Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet düşük o da ama ben ilaclardan olduğunu düşünüyorum çünkü hap kullanmadan önceki ay bakmışım fsh 6 niye 2 3 ay sonra 15 çıkıyor çünkü o ara ilaç kullandım hep ben öyle düşünüyorum.cunku usg de folikul sayım iyi hep yumurtluyorum büyüyor kendi bile çatlıyor sıkıntı yok bence He varsa da yaşım yeni 32 oldu yastan kurtarırım inşallah. Zaten direk tupe gidicem aradan sonra ondan rahatim=)
Tabi ilaçtan olduğunu benim fikrim böyle bir bilgi 1 2 yer dışında bulamadım o da ayrı.
Fsh oynayabilir ama en önemli değer amh, buna baktırabilirsin kuzu aklında olsun 🥰

Anladim senin dediğini..
Ya iste biz düşünüyoruz cok fazla..
Genel olarak dikkat ettiğim halde dusuk te kendimi de cok suçladim, hep ayaklanmaya çalıştığım için belki de kendime yeterince zaman tanımadığım için sonra hic dikkat etmeyen dediğiniz gibi horlayan zıplayana birsey olmuyor.. Ne yapmamız lazım tam olarak bende bilmiyorum..
Hiç kendini suçlama böyle kendi yiyip bitirirsin
Eğer sen çok yatıp dinlenip yine aynı sonuca varsaydın o zaman ne diyecektin yine kendini mi suclayacaktin bazen bazı şeylerin önüne geçemiyoruz maalesef
Elimizden gelen bu kadar oluyor
Senin böyle düşünmen doğal biliyorum
Ben hiç yasayamadigim için bende isyanlara giriyorum
Neden neden neden sürekli
Ama böylede olmuyor ki
Benim de farkettigim bi kaç şey var şimdi yazmayayım ama diyorum Allahim hep böylesine mi nasip olacak
Evet bu da bizim imtihanımız doğru düzgün bile istemeyip, daha ne olduğunun farkına bile varmadan çocuk sahibi olan cok kisi var
Bizimde onları görüp isyan etmememiz gerekiyor işte imtihanımız bu sanırım

Bende degistiricem doktoru o kadar aşılama oldum gel bi bakalim bile demedi tek dediği tutmayınca rahim filmi cekeriz ama
Ne filmmiş çekilelim 6 ay oldu 6 aydır tekrar çekelim diyor
Sen o ağrılara bakma canım normalde 1 tanesi ağrı yapıyor senin 5 tane çok normal o yüzden
İşin garip tarafı benim bütün ağrılarım gitti birazcık bile ağrım yok kasiklarimda yarın adet günüm
Sabahta test negatif çıktı yine
ah canımmm, ınsallah en kısa zamanda nasıp olur ya ne durumdasın agrın vs varmı ?
bende doktorumla konustum az once tüp bebek ıcın yasın genc dedı yumurta rezervınde ıyı,spermlerde degısken bazen ıner bazen cıkar dedı sızınkıler cıkma egılımınde guzel dedı, yanı ha sımdı denemıssın tup bebek ha 6ay sonra bısey degısmez dedı saglık acısından tabı :) fıyatlar degısecektır, kendınız deneyın bır kac ay dedı ınsallah dogal yollarla olur dedı.
bn ılkınde klomen kullanmısıtım ıkıncısınde klomen ve ıgne devlet destegı alamam sanırım dedım , onları dusunme ben yardmcı olurum dedı . oyle guzel motıve edıyorkı ınsanı sankı onunla konusunca içim umut doldu.

Kizlar şuan 10 dakika anca oldu boyle oldu

Eklentiler

• IMG_20211224_135156.jpg
    IMG_20211224_135156.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20211224_135154.jpg
    IMG_20211224_135154.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20211224_135149.jpg
    IMG_20211224_135149.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 68
Aylarca kanama ile doğuma kadar sorumsuz gecen var.. hatta bende xok kanama olunca o yorumları okuyup kendimi rahatlatmistim:KK43:
Kanamanın kırmızısı tehlikeli derler normal de ama bilemedim ya hersey çok değişiyor olabilir

Benimde yumurtlama günüm bitince ağrılarım kesildi ama dün 1,2 gündür tekrar başladı bakalım nasip umarım bebiştir sen o ağrılara da takılma benim olmadı diye kiminin hiç belirtisiz ağrısız hamile kalıyor misal ablam bu adetinin geçtiğini farkına varmamış o zaman bizdeydi kafa dağıldı sohbet muhabbet gır gır şamata bi gün karnım ağrıyo dedi adet mi olcan dedim düşündü benim günüm geçmiş dedi hatta akıllı karnı ağrıdı diye ped bile koymuş 😂gittim eczaneye test aldım geldim ablam testi yaptı pozitif bi de ilk idrar bile değildi ama onun 10 gün geçmiş stresten diye düşünmüş ilk sonra takmayıp adeti unutmuş 😅😅😅
Ne güzel işte öyle olmak lazım düşünmemek yani
Ama benim bu saatten sonra dönmez 14. Gün negatif asilamanin günü belli yani
Ama inşallah seninki pozitif olur 🤲🤲

Eğer sen çok yatıp dinlenip yine aynı sonuca varsaydın o zaman ne diyecektin yine kendini mi suclayacaktin bazen bazı şeylerin önüne geçemiyoruz maalesef
Ama böylede olmuyor ki
Benim de farkettigim bi kaç şey var şimdi yazmayayım ama diyorum Allahim hep böylesine mi nasip olacak
Evet bu da bizim imtihanımız doğru düzgün bile istemeyip, daha ne olduğunun farkına bile varmadan çocuk sahibi olan cok kisi var
Kuzum test yaptın mı bidaha

Daha velirgin oldu 10 dakika icinde neredeyse

Eklentiler

• IMG_20211224_135334.jpg
    IMG_20211224_135334.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20211224_135319.jpg
    IMG_20211224_135319.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 71
Ama böylede olmuyor ki
canım ısyan etme kesınlıkle, hayatta herkesın bır ımtıhanı var kımı hastalık kımı yoksulluk bızımkıde bu demekki.
ama olanda bır olmayanda bın hayır aramak lazım demekkı çok guzel olacagı ıcın gecıkıyor. Allahım en kısa zamanda herkese nasıp etsın saglıklısını hayırlısını.

X