- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
3 aydır mı kimyasal oluyo bunu bi doktora danışsana canım benim olmadı genetik test falan yaparlarÖyle d
de canım bu son üçtür böyle oluyor sebebini bulamadık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 aydır mı kimyasal oluyo bunu bi doktora danışsana canım benim olmadı genetik test falan yaparlarÖyle d
de canım bu son üçtür böyle oluyor sebebini bulamadık
Daha bugun olmam gerekGünün geçti mi canim kan ver için rahat etsin bu test de çok hassas
Daha önce test yapmış mıydın canimDaha bugun olmam gerek
İçini ferah tutmaya çalış stresten uzak dur Allah’ın izniyle olacak bizim de mucizemizBeni de öyle sabaha kadar kavmc kere kalktım sabah ta agrim oldu biraz sonra gecti xok şükür agri olunca da korkar oldum artık
Ya ne güzel doktorun var maşallah canım inşallah bu pozitiflikle sende o çift çizgileri görürsün. Aslında benim buraya yazasım bile yok Allah affetsin çok isyana gidiyorum ama elimden de başka bisey gelmiyor kiah canımmm, ınsallah en kısa zamanda nasıp olur ya ne durumdasın agrın vs varmı ?
bende doktorumla konustum az once tüp bebek ıcın yasın genc dedı yumurta rezervınde ıyı,spermlerde degısken bazen ıner bazen cıkar dedı sızınkıler cıkma egılımınde guzel dedı, yanı ha sımdı denemıssın tup bebek ha 6ay sonra bısey degısmez dedı saglık acısından tabı :) fıyatlar degısecektır, kendınız deneyın bır kac ay dedı ınsallah dogal yollarla olur dedı.
bn ılkınde klomen kullanmısıtım ıkıncısınde klomen ve ıgne devlet destegı alamam sanırım dedım , onları dusunme ben yardmcı olurum dedı . oyle guzel motıve edıyorkı ınsanı sankı onunla konusunca içim umut doldu.
Yani dun yaptim cikmadiDaha önce test yapmış mıydın canim
Evet doğru..Hiç kendini suçlama böyle kendi yiyip bitirirsin
Eğer sen çok yatıp dinlenip yine aynı sonuca varsaydın o zaman ne diyecektin yine kendini mi suclayacaktin bazen bazı şeylerin önüne geçemiyoruz maalesef
Elimizden gelen bu kadar oluyor
Senin böyle düşünmen doğal biliyorum
Ben hiç yasayamadigim için bende isyanlara giriyorum
Neden neden neden sürekli
Ama böylede olmuyor ki
Benim de farkettigim bi kaç şey var şimdi yazmayayım ama diyorum Allahim hep böylesine mi nasip olacak
Evet bu da bizim imtihanımız doğru düzgün bile istemeyip, daha ne olduğunun farkına bile varmadan çocuk sahibi olan cok kisi var
Bizimde onları görüp isyan etmememiz gerekiyor işte imtihanımız bu sanırım
Ayy bu attığın hemen çıktıysa var demek bence de hemen kan tahlili vermelisinYani dun yaptim cikmadi
Olsun canım adet olmayı bekliyorum, sende ne var ne yok? Insallah guzel sonuc alırsın❤Yeni mesajı okumamisim kaçırmışım canim...
Yani 10 dakikada cikti off 1 tane twst aldim bugunde baska zaman olsa 2 tane alirdin hahah useniyorum cikmaya pazartesiye kadar adet olmassam nasipse kan vericemAyy bu attığın hemen çıktıysa var demek bence de hemen kan tahlili vermelisin
Var sanki ince bi çizgi gözüküyor ordanKizlar şuan 10 dakika anca oldu boyle oldu
Hala diyorum allahim sağlıkla imtihan etme diye çok zor, yine de şükürler olsun daha ileri bisey yok diyorum meselacanım ısyan etme kesınlıkle, hayatta herkesın bır ımtıhanı var kımı hastalık kımı yoksulluk bızımkıde bu demekki.
ama olanda bır olmayanda bın hayır aramak lazım demekkı çok guzel olacagı ıcın gecıkıyor. Allahım en kısa zamanda herkese nasıp etsın saglıklısını hayırlısını.
Burda daha net var görünüyor canım 2.var gözüküyorDaha velirgin oldu 10 dakika icinde neredeyse
canım bende pko var o yüzden adet günlerim düzenli değil. geçtiğiimz hafta bi kaahverengi akıntım vardı şimdi o bitti dün sabah uyandığımda sanki yumurtlama akıntısı gibi inanılmaz yoğun bi akıntım oldu bi anda. En son 9 Kasımda regl oldum normalde de 45-49 günde bir regl oluyorum günümde geldi aslında ama başka da bi belirtim yok.Belki de yerleşme kanamasıdır herkeste aynı olmaz bende kahverengi akıntı demek adet gelecek demek mesela her seferinde öyle oluyo o yüzden onu görünce umutlanmıyorum bi kan verin beta hcg baktırın bi de adet gününüz ne zaman
Ben dün negatifi görünce bugün gene yapmadım. Bir gün umutluyum bir gün umutsuz. Ruh halim git gel sürekli. Bazen varsa diyorum sonra bak negatif yok işte bakma artık diyorum. Eşimde artık test yapma adeti bekleyelim olursa sürpriz olur iyi değilsin çok yipratiyorsun kendini dedi.. sanırım adeti bekleyeceğim bendeOlsun canım adet olmayı bekliyorum, sende ne var ne yok? Insallah guzel sonuc alırsın❤
Uzayan bi akıntın oldu mu pekicanım bende pko var o yüzden adet günlerim düzenli değil. geçtiğiimz hafta bi kaahverengi akıntım vardı şimdi o bitti dün sabah uyandığımda sanki yumurtlama akıntısı gibi inanılmaz yoğun bi akıntım oldu bi anda. En son 9 Kasımda regl oldum normalde de 45-49 günde bir regl oluyorum günümde geldi aslında ama başka da bi belirtim yok.
Evet doğru..
Isim sonunda boyle olmalıydı, kader kısmet diyip gecmeye calisiyorum bende..
Onceki cok sordum boyle mi olmak zorundaydı diye ağladım ağladım sonra toparladım bir şekilde iste.. insan kendini suçlayarak ta yaşayamıyor.. ama ders çıkardım.. daha xok dikkat edeceğim artik Allahin izniyle gelirse
[/QUOTE
Kızlarinla zaman gecir ne güzel 2 tane kızın var oyalan onlarla sana çok iyi gelecek
Aktivite vs. Yapabilirsiniz kafan dağılır hem üstünden yükün hafifler
Hiç beklemediğin anda oluverir belki
Ne güzel iki kızın olmuş olma olasılığı var evlat sahibi olabiliyorsun mesela bu bile büyük şans daha olumlu ol 2 çocukla zamanda çabuk geçer
Estağfurullah ben akıl verecek ne bilgide ne yaşta bi insanım ama iyi olman için yaziyorum
evet canım ama kasık ağrım v.s olmadı hiç normalde yumurtlama zamanı kasık ağrısını hissederim ve 2 hafta önce falan yumurtladığımı düşünüyorum. Çok karışık durumlardayım vucudumu tanıyamıyorum şuan resmen.Uzayan bi akıntın oldu mu peki
Bende aynı o sekildeydim bi umutluyum bi umutsuz ama diğer aylara göre bu ay çok umutluydum nedense negatifi görsem bile sürekli belki yarın çıkar dedim ama yok çıkmıyorBen dün negatifi görünce bugün gene yapmadım. Bir gün umutluyum bir gün umutsuz. Ruh halim git gel sürekli. Bazen varsa diyorum sonra bak negatif yok işte bakma artık diyorum. Eşimde artık test yapma adeti bekleyelim olursa sürpriz olur iyi değilsin çok yipratiyorsun kendini dedi.. sanırım adeti bekleyeceğim bende
yaa ınsallaahhh onun konusmaları benı motıve edıyor . ınsallah bırgun gebelık takıbı ıcın gıderım kendısıne.Ya ne güzel doktorun var maşallah canım inşallah bu pozitiflikle sende o çift çizgileri görürsün. Aslında benim buraya yazasım bile yok Allah affetsin çok isyana gidiyorum ama elimden de başka bisey gelmiyor ki
Bugün itibariyle bütün ağrılarım kesildi testte beklemesine rağmen silik çizgi bile yok artık umudum da yok
Fitili de atmadım sabah belki adeti geciktirir diye adetimi bekliyorum
Bi kaç güne de artık napacagima karar verip bir doktor bulup adet olursam 3. Günü gidip göstericem en azından kontrol olsun