Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde bat senşnle aynı . Bende bugün bel ağrısı ile uyandım bide sol kasığımın ordan keskin bi ağrı girdi geçti . Progestan bitti adet ağrılarımı acaba bilemiyorum
Ben ilac kullanmadım hiç hi yüzden ona yoramiyorum adet ağrılarım bir hafta önceden olmaz hic benim dun aksamdan itibaren hamile hissediyorum kendimi cidden sanki sadece testle onaylatmam gerekiyormuş gibi bir his umarim öyledir.. bence insan hissediyor bir oncekinde hissetmiştim ve oyle olmusti umarim buda böyledir..
Sende agri olur mu bir hafta oncesi

Bence kan ver en net o şekilde öğrenirsin

He doğru canım şimdi hatırladım valla kusura bakma kafam dalgın
5 yumurta oldugu için ağrı normal diye düşünüyorum inşallah biri tutar ama mutlaka kontrol ettir kiste dönüşmesin kuzum❤
Doktoruma gidesim yok salak kadın bana sakın ilişkiye girme dedi 4 üz olur vs dedi tutacak olsaydı geçen ay tutardı geçen ay da 2 yumurtam vardı aşılama oldum bi de 4 üz milyon da 1 yani aşılama öncesi kontrol olmuştu zaten kist oluşmamış dediydi adete 8 gün kaldı zaten

Valla ben kendiliğinden 7iz olanı gördüm instagramda şok geçirdim doktor paylasmis sağlığı için bi kaç tanesinin yaşamını sonlandiracalardi hatta allahim biz bi tane istiyoruz nasip olmuyor 7 tane nasıl olur diye şaşırmadım değil yani
Evet düşük ihtimal ama olmaz diye bisey yok canım bu arada geçen asilamamda çalıştım ayakta kaldım da tutmadı diye düşünme ben hep evde dinlendim de noldu yine tutmadı
Gerçekten nasipte varsa oluyor

Aynen öyle bi bakıma ne hoplayıp zıplayanlar hamile kalıyo doktorun bana dediği saçma 1,5 yıldır uğraşıyorum olmuyo 5 yumurta ile şansım 2 kat olur deniyorum valla doktoru da değiştirmeyi düşünüyorum zaten buraya bunu yazdımsa kimisinin doktoru dene kendin demiş kimisine aşılama bile olmuş benimki böyle diyor bende şöyle düşünüyorum aşılama lar yılbaşı sonrası artacak ya acaba ondan mı yaptı diyorum artık neyse takmıyorum onu kırmızı görene kadar devam

Ben hep uzanmak istiyorum sanki kalkıp yorulursam zararım dokunacak gibi bir his ..
Ciddsn su evre de nasil davranmanız gerekiyor normal hayata devam mi yoksa dinlenerek mi.. benim uzanma isteğim var surekli

Ben hep uzanmak istiyorum sanki kalkıp yorulursam zararım dokunacak gibi bir his ..

Ciddsn su evre de nasil davranmanız gerekiyor normal hayata devam mi yoksa dinlenerek mi.. benim uzanma isteğim var surekli
O bende de var ama çoğunluk karnımın altındaki ağrı bakalım bekleyip görcez elimizde başka seçenek yok malesef

Uzanma isteğin varsa uzan içinden öyle geliyor çünkü
Benim demek istediğim farklıydı nasip olduktan sonra ilk aydan da oluyor, hopluyor zıplıyor dikkat etmiyor yine oluyor
Bende artık napicagimi şaşırdım adeti 1 2 hafta geçip anca adetim niye gelmedi ya diyip farkedenler var ben de o umursamazlıkta olucam artık
Bu arada hareket falan diyoruz da yürümek rahime kan gitmesine sağlıklı olması için faydaliymis bu arada
Bir de sabahları bir bardak soğuk su

O bende de var ama çoğunluk karnımın altındaki ağrı bakalım bekleyip görcez elimizde başka seçenek yok malesef
Bende degistiricem doktoru o kadar aşılama oldum gel bi bakalim bile demedi tek dediği tutmayınca rahim filmi cekeriz ama
Ne filmmiş çekilelim 6 ay oldu 6 aydır tekrar çekelim diyor
Sen o ağrılara bakma canım normalde 1 tanesi ağrı yapıyor senin 5 tane çok normal o yüzden
İşin garip tarafı benim bütün ağrılarım gitti birazcık bile ağrım yok kasiklarimda yarın adet günüm
Sabahta test negatif çıktı yine

Anladim senin dediğini..
Ya iste biz düşünüyoruz cok fazla..
Genel olarak dikkat ettiğim halde dusuk te kendimi de cok suçladim, hep ayaklanmaya çalıştığım için belki de kendime yeterince zaman tanımadığım için sonra hic dikkat etmeyen dediğiniz gibi horlayan zıplayana birsey olmuyor.. Ne yapmamız lazım tam olarak bende bilmiyorum..

Adet görüp hamile kalmak nasıl bir olay insan sasip kalıyor ya çok ilginç tıpta bir dili var mı bu olayin

Benimde yumurtlama günüm bitince ağrılarım kesildi ama dün 1,2 gündür tekrar başladı bakalım nasip umarım bebiştir sen o ağrılara da takılma benim olmadı diye kiminin hiç belirtisiz ağrısız hamile kalıyor misal ablam bu adetinin geçtiğini farkına varmamış o zaman bizdeydi kafa dağıldı sohbet muhabbet gır gır şamata bi gün karnım ağrıyo dedi adet mi olcan dedim düşündü benim günüm geçmiş dedi hatta akıllı karnı ağrıdı diye ped bile koymuş gittim eczaneye test aldım geldim ablam testi yaptı pozitif bi de ilk idrar bile değildi ama onun 10 gün geçmiş stresten diye düşünmüş ilk sonra takmayıp adeti unutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…