir his ..
Bende degistiricem doktoru o kadar aşılama oldum gel bi bakalim bile demedi tek dediği tutmayınca rahim filmi cekeriz amaO bende de var ama çoğunluk karnımın altındaki ağrı bakalım bekleyip görcez elimizde başka seçenek yok malesef
Evet karnımın dibi alt tarafı benimdeO bende de var ama çoğunluk karnımın altındaki ağrı bakalım bekleyip görcez elimizde başka seçenek yok malesef
Anladim senin dediğini..Uzanma isteğin varsa uzan içinden öyle geliyor çünkü
Benim demek istediğim farklıydı nasip olduktan sonra ilk aydan da oluyor, hopluyor zıplıyor dikkat etmiyor yine oluyor
Bende artık napicagimi şaşırdım adeti 1 2 hafta geçip anca adetim niye gelmedi ya diyip farkedenler var ben de o umursamazlıkta olucam artık
Bu arada hareket falan diyoruz da yürümek rahime kan gitmesine sağlıklı olması için faydaliymis bu arada
Bir de sabahları bir bardak soğuk su
Adet görüp hamile kalmak nasıl bir olay insan sasip kalıyor ya çok ilginç tıpta bir dili var mı bu olayinŞuan için asla çocuk düşünmüyorum diyen 5 aylık evli kuzenimin, 4 aylık hamile olduğunu öğrendim. Biraz rahatsızmış son zamanlarda, 4 aydır adette görüyormuş. Belirtilerine göre kadın doğuma görün demişler ve doktor hamilesin cinsiyeti de kız demiş. O an yaşadığım şaşkınlığı anlatamam diyor.
Gerçekten bu işler nasip...
Hakkında hayırlısı olsun üzme kendini kimyasal sonrası sağlıklı gebelik geçiren çok qrkadasimiz oldu burda kısmet böyleymişKızlar değerim 3.2 ye düşmüş demekki sifirlaninca kanama baslayacak
Benimde yumurtlama günüm bitince ağrılarım kesildi ama dün 1,2 gündür tekrar başladı bakalım nasip umarım bebiştir sen o ağrılara da takılma benim olmadı diye kiminin hiç belirtisiz ağrısız hamile kalıyor misal ablam bu adetinin geçtiğini farkına varmamış o zaman bizdeydi kafa dağıldı sohbet muhabbet gır gır şamata bi gün karnım ağrıyo dedi adet mi olcan dedim düşündü benim günüm geçmiş dedi hatta akıllı karnı ağrıdı diye ped bile koymuşBende degistiricem doktoru o kadar aşılama oldum gel bi bakalim bile demedi tek dediği tutmayınca rahim filmi cekeriz ama
Ne filmmiş çekilelim 6 ay oldu 6 aydır tekrar çekelim diyor
Sen o ağrılara bakma canım normalde 1 tanesi ağrı yapıyor senin 5 tane çok normal o yüzden
İşin garip tarafı benim bütün ağrılarım gitti birazcık bile ağrım yok kasiklarimda yarın adet günüm
Sabahta test negatif çıktı yine